Bak ne güzel bende yaşadım aynısını doktor sevin en azından hamile kalabiliyorsun dedi ki gerçekten öyleİnşallah yitirmedim şimdiye kadar ama işte canım sıkılıyor artık.. mart ayında kimyasal gebelik yaşadım daha henüz sağlıklı gebelik elde edemedim
Hadi inşallah benim içinde güzel haberler olur.. benim 40 ama genelde düşüktü doktor stres kaynaklı olabileceğini söyledi ama bilemiyorum yeniden değerime bakacaklar ilk hormon testi verdiğim de benim değer 17 di.. iyi prolaktin sorunum yokmuş diye düşünmüştüm ama kimyasal gebelik falan yaşadım yeniden verdiğimde 40 çıktı çözemedim hep mi yüksekmiş yoksa ara sıra mi yükseliyor ki doktor arada yükselir stres kaynaklı falan dedi normal dedide bilemiyorumDüzenli kullanım benimde prolaktin 60 küsurdu d vitaminim 4-5 di galiba demirde düşüktü hepsini 1 ay düzenli kullandım kalçadan B12 iğne vs oldum inositol kullandım eşimde kullandi takviye 1.5 ay sonra güzel haberi aldık prolaktin için dostinexi birakmayin sakın eski doktorum düşünce biraktiriyordu gene firliyordu
Evet seviniyordum canım banada iyi şeyler söylemişlerdi ama en son başka bir Doktora gittim rahim filmi önerdi kimyasal gebeliği dikkate dahi almadıBak ne güzel bende yaşadım aynısını doktor sevin en azından hamile kalabiliyorsun dedi ki gerçekten öyle
Evet seviniyordum canım banada iyi şeyler söylemişlerdi ama en son başka bir Doktora gittim rahim filmi önerdi kimyasal gebeliği dikkate dahi almadsadece ultrason ile baktı iyi bişey yok bir yıl bitsin öyle gel dedi
Banad aheo ultrason ile bakıp gönderiyorlar. Sadece o doktor vajinal baktı hemde adetliykenSadece ultrason ile baktı iyi bir şey yok dedi git vir sene sonra gel
Canım bugün sbaah yaptın dünkü kadar koyu değildi dün degerlendırdık zatenCanım evet burda bayağı koyulaşma olmuş yapmaya devam et sabırlı ol ve değerlendirseydin riske atma saydın
Canım sen bı karnımda baloncuk gibi ağrı var demiştin ya nasıl bir şeydi yaBugün duyduk şükür
Sen nasılsın hamile misin canım ne yaptın ben hala kavusamadim bebeğime bu ay koydeydim diğer ay doktora gideceğim bakalım ne diyecek bir yıldır bekliyorum fındığımi ama gelmediYarın pik olcak gibi duruyor
İyi yapmışsın canım muhtemelen yumurtlamaymis o zaman. Burda kalite biraz düşüyor zaten sen pike yakin gördüğün an degerlendir riske atmaCanım bugün sbaah yaptın dünkü kadar koyu değildi dün degerlendırdık zaten
Benim de 12 aydır olmadı ilaç falan vermedi mi canım bişey önermedi mi rahim filmi vsBanad aheo ultrason ile bakıp gönderiyorlar. Sadece o doktor vajinal baktı hemde adetliykendaha net olurmuş görünürmus biseyler.. senin kaç ay oldu
Benim bu ay geç yumurtlama olduğu için cumayı bekliyorum. Evde test olsa 10 kere yapardım ama dayanmaz alırsam salı çarşamba yaparım. Geçen haftadan beri uyku hali kabızlık vs var. Akşam 20.00 de deli gibi uykum geliyor. Arada adet ağrılarım de gelip gidiyor göğüs hassasiyeti de var ama kürtajdan sonra her ay ağrılarım falan oluyor. O yüzden adet gelene kadar net değilSen nasılsın hamile misin canım ne yaptın ben hala kavusamadim bebeğime bu ay koydeydim diğer ay doktora gideceğim bakalım ne diyecek bir yıldır bekliyorum fındığımi ama gelmedi
