9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

İnşallah düzelmiştir ve inşallah bu ay o güzel müjdeli haberi alırsın bende bekliyorum baktım olmadı artık ovulasyon testi aldım böyle takip ediyorum çünkü tam

düzeldi adetim diyorum gene değişiyor o yuzden bu ay ovulasyon ile ilerleyeceğim

Doktor kanda takip etti ben hamile olduğumu fark ettikten sonra hemen kanamam başladı kanamanin üçüncü günü gittim hastaneye o da değer 47 dedi iki gub sonra 11oldu güzel düştü batta ve doktorum eger düşük yaptiysan bike sevinmemi soyledi en azindan çocuğun olabiliyor dedi sıkıntı yok yani dedi işte

Rabbim aratmasın canım benimki 9.haftalikti keseyi felan görmüştük ama bebek yoktu kalp atışı duyulması gereken zamanda benim kesem boştu o yüzden sağlıksız olup düşük oldu bende beta 39 ile öğrenmiştim ama benim betam sürekli düzenli artmıştı

İşte erken öğrenmek de kötü artık ne düşünüp ne yapacağımı bilmiyorum etrafa da bişey diyemiyorum kimse de yardımcı olmuyor sadece burdan öğrendiklerimle birşeyler yapmaya çalışıyorum inşallah en kısa zamanda bizde kucağımıza alırız bebişleri

Her ihtimale karşı beklersem 28 gün daha var 3 hafta yani ben nasıl bekleyeceğim diye düşünüyorum artık zaman gösterecek
Baska şeylerle meşgul olmaya çalış kafani dağıt ne kadar düşünürsen o kadar uzaklaşırsın der burdakiler kj gerçekten öyle

Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama gene kendimi burada birşeyleri araştırırken buluyorum

Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama gene kendimi burada birşeyleri araştırırken buluyorum
Kızlar merhaba dongumun 22 gunu hala testlerde yumurtlama göremedim bugunkını aksam yapıcam ama bugun o jel akıntı varya okadar fazla gelıyomı topal topak jel geliyor ama sunmuyor bune oluyor bılen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…