Yaaaa canım hayırlısı olsun çok sevindim en son prolaktin yüksekti senin demek ki olabiliyormuş benimde yüksek inşallah doğumunuzda görürsünKızlar akşam test yaptım böyle varla yok arası flashla zor gorunuyordu kan verdim 25 çıktısize neler denedigimi anlatacağım
Sağol canım burada isteyen bütün kardeşlerime Rabbim tez zamanda nasip etsinYaaaa canım hayırlısı olsun çok sevindim en son prolaktin yüksekti senin demek ki olabiliyormuş benimde yüksek inşallah doğumunuzda görürsün
Teşekkür ederim canım yok hayir geçmedi 9 Haziran pikti ya o gece çatladı yada 10 nunda çatlama gördüm 23-24 Mayıs beklenen regl henüz 3-4 gün var daaha inşallah sağlıklıdır erken ogrenmeninde bu yani kötü oluyorHayırlı olsungünün geçmiş miydi ?
Merhaba bende birşey soracağım ben 1 ocakta kendiliğinden düşük yaptım düşük sonrası hiç korunmadım 5 ay oldu ama hala gebelik yok düşükten önce 28 günde bir regl olurdum düşükten sonra bu süre 32 33 güne çıkmıştı ama bu ay 27.gunde regl oldum sizce vücut eskiye döndüğü için mi erken adet oldum yoksa stresten felan olabilir mi doktorda toparlanman 6 ayı bulabilir demişti olabilir bir sonraki reglim ne zaman kestiremiyorum fakat ben bu ay adetimin başladığı günden itibaren 10 . gün yumurtlama akıntısı dedikleri şeyi yaşadım aynı böyle yapışkan kıvamlı ama dongulerime göre bu kadar erken yumurtlama olabilir mi o akıntıdan sonra hiç öyle yapışkan akıntı gelmedi ıslaklık şeklinde oldu gebelik istediğim içinde mecburen her günü değerlendiriyorum yumurtlama kaçırmamak için bu konu hakkında fikirleriniz nedirTeşekkür ederim canım yok hayir geçmedi 9 Haziran pikti ya o gece çatladı yada 10 nunda çatlama gördüm 23-24 Mayıs beklenen regl henüz 3-4 gün var daaha inşallah sağlıklıdır erken ogrenmeninde bu yani kötü oluyor
3 4 gün varken 25 se değer güzel. Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kavuş bebegineTeşekkür ederim canım yok hayir geçmedi 9 Haziran pikti ya o gece çatladı yada 10 nunda çatlama gördüm 23-24 Mayıs beklenen regl henüz 3-4 gün var daaha inşallah sağlıklıdır erken ogrenmeninde bu yani kötü oluyor
Merhaba bende birşey soracağım ben 1 ocakta kendiliğinden düşük yaptım düşük sonrası hiç korunmadım 5 ay oldu ama hala gebelik yok düşükten önce 28 günde bir regl olurdum düşükten sonra bu süre 32 33 güne çıkmıştı ama bu ay 27.gunde regl oldum sizce vücut eskiye döndüğü için mi erken adet oldum yoksa stresten felan olabilir mi doktorda toparlanman 6 ayı bulabilir demişti olabilir bir sonraki reglim ne zaman kestiremiyorum fakat ben bu ay adetimin başladığı günden itibaren 10 . gün yumurtlama akıntısı dedikleri şeyi yaşadım aynı böyle yapışkan kıvamlı ama dongulerime göre bu kadar erken yumurtlama olabilir mi o akıntıdan sonra hiç öyle yapışkan akıntı gelmedi ıslaklık şeklinde oldu gebelik istediğim içinde mecburen her günü değerlendiriyorum yumurtlama kaçırmamak için bu konu hakkında fikirleriniz nedir
Merhaba bende birşey soracağım ben 1 ocakta kendiliğinden düşük yaptım düşük sonrası hiç korunmadım 5 ay oldu ama hala gebelik yok düşükten önce 28 günde bir regl olurdum düşükten sonra bu süre 32 33 güne çıkmıştı ama bu ay 27.gunde regl oldum sizce vücut eskiye döndüğü için mi erken adet oldum yoksa stresten felan olabilir mi doktorda toparlanman 6 ayı bulabilir demişti olabilir bir sonraki reglim ne zaman kestiremiyorum fakat ben bu ay adetimin başladığı günden itibaren 10 . gün yumurtlama akıntısı dedikleri şeyi yaşadım aynı böyle yapışkan kıvamlı ama dongulerime göre bu kadar erken yumurtlama olabilir mi o akıntıdan sonra hiç öyle yapışkan akıntı gelmedi ıslaklık şeklinde oldu gebelik istediğim içinde mecburen her günü değerlendiriyorum yumurtlama kaçırmamak için bu konu hakkında fikirleriniz nedir eğer o akıntı yumurtlamadan kaynaklı ise temmuz'un 2 3 üç gibi regl olmam lazım buda döngünün 24 25 güne gelmesi anlamına geliyor kafam karıştı
