- 7 Ekim 2020
- 2.894
- 3.856
- 83
Yarın pik olcak gibi duruyorKızlar bugün sabah kocaman bır jel akıntım vardı tesltım boyle 22 gündeyim hala göremedim yumurtlama cok canım sıkkın
İnşallah ya artıkYarın pik olcak gibi duruyor
İnşallah. Bugünü bence degerledirin. Geçen gün mfk şey demişti. Yumurta olgunlaştıgında sperm hazır olmalı diye. Senin yüksek ihtimal yarın yumurtlama olcak. Benim geçen ay öyle olmuştu bu koyuluktan sonra pik görmüştümİnşallah ya artık
İnşallah öyle olur canım aynne degerlendırcezİnşallah. Bugünü bence degerledirin. Geçen gün mfk şey demişti. Yumurta olgunlaştıgında sperm hazır olmalı diye. Senin yüksek ihtimal yarın yumurtlama olcak. Benim geçen ay öyle olmuştu bu koyuluktan sonra pik görmüştüm
Hergub sabah yapardım 2 ıdrarla bugun aksam 8 de yaptım 2 saat aradan sonraİnşallah. Bugünü bence degerledirin. Geçen gün mfk şey demişti. Yumurta olgunlaştıgında sperm hazır olmalı diye. Senin yüksek ihtimal yarın yumurtlama olcak. Benim geçen ay öyle olmuştu bu koyuluktan sonra pik görmüştüm
Anladım canım. Yarın da bakarsın duruma göre inşallah yumurtlama olur yarınHergub sabah yapardım 2 ıdrarla bugun aksam 8 de yaptım 2 saat aradan sonra
İnşallah canım saolAnladım canım. Yarın da bakarsın duruma göre inşallah yumurtlama olur yarın
Nasıl anladıngaliba hamileyim inşallah umutlanmadan bekliycem 2 gün
aşırı mide bulantısından gece uykumdan uyandırdı ilk gebeliğimde de böyle olmuştu ve akıntım var 10 gündür yarın regli olmam gerekiyor normalde hayırlısı 25 Haziran da test yapıcam evdeNasıl anladın
Anladım canım. Yarın da bakarsın duruma göre inşallah yumurtlama olur y
Evet yumurtlama olmuş çatlamış gibiKzlar bugun testım böyle cıktı acaba dun yumurtlama oldumu
İnşaallah öyledirEvet yumurtlama olmuş çatlamış gibi
Canım hayırlı olsun maşallahKızlar akşam test yaptım böyle varla yok arası flashla zor gorunuyordu kan verdim 25 çıktısize neler denedigimi anlatacağım
Canım evet burda bayağı koyulaşma olmuş yapmaya devam et sabırlı ol ve değerlendirseydin riske atma saydınKızlar bugün sabah kocaman bır jel akıntım vardı tesltım boyle 22 gündeyim hala göremedim yumurtlama cok canım sıkkın
Benimde bu ay bir yılım bitiyor ümidini yitirme inşallah olacak Allah'ın izniyleBende bu ay prolaktin icij dostinex kullandım d vitaminim 7 di galiba d vitamin hapı kullanıyorum bide demir hapı.. bunlar düşükmüş umarım bu ay olur yoksa olmuyor gözüyle bakmaya başlıyorum tam bir yıl oldu
İnşallah yitirmedim şimdiye kadar ama işte canım sıkılıyor artık.. mart ayında kimyasal gebelik yaşadım daha henüz sağlıklı gebelik elde edemedimBenimde bu ay bir yılım bitiyor ümidini yitirme inşallah olacak Allah'ın izniyle
Düzenli kullanım benimde prolaktin 60 küsurdu d vitaminim 4-5 di galiba demirde düşüktü hepsini 1 ay düzenli kullandım kalçadan B12 iğne vs oldum inositol kullandım eşimde kullandi takviye 1.5 ay sonra güzel haberi aldık prolaktin için dostinexi birakmayin sakın eski doktorum düşünce biraktiriyordu gene firliyorduBende bu ay prolaktin icij dostinex kullandım d vitaminim 7 di galiba d vitamin hapı kullanıyorum bide demir hapı.. bunlar düşükmüş umarım bu ay olur yoksa olmuyor gözüyle bakmaya başlıyorum tam bir yıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?