9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

İnşallah ya artık
İnşallah. Bugünü bence degerledirin. Geçen gün mfk şey demişti. Yumurta olgunlaştıgında sperm hazır olmalı diye. Senin yüksek ihtimal yarın yumurtlama olcak. Benim geçen ay öyle olmuştu bu koyuluktan sonra pik görmüştüm

Hergub sabah yapardım 2 ıdrarla bugun aksam 8 de yaptım 2 saat aradan sonra

Bende bu ay prolaktin icij dostinex kullandım d vitaminim 7 di galiba d vitamin hapı kullanıyorum bide demir hapı.. bunlar düşükmüş umarım bu ay olur yoksa olmuyor gözüyle bakmaya başlıyorum tam bir yıl oldu

Benimde bu ay bir yılım bitiyor ümidini yitirme inşallah olacak Allah'ın izniyle

Benimde bu ay bir yılım bitiyor ümidini yitirme inşallah olacak Allah'ın izniyle
İnşallah yitirmedim şimdiye kadar ama işte canım sıkılıyor artık.. mart ayında kimyasal gebelik yaşadım daha henüz sağlıklı gebelik elde edemedim

Düzenli kullanım benimde prolaktin 60 küsurdu d vitaminim 4-5 di galiba demirde düşüktü hepsini 1 ay düzenli kullandım kalçadan B12 iğne vs oldum inositol kullandım eşimde kullandi takviye 1.5 ay sonra güzel haberi aldık prolaktin için dostinexi birakmayin sakın eski doktorum düşünce biraktiriyordu gene firliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…