İnşallah canım sizler içinde dua edeceğim ama degerleri es geçmeyin kızlar benim hep degerlendenmis olmaması d vitamini diyip es geçmeyin baktırın3 4 gün varken 25 se değer güzel. Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kavuş bebegine
Kesinlikle ben de aynı şeyi düşünüyorum. Belirti neler yaşadın bu vakte kadarİnşallah canım sizler içinde dua edeceğim ama degerleri es geçmeyin kızlar benim hep degerlendenmis olmaması d vitamini diyip es geçmeyin baktırın
Sadece akıntı yaşadım yumurtlamadan sonra hatta sizde normal demiştiniz bende normal sandım yada yumurtlamami geç oldu diye düşündümKesinlikle ben de aynı şeyi düşünüyorum. Belirti neler yaşadın bu vakte kadar
Böyle soruyoruz meraktan ama adet öncesi ile gerçekten benziyorSadece akıntı yaşadım yumurtlamadan sonra hatta sizde normal demiştiniz bende normal sandım yada yumurtlamami geç oldu diye düşündümbeyaz akıntım oldu başka belirtim yok şuan
Evet canım kilo bendede var 90 kgyum şuan 95 dim 5 kg verebildim henüz . Estağfurullah canım tabi soracaksınız kasıklarımda batma oluyordu sanki ara sıra ama ben kaç aydır yumurtlama bile hissetmiyordum bu ay takviyelerle hissettim resmen fark oydu birde yumurtlamadan 2-3 gün sonra akıntı oldu kasıkta Ağrı değilde hafif hafif batmalar olduBöyle soruyoruz meraktan ama adet öncesi ile gerçekten benziyoradet oncesi çoğu kişi de akıntı oluyor. O yüzden öyle demisimdir
Kasık ağrın yok mu hiç ? Uyku hali ? Şişkinlik falan
Hoş bazı insanlar sıfır belirti yaşıyor.
Benim bunlar olmuştu iki gebeligimde de kürtajdan sonra her ay yaşıyorum tabi orası ayrı
Seninle mi konuşmuştuk kilo muhabbetini
Kilolarımiz yakınmışEvet canım kilo bendede var 90 kgyum şuan 95 dim 5 kg verebildim henüz . Estağfurullah canım tabi soracaksınız kasıklarımda batma oluyordu sanki ara sıra ama ben kaç aydır yumurtlama bile hissetmiyordum bu ay takviyelerle hissettim resmen fark oydu birde yumurtlamadan 2-3 gün sonra akıntı oldu kasıkta Ağrı değilde hafif hafif batmalar oldu
Benim soruma da bakabilir misinizKilolarımiz yakınmışben de geçen ay inositol kullandım. Yumurtlamadan beri aşırı akıntım var. Hafif hafif batmalar da oluyor. Bilmiyorum bakalım ne olcak bu ay geç yumurtlama oldu takibi yapmadım ama belirtilerden öyle hissettim. Normal da adet günüm pazardı. Ama cumaya sarktı
Bende 18 inde test yapmistim iki gün önce negatifti bugünde 11-12. Gün oluyor galiba yumurtlamadan sonra ancak bu şekilde çıktı yumurtlamadan 12. Güne kadar çok zor çıkıyor bence tekrarlayın inşallah vardır sizinde benimde akıntım vardı aynı batmalarda oluyordu umutlandirmak istemem ama bence var gibiKilolarımiz yakınmışben de geçen ay inositol kullandım. Yumurtlamadan beri aşırı akıntım var. Hafif hafif batmalar da oluyor. Bilmiyorum bakalım ne olcak bu ay geç yumurtlama oldu takibi yapmadım ama belirtilerden öyle hissettim. Normal da adet günüm pazardı. Ama cumaya sarktı
Canım öncellikle geçmiş olsun. Yumurtlama düzene hemen girmiyor. Eğer akıntıyı 10. Gün gorduysen ya o gün ya ertesi gün yumurtlama olmuştur. İnşallah degerlendirmissindir.Benim soruma da bakabilir misiniz
Şöyle ki. 2. Gebeliğimde baya yoğun ve fazla yumurtlama akıntısı görmüştüm. O boş gebelikle sonuçlandı ama gebelik oluştu en nihayetinde. Zor gebe kalıyorum çünkü.Bende 18 inde test yapmistim iki gün önce negatifti bugünde 11-12. Gün oluyor galiba yumurtlamadan sonra ancak bu şekilde çıktı yumurtlamadan 12. Güne kadar çok zor çıkıyor bence tekrarlayın inşallah vardır sizinde benimde akıntım vardı aynı batmalarda oluyordu umutlandirmak istemem ama bence var gibi
Canım öncellikle geçmiş olsun. Yumurtlama düzene hemen girmiyor. Eğer akıntıyı 10. Gün gorduysen ya o gün ya ertesi gün yumurtlama olmuştur. İnşallah degerlendirmissindir.
