9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Bence de kimyasal gebelikte olsa gebelik olmuş gene rahim filmine gerek yok senin benim bir yıldır tık yok
Rahim filmi çektirin bence onunda faydası oluyor benimde tüpler açıktı prolaktin d vitamini falan düzeldi rahim filmi 15 Mart'ta çekilmiştim 20 Haziran'da gebe olduğumu öğrendim. 5 mayıstan beride düzenli kullandım.vitaminlerimi

Senin rahmin ters miydi peki yoksa terslik varsa diye mi öyle yatıyordun sonrasın da takviyeleri hep doktorun mu verdi canım

Çok sevindim canım devlette mi çekildi senin benim özele gitme imkanim yok ama devlette de çekerler mi bilmiyorum bende çektirmek istiyorum aslında ama doktor önerir mi çeker mi

Klomeni çok yakinen tanıyorum 14. Ay da klomen kullandım ikizlere hamile kaldım. Yumurta geliştirici ilaç.
Test yapmak için Bencede beklemek en güzeli

Klomeni çok yakinen tanıyorum 14. Ay da klomen kullandım ikizlere hamile kaldım. Yumurta geliştirici ilaç.
Test yapmak için Bencede beklemek en güzeli
Anladım canım ilk kullanımda hamile mi kaldın o zaman doktor bana da önerir mi acaba o kadar çok istiyorum ki hemen olsun istiyorum

Ama senin 2.cocuk galiba .. benimde ilk verdiğim hormon testlerinde bişey yoktu sonra ben reglken de vereyim dedim ucnay SONRA bidaha verdiğimde sadece prolaktin yüksek çıkmıştı hap kullandım kimyasal oldu. Ardından yine hormon verdim yine prolaktin yüksek çıktı şimdi yine hap kullandım bilmiyorum sanırım prolaktin değerim yüzünden mi olmadı gebelik çözmüş değilim. O bahsettigin ilaçları yumurtlama için veriyo olabilirler.. ben ovulasyon testi kullanıyorum her ay yumurtlama yakalıyorum. Doktorda yumurtalıkların rezervin iyi demisti bekleyelim bakalım az daha

Bende ovulasyon denedim gene de olmadı aynen ikinci için uğraşıyorum bende

İnşallah bakalım rabbim hepimze nasıp etsin çok stresli bi durum gerçekten olmaması sürekli insanı korkutuyo üzüuo
Öyle vallahi ne kadar zormuş hamile kalmak ben böyle olduğunu bilsem evlendiğim günden itibaren isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…