9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

İnşallah yitirmedim şimdiye kadar ama işte canım sıkılıyor artık.. mart ayında kimyasal gebelik yaşadım daha henüz sağlıklı gebelik elde edemedim
Bak ne güzel bende yaşadım aynısını doktor sevin en azından hamile kalabiliyorsun dedi ki gerçekten öyle

Hadi inşallah benim içinde güzel haberler olur.. benim 40 ama genelde düşüktü doktor stres kaynaklı olabileceğini söyledi ama bilemiyorum yeniden değerime bakacaklar ilk hormon testi verdiğim de benim değer 17 di.. iyi prolaktin sorunum yokmuş diye düşünmüştüm ama kimyasal gebelik falan yaşadım yeniden verdiğimde 40 çıktı çözemedim hep mi yüksekmiş yoksa ara sıra mi yükseliyor ki doktor arada yükselir stres kaynaklı falan dedi normal dedide bilemiyorum

Bak ne güzel bende yaşadım aynısını doktor sevin en azından hamile kalabiliyorsun dedi ki gerçekten öyle
Evet seviniyordum canım banada iyi şeyler söylemişlerdi ama en son başka bir Doktora gittim rahim filmi önerdi kimyasal gebeliği dikkate dahi almadı

Valla benim 12.ayim önceki doktor beklenir bundan sonra sağlıklı gebelik bekle falan demişti bir ay sonra başka doktora gittim vajinal muayene yaptı skinti falan görmedi ama seninle bir program yapacaksam benimle ilerleyecek sen rahim filmini de görüp öyle ilerlemem gerek dedi.. zaten 12 ay olmuş dedi

Sadece ultrason ile baktı iyi bir şey yok dedi git vir sene sonra gel
Banad aheo ultrason ile bakıp gönderiyorlar. Sadece o doktor vajinal baktı hemde adetliyken daha net olurmuş görünürmus biseyler.. senin kaç ay oldu

Banad aheo ultrason ile bakıp gönderiyorlar. Sadece o doktor vajinal baktı hemde adetliyken daha net olurmuş görünürmus biseyler.. senin kaç ay oldu
Benim de 12 aydır olmadı ilaç falan vermedi mi canım bişey önermedi mi rahim filmi vs klomen falan diyorlar onu neye göre veriyorlar acaba çatlama iğnesi

Sen nasılsın hamile misin canım ne yaptın ben hala kavusamadim bebeğime bu ay koydeydim diğer ay doktora gideceğim bakalım ne diyecek bir yıldır bekliyorum fındığımi ama gelmedi
Benim bu ay geç yumurtlama olduğu için cumayı bekliyorum. Evde test olsa 10 kere yapardım ama dayanmaz alırsam salı çarşamba yaparım. Geçen haftadan beri uyku hali kabızlık vs var. Akşam 20.00 de deli gibi uykum geliyor. Arada adet ağrılarım de gelip gidiyor göğüs hassasiyeti de var ama kürtajdan sonra her ay ağrılarım falan oluyor. O yüzden adet gelene kadar net değil
İlk gebeligim 14. Ay da oldu. İnşallah sizlerin de yakındır kan tahlillerin muayeneleri takviyeleri aksatma. Bu yolda en önemli şey tebbiri alıp gerisini Allah'a bırakmak. Yani ben öyle düşünüyorum

Benim de 12 aydır olmadı ilaç falan vermedi mi canım bişey önermedi mi rahim filmi vs klomen falan diyorlar onu neye göre veriyorlar acaba çatlama iğnesi
Yok canım kimyasal yaşadığım için doktor bekle dedi normal bundan sonra beklenir dedi ama üç ay oldu kimyasal yasayali tık yok şuan beklemedeyim yine. Geçen ay başka doktora gittim o da iğne vs. İçin rahim filmi görmem lazım dedi sana biseyler vermem için dedi.. ama burda okuyorum soruyorum genelde kimyasal yaşadığım için rahim filmine gerek yok diyolar bide ne alaka iğne için rahim filmi diyolar anlamıyorum valla. Önümüzdeki aylarda yine olmazsa özel hastaneye gidicem gerekli neyse baslicam her şeye. Suan vitamin haplari ve prolaktin hapı kullaniyorum..sen kullaniyo musun biseyler

Benim de 12 aydır olmadı ilaç falan vermedi mi canım bişey önermedi mi rahim filmi vs klomen falan diyorlar onu neye göre veriyorlar acaba çatlama
Yok canım ben ilk 6 ayda gitmiştim hormonlar normal çıktı bı daha gitmedim bir yıl olmazsa gene gel dedi bakalım bu sefer ne diyecek

Bence de kimyasal gebelikte olsa gebelik olmuş gene rahim filmine gerek yok senin benim bir yıldır tık yok

Kızlar cuma günü akşam 25.94 du değerim sabah sağlık ocağında verdim 84 çıkmış artış nasıl

Hakkın da hayırlısı olsun canım test yapmakta yıpratıyo insanı ben negatifi görünce kendime zor geliyorum en azından adet olunca kabulleniyosun evet o zaman da üzülüyorsun ama testte negatif daha yıpratıcı oluyo adet gecikmeni bekle o zaman test yap yapacaksan da klomen dediklerini sen biliyor musun o nedir tam olarak ilaç mı takviye mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…