Ben de aralıkta kürtaj oldum. Geçen ay normale döndüğumü hissettim. Normal de adet öncesi yaşadığım bazı şeyleri yaşamıyordum. Geçen ay takviye kullandım. Bence iyi geldi. Bu ay normal yaşıyorum çoğu şeyi. İnşallah güzel haber alırsın.
Bu arada ben yumurtlama takibi yapmadığım zamanlar akıntıdan hep 14 gün sonra adet oluyorum. Kayıt ediyorum genelde o günleri. Takip yaptigim zamanlar da yumurtlamadan 14 gün sonra adet oldum. Genel olarak doğru yani. Akıntı günü yumurtlama oluyor. En fazla 2 gün içinde. Bazı aylar erken bazı aylar geç oluyor. Bende zaten pkosta var. Geçen zamanında yumurtlama oldu. Bu ay 20.
Ah canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için kafam o kadar karışıkti ki benimde 5 ay oldu ilk defa bu dedikleri yapışkan akıntıyı yaşadım o zaman bu ay adet günüm daha da erken anladığım kadarıyla bende dediğim gibi yumurtlama zamanı kaçırmamak için mecburen hergunu değerlendiriyorum kısmet artık peki 18 Haziran'da o akıntıyı yaşadım üstüne 14 gün sayarsam adet temmuz 2 3 e denk geliyordu eğer tuttuysa 30 u gibi kan versem çıkar mı önceki gebeligimde gecikmenin 3 yada 4.gunu 39.74 çıkmıştı erken veririm de çıkmazsa diye sormak istedimCanım öncellikle geçmiş olsun. Yumurtlama düzene hemen girmiyor. Eğer akıntıyı 10. Gün gorduysen ya o gün ya ertesi gün yumurtlama olmuştur. İnşallah degerlendirmissindir.
Ben de aralıkta kürtaj oldum. Geçen ay normale döndüğumü hissettim. Normal de adet öncesi yaşadığım bazı şeyleri yaşamıyordum. Geçen ay takviye kullandım. Bence iyi geldi. Bu ay normal yaşıyorum çoğu şeyi. İnşallah güzel haber alırsın.
Bu arada ben yumurtlama takibi yapmadığım zamanlar akıntıdan hep 14 gün sonra adet oluyorum. Kayıt ediyorum genelde o günleri. Takip yaptigim zamanlar da yumurtlamadan 14 gün sonra adet oldum. Genel olarak doğru yani. Akıntı günü yumurtlama oluyor. En fazla 2 gün içinde. Bazı aylar erken bazı aylar geç oluyor. Bende zaten pkosta var. Geçen zamanında yumurtlama oldu. Bu ay 20. Gün
Bide her gün ilişki yaşamak olumsuz etkiler miAh canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için kafam o kadar karışıkti ki benimde 5 ay oldu ilk defa bu dedikleri yapışkan akıntıyı yaşadım o zaman bu ay adet günüm daha da erken anladığım kadarıyla bende dediğim gibi yumurtlama zamanı kaçırmamak için mecburen hergunu değerlendiriyorum kısmet artık peki 18 Haziran'da o akıntıyı yaşadım üstüne 14 gün sayarsam adet temmuz 2 3 e denk geliyordu eğer tuttuysa 30 u gibi kan versem çıkar mı önceki gebeligimde gecikmenin 3 yada 4.gunu 39.74 çıkmıştı erken veririm de çıkmazsa diye sormak istedim
Öncelikle her gün ilişki yasamak bildiğim kadar sperm kalitesini etkiliyor. Ve hızını düşüruyor. (Böyle duydum ) Eğer seni strese sokmayacaksa en güzeli yumurtlama takibi yapmak. O da olmazsa gün aşırı ilişki yasamak.Ah canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için kafam o kadar karışıkti ki benimde 5 ay oldu ilk defa bu dedikleri yapışkan akıntıyı yaşadım o zaman bu ay adet günüm daha da erken anladığım kadarıyla bende dediğim gibi yumurtlama zamanı kaçırmamak için mecburen hergunu değerlendiriyorum kısmet artık peki 18 Haziran'da o akıntıyı yaşadım üstüne 14 gün sayarsam adet temmuz 2 3 e denk geliyordu eğer tuttuysa 30 u gibi kan versem çıkar mı önceki gebeligimde gecikmenin 3 yada 4.gunu 39.74 çıkmıştı erken veririm de çıkmazsa diye sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?