- 25 Kasım 2024
- 638
- 107
- 18
- 20
Sebebi neydiBenim de kendiliğinden düştü
Son tavsiyem nedir canım bu anlattıklarımi göz önünde bulundurarakSebebi neydi
Yumurtlama zamanları hiç belirtin oldu muBenimde ocakta düşüğüm oldu bu ay bile regli beş gün gecikmeli oldum hala düzensiz benim gecen ay da erken oldum yani ben artık doktorlara bile güvenemiyorum hiç test falan yaptin mı
Benim 5 aydır 31 32 günde düzenli olurdu sadece bu ay 27.gunde geldi oda dediğim gibi doktor 6 aya düzelir dediği ve eski döngüm de o şekilde olduğu için duzeldigini düşünüyorum bide bu yumurtlama akıntıları vs da etkili çünkü daha önceleri hiç böyle akintilarim da olmuyordu kafam yine karıştı gerçekten
Evet kasik ağrısı ile akinti dan anliyorum az çok ama o da değişiyorYumurtlama zamanları hiç belirtin oldu mu
Doktor kanda takip etti ben hamile olduğumu fark ettikten sonra hemen kanamam başladı kanamanin üçüncü günü gittim hastaneye o da değer 47 dedi iki gub sonra 11oldu güzel düştü batta ve doktorum eger düşük yaptiysan bike sevinmemi soyledi en azindan çocuğun olabiliyor dedi sıkıntı yok yani dedi işteSebebi neydi
İnşallah düzelmiştir ve inşallah bu ay o güzel müjdeli haberi alırsın bende bekliyorum baktım olmadı artık ovulasyon testi aldım böyle takip ediyorum çünkü tam
düzeldi adetim diyorum gene değişiyor o yuzden bu ay ovulasyon ile ilerleyececim
Ben hiç ovulasyon denemedim bakalım gebelik yoksa zaten döngüde duzeldiyse adet olurum ama olmazsam 32 güne kadar süresi var bekleyebilirsem bekleyeceğimİnşallah düzelmiştir ve inşallah bu ay o güzel müjdeli haberi alırsın bende bekliyorum baktım olmadı artık ovulasyon testi aldım böyle takip ediyorum çünkü tam
düzeldi adetim diyorum gene değişiyor o yuzden bu ay ovulasyon ile ilerleyeceğim
Rabbim aratmasın canım benimki 9.haftalikti keseyi felan görmüştük ama bebek yoktu kalp atışı duyulması gereken zamanda benim kesem boştu o yüzden sağlıksız olup düşük oldu bende beta 39 ile öğrenmiştim ama benim betam sürekli düzenli artmıştıDoktor kanda takip etti ben hamile olduğumu fark ettikten sonra hemen kanamam başladı kanamanin üçüncü günü gittim hastaneye o da değer 47 dedi iki gub sonra 11oldu güzel düştü batta ve doktorum eger düşük yaptiysan bike sevinmemi soyledi en azindan çocuğun olabiliyor dedi sıkıntı yok yani dedi işte
Her ihtimale karşı beklersem 28 gün daha var 3 hafta yani ben nasıl bekleyeceğim diye düşünüyorum artık zaman gösterecekEn güzeli takmamak tabiki yapa bilirsek
Baska şeylerle meşgul olmaya çalış kafani dağıt ne kadar düşünürsen o kadar uzaklaşırsın der burdakiler kj gerçekten öyleHer ihtimale karşı beklersem 28 gün daha var 3 hafta yani ben nasıl bekleyeceğim diye düşünüyorum artık zaman gösterecek
Deniyorum canım ama illaki yine de aklıma geliyorBaska şeylerle meşgul olmaya çalış kafani dağıt ne kadar düşünürsen o kadar uzaklaşırsın der burdakiler kj gerçekten öyle
Kızlar merhaba dongumun 22 gunu hala testlerde yumurtlama göremedim bugunkını aksam yapıcam ama bugun o jel akıntı varya okadar fazla gelıyomı topal topak jel geliyor ama sunmuyor bune oluyor bılen varmıBende öyle yapmaya çalışıyorum ama gene kendimi burada birşeyleri araştırırken buluyorum
ayyyy çok sevindimm, sağlıcakla kavuşun inşallah bebişinizeKızlar akşam test yaptım böyle varla yok arası flashla zor gorunuyordu kan verdim 25 çıktısize neler denedigimi anlatacağım
Amin canım çok teşekkür ederim tez zamanda sizde kavuşursunuz inşallahayyyy çok sevindimm, sağlıcakla kavuşun inşallah bebişinize
Kızlar bugün sabah kocaman bır jel akıntım vardı tesltım boyle 22 gündeyim hala göremedim yumurtlama cok canım sıkkınCanım bence de 18. Yumurtlama olmuş. Belki yine adetten hemen sonra oldu yumurtlama
Öncekılere gore koyu ama bılemedımKızlar bugün sabah kocaman bır jel akıntım vardı tesltım boyle 22 gündeyim hala göremedim yumurtlama cok canım sıkkın
Öncekılere gore koyu ama bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?