Rahim filmi çektirin bence onunda faydası oluyor benimde tüpler açıktı prolaktin d vitamini falan düzeldi rahim filmi 15 Mart'ta çekilmiştim 20 Haziran'da gebe olduğumu öğrendim. 5 mayıstan beride düzenli kullandım.vitaminlerimiBence de kimyasal gebelikte olsa gebelik olmuş gene rahim filmine gerek yok senin benim bir yıldır tık yok
Senin rahmin ters miydi peki yoksa terslik varsa diye mi öyle yatıyordun sonrasın da takviyeleri hep doktorun mu verdi canımSağol canım burada isteyen bütün kardeşlerime Rabbim tez zamanda nasip etsinevet prolaktin benim başıma dertti onu aurekli dostinex kullanarak hamile kaldım d vitamini 5 di o yükseldi B12 yükseldi inositol kullandim kızlar foliborn myforce yumurtlamaya kadar içtim hatta biraktim bence bunlar etkili oldu birde ters rahim için pozisyonu deniyorduk kaç aydır onu denedik gene ve yüz üstü uzandım ilişkiden sonra pikten önceki gece pik günü ve sonraki gün deneme olmuştu bizim
Çok sevindim canım devlette mi çekildi senin benim özele gitme imkanim yok ama devlette de çekerler mi bilmiyorum bende çektirmek istiyorum aslında ama doktor önerir mi çeker miRahim filmi çektirin bence onunda faydası oluyor benimde tüpler açıktı prolaktin d vitamini falan düzeldi rahim filmi 15 Mart'ta çekilmiştim 20 Haziran'da gebe olduğumu öğrendim. 5 mayıstan beride düzenli kullandım.vitaminlerimi
Gayet iyi benceKızlar cuma günü akşam 25.94 du değerim sabah sağlık ocağında verdim 84 çıkmış artış nasıl
Klomeni çok yakinen tanıyorumHakkın da hayırlısı olsun canım test yapmakta yıpratıyo insanı ben negatifi görünce kendime zor geliyorum en azından adet olunca kabulleniyosun evet o zaman da üzülüyorsun ama testte negatif daha yıpratıcı oluyo adet gecikmeni bekle o zaman test yap yapacaksan daklomen dediklerini sen biliyor musun o nedir tam olarak ilaç mı takviye mi
Bence değer iyi . bat ne kadar kalmıştıKızlar cuma günü akşam 25.94 du değerim sabah sağlık ocağında verdim 84 çıkmış artış nasıl
Anladım canım ilk kullanımda hamile mi kaldın o zaman doktor bana da önerir mi acaba o kadar çok istiyorum ki hemen olsun istiyorumKlomeni çok yakinen tanıyorum14. Ay da klomen kullandım ikizlere hamile kaldım. Yumurta geliştirici ilaç.
Test yapmak için Bencede beklemek en güzeli
Ama senin 2.cocuk galiba .. benimde ilk verdiğim hormon testlerinde bişey yoktu sonra ben reglken de vereyim dedim ucnay SONRA bidaha verdiğimde sadece prolaktin yüksek çıkmıştı hap kullandım kimyasal oldu. Ardından yine hormon verdim yine prolaktin yüksek çıktı şimdi yine hap kullandım bilmiyorum sanırım prolaktin değerim yüzünden mi olmadı gebelik çözmüş değilim. O bahsettigin ilaçları yumurtlama için veriyo olabilirler.. ben ovulasyon testi kullanıyorum her ay yumurtlama yakalıyorum. Doktorda yumurtalıkların rezervin iyi demisti bekleyelim bakalım az dahaBenim de 12 aydır olmadı ilaç falan vermedi mi canım bişey önermedi mi rahim filmi vsklomen falan diyorlar onu neye göre veriyorlar acaba çatlama
Yok canım ben ilk 6 ayda gitmiştim hormonlar normal çıktı bı daha gitmedim bir yıl olmazsa gene gel dedi bakalım bu sefer ne diyecek
Bende ovulasyon denedim gene de olmadı aynen ikinci için uğraşıyorum bendeAma senin 2.cocuk galiba .. benimde ilk verdiğim hormon testlerinde bişey yoktu sonra ben reglken de vereyim dedim ucnay SONRA bidaha verdiğimde sadece prolaktin yüksek çıkmıştı hap kullandım kimyasal oldu. Ardından yine hormon verdim yine prolaktin yüksek çıktı şimdi yine hap kullandım bilmiyorum sanırım prolaktin değerim yüzünden mi olmadı gebelik çözmüş değilim. O bahsettigin ilaçları yumurtlama için veriyo olabilirler.. ben ovulasyon testi kullanıyorum her ay yumurtlama yakalıyorum. Doktorda yumurtalıkların rezervin iyi demisti bekleyelim bakalım az daha
Maşallah canım ben daha ilkBende ovulasyon denedim gene de olmadı aynen ikinci için uğraşıyorum bende
Evet canım hem ters rahim hemde perde vardı doktorum verdi takviyeleriSenin rahmin ters miydi peki yoksa terslik varsa diye mi öyle yatıyordun sonrasın da takviyeleri hep doktorun mu verdi canım
Bizim burada devlette yoktu mecbur özelde çekildim ama devlet hastanelerinde oluyorÇok sevindim canım devlette mi çekildi senin benim özele gitme imkanim yok ama devlette de çekerler mi bilmiyorum bende çektirmek istiyorum aslında ama doktor önerir mi çeker mi
Sat 28 Mayıs bat takvime göre bugundu a çatlamaya göre yarın olması gerek 27-28 günde bir adet oluyorum genellikleBence değer iyi . bat ne kadar kalmıştı
İşte çekmek isterse cekiyo devlet istemezse cekmiyo ama özel hep çekiyo öneriyo canımBizim burada devlette yoktu mecbur özelde çekildim ama devlet hastanelerinde oluyor
İnşallah bakalım rabbim hepimze nasıp etsin çok stresli bi durum gerçekten olmaması sürekli insanı korkutuyo üzüuoMaşallah canım ben daha ilkolur Allah'ın izniyle
Öyle vallahi ne kadar zormuş hamile kalmak ben böyle olduğunu bilsem evlendiğim günden itibaren isterdimİnşallah bakalım rabbim hepimze nasıp etsin çok stresli bi durum gerçekten olmaması sürekli insanı korkutuyo üzüuo
Yaş kaç senin kaç yıl oldu evleneliÖyle vallahi ne kadar zormuş hamile kalmak ben böyle olduğunu bilsem evlendiğim günden itibaren isterdim
Bu yorumun altına imzamı atarım.dünyadaki en zor şey sankiÖyle vallahi ne kadar zormuş hamile kalmak ben böyle olduğunu bilsem evlendiğim günden itibaren isterdim
31 yaşındayım ama üç buçuk yıllık evliyim tam bir senedir de istiyorumYaş kaç senin kaç yıl oldu evleneli
Kesinlikle öyle bunu gelecekteki çocuğuma bile aşılamak istiyorum evlenirsen hemen çocuk yap diyeBu yorumun altına imzamı atarım.dünyadaki en zor şey sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?