Yok canım kimyasal yaşadığım için doktor bekle dedi normal bundan sonra beklenir dedi ama üç ay oldu kimyasal yasayali tık yok şuan beklemedeyim yine. Geçen ay başka doktora gittim o da iğne vs. İçin rahim filmi görmem lazım dedi sana biseyler vermem için dedi.. ama burda okuyorum soruyorum genelde kimyasal yaşadığım için rahim filmine gerek yok diyolar bide ne alaka iğne için rahim filmi diyolar anlamıyorum valla. Önümüzdeki aylarda yine olmazsa özel hastaneye gidicem gerekli neyse baslicam her şeye. Suan vitamin haplari ve prolaktin hapı kullaniyorum..sen kullaniyo musun biseylerBenim de 12 aydır olmadı ilaç falan vermedi mi canım bişey önermedi mi rahim filmi vsklomen falan diyorlar onu neye göre veriyorlar acaba çatlama iğnesi
Benim de 12 aydır olmadı ilaç falan vermedi mi canım bişey önermedi mi rahim filmi vsBanad aheo ultrason ile bakıp gönderiyorlar. Sadece o doktor vajinal baktı hemde adetliykendaha net olurmuş görünürmus biseyler.. senin kaç ay oldu
Yok canım ben ilk 6 ayda gitmiştim hormonlar normal çıktı bı daha gitmedim bir yıl olmazsa gene gel dedi bakalım bu sefer ne diyecekYok canım kimyasal yaşadığım için doktor bekle dedi normal bundan sonra beklenir dedi ama üç ay oldu kimyasal yasayali tık yok şuan beklemedeyim yine. Geçen ay başka doktora gittim o da iğne vs. İçin rahim filmi görmem lazım dedi sana biseyler vermem için dedi.. ama burda okuyorum soruyorum genelde kimyasal yaşadığım için rahim filmine gerek yok diyolar bide ne alaka iğne için rahim filmi diyolar anlamıyorum valla. Önümüzdeki aylarda yine olmazsa özel hastaneye gidicem gerekli neyse baslicam her şeye. Suan vitamin haplari ve prolaktin hapı kullaniyorum..sen kullaniyo musun biseyler
Bence de kimyasal gebelikte olsa gebelik olmuş gene rahim filmine gerek yok senin benim bir yıldır tık yokYok canım kimyasal yaşadığım için doktor bekle dedi normal bundan sonra beklenir dedi ama üç ay oldu kimyasal yasayali tık yok şuan beklemedeyim yine. Geçen ay başka doktora gittim o da iğne vs. İçin rahim filmi görmem lazım dedi sana biseyler vermem için dedi.. ama burda okuyorum soruyorum genelde kimyasal yaşadığım için rahim filmine gerek yok diyolar bide ne alaka iğne için rahim filmi diyolar anlamıyorum valla. Önümüzdeki aylarda yine olmazsa özel hastaneye gidicem gerekli neyse baslicam her şeye. Suan vitamin haplari ve prolaktin hapı kullaniyorum..sen kullaniyo musun biseyler
Bağırsak hareketliliği gibiydi sesler geliyordu rahimden resmen baloncuk baloncuk kaynıyor gibi.Canım sen bı karnımda baloncuk gibi ağrı var demiştin ya nasıl bir şeydi ya
Hakkın da hayırlısı olsun canım test yapmakta yıpratıyo insanı ben negatifi görünce kendime zor geliyorum en azından adet olunca kabulleniyosun evet o zaman da üzülüyorsun ama testte negatif daha yıpratıcı oluyo adet gecikmeni bekle o zaman test yap yapacaksan daBenim bu ay geç yumurtlama olduğu için cumayı bekliyorum. Evde test olsa 10 kere yapardım ama dayanmaz alırsam salı çarşamba yaparım. Geçen haftadan beri uyku hali kabızlık vs var. Akşam 20.00 de deli gibi uykum geliyor. Arada adet ağrılarım de gelip gidiyor göğüs hassasiyeti de var ama kürtajdan sonra her ay ağrılarım falan oluyor. O yüzden adet gelene kadar net değil
İlk gebeligim 14. Ay da oldu. İnşallah sizlerin de yakındırkan tahlillerin muayeneleri takviyeleri aksatma. Bu yolda en önemli şey tebbiri alıp gerisini Allah'a bırakmak. Yani ben öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?