Çok mutlu oldum senin adına sağlıcakla gelsin Rabbim bana ve tüm istyenlere de bu ay pozitif olmasını nasip etsinTeşekkür ederim canım yok hayir geçmedi 9 Haziran pikti ya o gece çatladı yada 10 nunda çatlama gördüm 23-24 Mayıs beklenen regl henüz 3-4 gün var daaha inşallah sağlıklıdır erken ogrenmeninde bu yani kötü oluyor
Ben daha önceki gebeligimde yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurtlama günü ve sonrası yani 3 4 gün hergun ilişki ile hamile kalmıştım artık nasip adetimin birdahaki ay ne zaman geleceğini bilmiyorum ki canım dediğim gibi 5. ayda 27.gunde geldi sanırım seninde bu 6.ayin ve duzeldigini hissetmissin benimde bir sonraki reglim 6.ay olacak inşallah gelmezÖncelikle her gün ilişki yasamak bildiğim kadar sperm kalitesini etkiliyor. Ve hızını düşüruyor. (Böyle duydum ) Eğer seni strese sokmayacaksa en güzeli yumurtlama takibi yapmak. O da olmazsa gün aşırı ilişki yasamak.
Bence kan testi için acele etme. Adetin geçince ver. Eğer varsa 30 un Da da çıkar tabi ki ama kafa karışıklığı yaşamazsın en azından.
Yani tabi ki her gün olunca da gebelik olmayacak.diye bir şey yok. Nasip olunca oluyor her türlü.Ben daha önceki gebeligimde yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurtlama günü ve sonrası yani 3 4 gün hergun ilişki ile hamile kalmıştım artık nasip adetimin birdahaki ay ne zaman geleceğini bilmiyorum ki canım dediğim gibi 5. ayda 27.gunde geldi sanırım seninde bu 6.ayin ve duzeldigini hissetmissin benimde bir sonraki reglim 6.ay olacak inşallah gelmez
Kafaya takmadigimiz ayda oluyor kesinlikle bu ay bayram falan vardı çok deneme fırsatımız olmadi birde gebeliğe çok odaklanamadim ehlieyete yazıldım tek derdim oydu Aynen canım her birde benim bacak ağrım oldu şuan direksiyon kursuna gidiyorum acaba dedim devriyaja basmaktanmi böyle bacaklarımın arkası sızladı hep dört beş gün belirti sayilirmi bilmiyorum amaŞöyle ki. 2. Gebeliğimde baya yoğun ve fazla yumurtlama akıntısı görmüştüm. O boş gebelikle sonuçlandı ama gebelik oluştu en nihayetinde. Zor gebe kalıyorum çünkü.
Kürtajdan sonra ilk defa bu ay o ay ki gibi hissettim akıntıyı. Fazlaydı. Ama aralıktan beri her yumurtlamadan sonra aşırı ağrılarım oluyor. O yüzden çok umutlu değilim. Ama bu ay biraz farklı da hissediyor gibiyim bakalım nasip artık. Ben şuan test yapsam varsa da çıkmaz. Yumurtlamadan daha 7 gün geçti. Eğer şüphelerim devam ederse çarşamba yaparım.11. Günden önce cok çıkmıyor
İnşallah sizin adetiniz ne zamanYani tabi ki her gün olunca da gebelik olmayacak.diye bir şey yok. Nasip olunca oluyor her türlü.
İnşallah bu ay güzel haberi alırsın. Bu sefer sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine.
İnşallah canım buraya çok yazamadım sürekli ama okudum hepimiz aynı yollardan geçiyoruz aynı uzuntuler Rabbim buradaki herkese sağlıkla tez zamanda nasip etsin dua edecegim hepÇok mutlu oldum senin adına sağlıcakla gelsin Rabbim bana ve tüm istyenlere de bu ay pozitif olmasını nasip etsin
Kafaya takmadigimiz ayda oluyor kesinlikle bu ay bayram falan vardı çok deneme fırsatımız olmadi birde gebeliğe çok odaklanamadim ehlieyete yazıldım tek derdim oydu Aynen canım her birde benim bacak ağrım oldu şuan direksiyon kursuna gidiyorum acaba dedim devriyaja basmaktanmi böyle bacaklarımın arkası sızladı hep dört beş gün belirti sayilirmi bilmiyorum ama
4 gün sonra yap canım bence varsada azda olsa çıkıyor inşallah vardır siz gene gebe kalmışsınız benim 1 sene doldu ne kimyasal ne başka bişey hiç oluşmadı artık umudum bitmişti bu senede olmazsa kapatacaktim defteri gerçektenŞöyle ki. 2. Gebeliğimde baya yoğun ve fazla yumurtlama akıntısı görmüştüm. O boş gebelikle sonuçlandı ama gebelik oluştu en nihayetinde. Zor gebe kalıyorum çünkü.
