9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Çok mutlu oldum senin adına sağlıcakla gelsin Rabbim bana ve tüm istyenlere de bu ay pozitif olmasını nasip etsin

Ben daha önceki gebeligimde yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurtlama günü ve sonrası yani 3 4 gün hergun ilişki ile hamile kalmıştım artık nasip adetimin birdahaki ay ne zaman geleceğini bilmiyorum ki canım dediğim gibi 5. ayda 27.gunde geldi sanırım seninde bu 6.ayin ve duzeldigini hissetmissin benimde bir sonraki reglim 6.ay olacak inşallah gelmez

Yani tabi ki her gün olunca da gebelik olmayacak.diye bir şey yok. Nasip olunca oluyor her türlü.
İnşallah bu ay güzel haberi alırsın. Bu sefer sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine.

Kafaya takmadigimiz ayda oluyor kesinlikle bu ay bayram falan vardı çok deneme fırsatımız olmadi birde gebeliğe çok odaklanamadim ehlieyete yazıldım tek derdim oydu Aynen canım her birde benim bacak ağrım oldu şuan direksiyon kursuna gidiyorum acaba dedim devriyaja basmaktanmi böyle bacaklarımın arkası sızladı hep dört beş gün belirti sayilirmi bilmiyorum ama

Çok mutlu oldum senin adına sağlıcakla gelsin Rabbim bana ve tüm istyenlere de bu ay pozitif olmasını nasip etsin
İnşallah canım buraya çok yazamadım sürekli ama okudum hepimiz aynı yollardan geçiyoruz aynı uzuntuler Rabbim buradaki herkese sağlıkla tez zamanda nasip etsin dua edecegim hep

Bence de. Çok yoğunlaşıp stres yapınca her şeyimiz etkileniyor. İyi yapmışsın. Aradan ehliyeti de çıkarmakla. Bebiş olunca zor oluyor her şey

Si
4 gün sonra yap canım bence varsada azda olsa çıkıyor inşallah vardır siz gene gebe kalmışsınız benim 1 sene doldu ne kimyasal ne başka bişey hiç oluşmadı artık umudum bitmişti bu senede olmazsa kapatacaktim defteri gerçekten

Bence de. Çok yoğunlaşıp stres yapınca her şeyimiz etkileniyor. İyi yapmışsın. Aradan ehliyeti de çıkarmakla. Bebiş olunca zor oluyor her şey
İnşallah onuda becerip alırsam çok rahatlayacagim oğlumda bu sene tam gün gidecek okula 8-5 düzenimiz tam oturur sağlıklı olur inşallah gebeligim şuan tek stresim o

Ben 6 senelik evliyim. Nerdeyse hiç korunma olmadı. Eşimin değerleri epey düşüktü. Doktor aşılama bile olmaz direkt tüp bebek dedi. Eşim takviye vs. Kullandı ben klomen kullandığım ay ikizlere hamile kaldım. Çok şükür sağlıklılar 4 yasindalar. Sonra da nerdeyse hiç korunmadik zaten zor oluyor diye. boş gebelik yaşadım. Aralarda hiç kimyasal vs yok şuan da istiyoruz ama bakalım nasip artık.

İnşallah onuda becerip alırsam çok rahatlayacagim oğlumda bu sene tam gün gidecek okula 8-5 düzenimiz tam oturur sağlıklı olur inşallah gebeligim şuan tek stresim o
Yaparsın Allah ın izniyle. Bende benimkileri gönderiyorum bu sene kürtaj olmasaydım yazın bebiş dogcakti. Eşim de öğretmen evde olacaktı. Güzel zamanlama olmuştu ama nasip böyle değilmiş.
Ah canım az kalmış umarım hayırlı haberler verirsin bize iki döngün arası kaç gün sürüyor
Benim karışık. Pkosum var. Çok düzenli adetim hiç olmadı
Yumurtlama doğruysa benimde 27 olması lazım hadi hayılısı inşallah pozitifi görürüz
İnşallah canım. Sen ne zaman test yapmayı planliyorsun. Bir de belirtin var mı

Yaparsın Allah ın izniyle. Bende benimkileri gönderiyorum bu sene kürtaj olmasaydım yazın bebiş dogcakti. Eşim de öğretmen evde olacaktı. Güzel zamanlama olmuştu ama nasip böyle değilmiş.
Ah canım az kalmış umarım hayırlı haberler verirsin bize iki döngün arası kaç gün sürüyor
Benim karışık. Pkosum var. Çok düzenli adetim hiç olmadı
Yumurtlama doğruysa benimde 27 olması lazım hadi hayılısı inşallah pozitifi görürüz
İnşallah canım. Sen ne zaman test yapmayı planliyorsun. Bir de belirtin var mı

Allah bağışlasın canım benimde oğlum Eylül'de 5 yaşında olacak biz korunduk hep hemen olacak sandık ama Rabbim nasip etmedi oğluma hemen ilk denemede hamile kalmıştım gene öyle olacak sandık bazen biz ne yaparsak yapalım gerçekten vaktini bekliyor herşey kısa zamanda kavuşursunuz inşallah

İnşallah. Nasip her şey

Kızlar meraba ben bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim pek anlamıyorum burada paylaşsam yardımcı olur musunuz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…