9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Yapmadan iki saat önce sıvı almiyorum her gün saat beşte yapıyorum baska bir şey var mı yapmam gereken

20 sinde yuksek çıkmış ama diğer çizgiden daha koyu ya da eşit koyulukta olması gerekiyor.yarin da yapın bakalım bı.doğru kullanıyosun

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin
bence de takviyeler işe yarıyor tahlil yaptırmak önemli. Ve ben de ilişkiden sonra yüzüstü pozisyonda yatarak hamile kaldım kzılar bir deneyin bence.

bence de takviyeler işe yarıyor tahlil yaptırmak önemli. Ve ben de ilişkiden sonra yüzüstü pozisyonda yatarak hamile kaldım kzılar bir deneyin bence.
Ay zaman ne kadar hızlı yaa. Sen ne ara 8 haftalık oldun nasıl gidiyor ?

Dimi daha dün sizi darlıyordum burada çizgi gördünüz mü diye 7 haftalık aslında uygulama niye öyle gösteriyor bilmiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah. O haftayı gösteriyor aslında 7 + olduğu için 8 gösteriyor diye biliyorum.
Kalp atışını falan duydun di mi ?

Nisan mayıs hep birlikteydik walla maşallah rabbim büyüdüğünü görmeyi nasip etsin zaman çok hızlı geçiyor darısı başımıza inşallah

Tamam teşekkür ederim
Merhaba bende Ocak ayında boş gebelikten dolayı düşük yaptım düşükten önce 28 günde bir adet olurdum düşükten sonra 32 33 güne çıkmıştı ama düşükten sonra 5.ayimda 27.gunde hastalandım doktorum da toparlanma 6 ayı bulabilir demişti sanırım döngüm tekrar eskiye dönüyor diye düşünüyorum çünkü bugün 14.gunum ve 18 Haziran'da yumurtlama akıntısı dedikleri şeyi yaşadım bugünde sabah beyaz kremsi bir akıntım vardı ek olarak göğüsler şiş ve damarlar belirgin ve kasık ağrılarım var yumurtlama olduğunu düşünüyorum ve bu günleri hep değerlendirdim gebelik istediğim için şimdi bir sonraki reglim 28 güne mi yoksa 32 günde göre mi olucak bilmiyorum ona göre gecikme takip edip kan vereceğim eğer 28 güne göre ise temmuz 5 6 si gibi eğer 32 güneyse temmuz 9 gibi olmam gerekiyor neyi baz alacağımı şaşırdım temmuz'un 7 sinde kan versem sizce çıkar mı objektif yorumlara ihtiyaç duyuyorum önceki gebeligimde gecikmenin 3 yada 4 günü 39 degerle öğrenmiştim daha önce kan versrydim çıkar mıydı bilmiyorum yani 3 4 gün gecikme beklemem mi lazım yoksa adet günü yada 2 gün öncesi versem de çıkar mı kanda

Bence her türlü gecikmeyi bekle

Demin önce hapşurdum ve sağ kasığım inanılmaz ağrıdı yumurtlamadan sanırım bu ağrılar o zaman taa temmuz'un 14 unu beklemem lazım eşim sadece pazartesi günleri izinli ve o gunlerde gidebilirim hastaneye o yüzden 7 sinde versem olur mu diye sordum 20 gün mü beklicem yani

Yumurtlaman eger dediğine göre 18 haziransa daha dört beş gün olmuş demektir yumurtlamadan on on dört gün sonra varsa cikar çok erken iki kez yumurtlama olmuş olabilir çünkü benimki de öyle yani biraz daha bekle bende çok fazla deneyip üzülenlerdenim ama artık gecikmeyi bekliyorum çünkü en iyisi o

Demin önce hapşurdum ve sağ kasığım inanılmaz ağrıdı yumurtlamadan sanırım bu ağrılar o zaman taa temmuz'un 14 unu beklemem lazım eşim sadece pazartesi günleri izinli ve o gunlerde gidebilirim hastaneye o yüzden 7 sinde versem olur mu diye sordum 20 gün mü beklicem yani
Ben gecikme ne zama olur bilemiyorum ama dongumun 28 güne döndüğünu düşünmenin sebebi yumurtlama 14.gunde olur daha önce bu takip ile gebe kalmıştım ve benimde bugün 15.gunum ve yumurtlama belirtileri var diğer aylarda böyle bişi hissetmedim bide zaten bu ay 27.gunde olunca zaten doktor 6 ay toparlarsn demişti 6.ayimda 28 günlük döngüye göre oluşuyor diye düşünüyorum belirtilerden yola çıkarak ama 7 temmuz kan vereceğim en azından çıkan değer bi fikir sahibi olmama yardim eder yoksa çok stres olacağım gerek yok diye düşünüyorum ve bugün de ilişkiden 1 2 saat sonrasında beyaz şeffaf arası akıntım gelmiş normalde olmaz

Benimde ocakta düşüğüm oldu bu ay bile regli beş gün gecikmeli oldum hala düzensiz benim gecen ay da erken oldum yani ben artık doktorlara bile güvenemiyorum hiç test falan yaptin mı

Benimde ocakta düşüğüm oldu bu ay bile regli beş gün gecikmeli oldum hala düzensiz benim gecen ay da erken oldum yani ben artık doktorlara bile güvenemiyorum hiç test falan yaptin mı
Ne testi canım ve neden düşüğün oldu benim boş gebelikti kendiliginde düşük yaptım düşük olmasa da kürtajla sonlanacak ti

Ne testi canım ve neden düşüğün oldu benim boş gebelikti kendiliginde düşük yaptım düşük olmasa da kürtajla sonlanacak b

Ne testi canım ve neden düşüğün oldu benim boş gebelikti kendiliginde düşük yaptım düşük olmasa da kürtajla sonlanacak ti
Benim 5 aydır 31 32 günde düzenli olurdu sadece bu ay 27.gunde geldi oda dediğim gibi doktor 6 aya düzelir dediği ve eski döngüm de o şekilde olduğu için duzeldigini düşünüyorum bide bu yumurtlama akıntıları vs da etkili çünkü daha önceleri hiç böyle akintilarim da olmuyordu kafam yine karıştı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…