Kürtajdan sonra ilk defa bu ay o ay ki gibi hissettim akıntıyı. Fazlaydı. Ama aralıktan beri her yumurtlamadan sonra aşırı ağrılarım oluyor. O yüzden çok umutlu değilim. Ama bu ay biraz farklı da hissediyor gibiyim bakalım nasip artık. Ben şuan test yapsam varsa da çıkmaz. Yumurtlamadan daha 7 gün geçti. Eğer şüphelerim devam ederse çarşamba yaparım.11. Günden önce cok çıkmıyor
Tahmini 27 Haziranİnşallah sizin adetiniz ne zaman
İnşallah onuda becerip alırsam çok rahatlayacagim oğlumda bu sene tam gün gidecek okula 8-5 düzenimiz tam oturur sağlıklı olur inşallah gebeligim şuan tek stresim oBence de. Çok yoğunlaşıp stres yapınca her şeyimiz etkileniyor. İyi yapmışsın. Aradan ehliyeti de çıkarmakla. Bebiş olunca zor oluyor her şey
Ah canım az kalmış umarım hayırlı haberler verirsin bize iki döngün arası kaç gün sürüyorTahmini 27 Haziran
Yumurtlama doğruysa benimde 27 olması lazım hadi hayılısı inşallah pozitifi görürüzTahmini 27 Haziran
Ben 6 senelik evliyim. Nerdeyse hiç korunma olmadı. Eşimin değerleri epey düşüktü. Doktor aşılama bile olmaz direkt tüp bebek dedi. Eşim takviye vs. Kullandı ben klomen kullandığım ay ikizlere hamile kaldım. Çok şükür sağlıklılar 4 yasindalar. Sonra da nerdeyse hiç korunmadik zaten zor oluyor diye. boş gebelik yaşadım. Aralarda hiç kimyasal vs yokSi
4 gün sonra yap canım bence varsada azda olsa çıkıyor inşallah vardır siz gene gebe kalmışsınız benim 1 sene doldu ne kimyasal ne başka bişey hiç oluşmadı artık umudum bitmişti bu senede olmazsa kapatacaktim defteri gerçekten
Yaparsın Allah ın izniyle. Bende benimkileri gönderiyorum bu seneİnşallah onuda becerip alırsam çok rahatlayacagim oğlumda bu sene tam gün gidecek okula 8-5 düzenimiz tam oturur sağlıklı olur inşallah gebeligim şuan tek stresim o
Benim karışık. Pkosum var. Çok düzenli adetim hiç olmadıAh canım az kalmış umarım hayırlı haberler verirsin bize iki döngün arası kaç gün sürüyor
İnşallah canım. Sen ne zaman test yapmayı planliyorsun. Bir de belirtin var mıYumurtlama doğruysa benimde 27 olması lazım hadi hayılısı inşallah pozitifi görürüz
Yaparsın Allah ın izniyle. Bende benimkileri gönderiyorum bu seneİnşallah onuda becerip alırsam çok rahatlayacagim oğlumda bu sene tam gün gidecek okula 8-5 düzenimiz tam oturur sağlıklı olur inşallah gebeligim şuan tek stresim o
Benim karışık. Pkosum var. Çok düzenli adetim hiç olmadıAh canım az kalmış umarım hayırlı haberler verirsin bize iki döngün arası kaç gün sürüyor
İnşallah canım. Sen ne zaman test yapmayı planliyorsun. Bir de belirtin var mıYumurtlama doğruysa benimde 27 olması lazım hadi hayılısı inşallah pozitifi görürüz
Allah bağışlasın canımBen 6 senelik evliyim. Nerdeyse hiç korunma olmadı. Eşimin değerleri epey düşüktü. Doktor aşılama bile olmaz direkt tüp bebek dedi. Eşim takviye vs. Kullandı ben klomen kullandığım ay ikizlere hamile kaldım. Çok şükür sağlıklılar 4 yasindalar. Sonra da nerdeyse hiç korunmadik zaten zor oluyor diye. boş gebelik yaşadım. Aralarda hiç kimyasal vs yokşuan da istiyoruz ama bakalım nasip artık.
İnşallah. Nasip her şeyAllah bağışlasın canımbenimde oğlum Eylül'de 5 yaşında olacak biz korunduk hep hemen olacak sandık ama Rabbim nasip etmedi oğluma hemen ilk denemede hamile kalmıştım gene öyle olacak sandık bazen biz ne yaparsak yapalım gerçekten vaktini bekliyor herşey kısa zamanda kavuşursunuz inşallah
Paylaş bakalımKızlar meraba ben bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim pek anlamıyorum burada paylaşsam yardımcı olur musunuz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?