Amin kuzum aylardır aynı yerlerdeyiz umarım hamilelik haberini vermeyi nasip eder rabbim biz
Sağol eğer hamile kalırsam senin de payın olucak senin kullandığın takviyeyi kullanıyorum birde jel var ama onu kim tavsiye etti hatırlayamadım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimBen burdayımbende çok istiyorum burdaki herkesin güzel haberini almayı
İnşallah canım. Göğüs büyümesi ve sebepsiz uyku hali baya ayırt edici bence. Ben de bu ay farketmistim. Bir de akşam 7 8 gibi rutin uyku bastırıyordu. Ama gözlerimin kendiliğinden kapandığı bir durum. Ve hala devam ediyor. Hala çok uyuyorumSağol eğer hamile kalırsam senin de payın olucak senin kullandığın takviyeyi kullanıyorum birde jel var ama onu kim tavsiye etti hatırlayamadım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Bir de ben takviyeyi kullandıktan sonraki ay hamile kaldım. Onu da söyleyim. Ama kesinlikle iyi geldiğine inanıyorumSağol eğer hamile kalırsam senin de payın olucak senin kullandığın takviyeyi kullanıyorum birde jel var ama onu kim tavsiye etti hatırlayamadım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Bende çok değil ama ağrı oldu.ozellikle kasığımda belli bı nokta bı haftadır ağrıyordu yine orası ağrıdı.ve ciğer gibi geldi hep pıhtı şeklinde.ilk defa böyle oldu ben de kimyasal sandım anlayamıyorum da neden böyle olduBetan kaçtı pekigeçmiş olsun canım inşallah ardından hemen sağlıklı gebelik gelir.. ben henüz elde edemedim. Her vücut farklı demekki sende ağrı olmamış genelde ağrılı olanları duydum bide lekelenme olarak atlatani. Reglin gecikirse test yaparsın bende sonrasında aynı belirtileri yaşadım ama gebelik olmadi
Hangi takviye canım ben de araştırayımBir de ben takviyeyi kullandıktan sonraki ay hamile kaldım. Onu da söyleyim. Ama kesinlikle iyi geldiğine inanıyorum
İnositol içerikli takviye. Ben ocean marka polysitol kullandım. başka markalarda olabilir tabiHangi takviye canım ben de araştırayım
Kullanıyorum 3 aydır jel söylemiştim bazılarına etki ediyor kuzu bu ay da kullandım bakalım bana etki edecek miSağol eğer hamile kalırsam senin de payın olucak senin kullandığın takviyeyi kullanıyorum birde jel var ama onu kim tavsiye etti hatırlayamadım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Karnım çok ağrıyor sende de böyle bir durum var mıİnositol içerikli takviye. Ben ocean marka polysitol kullandım. başka markalarda olabilir tabi
Beta 13 ile öğrendim 33 e kadar yükseldi sonra en son 30 du bi daha bakmadım bi de bugün verdim bir ay geçti işte biraz şüphelerim var bakalım hayırlısıBetan kaçtı pekigeçmiş olsun canım inşallah ardından hemen sağlıklı gebelik gelir.. ben henüz elde edemedim. Her vücut farklı demekki sende ağrı olmamış genelde ağrılı olanları duydum bide lekelenme olarak atlatani. Reglin gecikirse test yaparsın bende sonrasında aynı belirtileri yaşadım ama gebelik olmadi
Bazen çok oluyor bazen olmuyor. Şuan bir tık daha iyiyim. Dışarı çıkınca falan yoruluyorum. Bir de gün için de çok uykum geliyor.Karnım çok ağrıyor sende de böyle bir durum var mı
Sen mi kimyasal olduğunu dusundun canım ben anlamadım.. kendin anlayamazsın kimyasal yaşadığını.. ben doktora gittim betam yükselmişti gebelik oldu sonradan düşüşe geçti ve regl ile attı vücutBende çok değil ama ağrı oldu.ozellikle kasığımda belli bı nokta bı haftadır ağrıyordu yine orası ağrıdı.ve ciğer gibi geldi hep pıhtı şeklinde.ilk defa böyle oldu ben de kimyasal sandım anlayamıyorum da neden böyle oldu
Anladım canım inşallah sağlıklı bir şekilde yeniden öğrenirsinBeta 13 ile öğrendim 33 e kadar yükseldi sonra en son 30 du bi daha bakmadım bi de bugün verdim bir ay geçti işte biraz şüphelerim var bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun ya inşAllah sağlıklı gebeliğimiz bebişimiz olur tez zamandaaAnladım canım inşallah sağlıklı bir şekilde yeniden öğrenirsinbenimde 60 di beta ama düştü işte geride sağlıkli bir gebelik haberi alamadım
Canım nasılsın sen geceleri aktifsin uyu uyuSen mi kimyasal olduğunu dusundun canım ben anlamadım.. kendin anlayamazsın kimyasal yaşadığını.. ben doktora gittim betam yükselmişti gebelik oldu sonradan düşüşe geçti ve regl ile attı vücut
İnşallah kuzum doktor desteği alicam büyük ihtimalle böyle beklemek saçma gelmeye başlıyor bazenHayırlısı olsun ya inşAllah sağlıklı gebeliğimiz bebişimiz olur tez zamandaa
Anca o saatlerde girebilirim yaa eşim kızıyorCanım nasılsın sen geceleri aktifsin uyu uyu
Anca o saatlerde girebilirim yaa eşim kızıyorben bugün regl oldum ve elendimm canım hemde üç gün erken oldum
Burda biseyler okuyup stres olurum diye kızıyor canım çok ak girmemi istemiyor.. evet uyku düzeni önemli de yatamiyorum ya erkenden keşke yatabilsem bugün 8 de yatmistim yemekten sonra yeni uyandım vücudum yorulmuş uyku istedi resmen.. bir ayda ikinci adetin 21 gün sonra olduysa sorun teşkil etmez onu hesapladin mi? Mesela bende Haziran 1 de regl olmuştum şimdi Haziran bitmeden yeniden oldum ama 28 gün sonra olmuş oldum normal bakiyorumNıye kızıyor bende dıyorun bu kız hıc uyumuyor mu uyku duzenıde önemli hayırlısı olsun senı okadar ıyı anlıyorum ki üzülüyor insan ama rabbımın bır bıldıgı var ben geçen ay ıkı kere adet oldım saçma sapan bişey yaşadım bu ayda yarın günüm
Doğru haklı eşinde uyku duzebı bendede yok malesef işte geçen ay 12 18 mayıs arası hastalandım sonra 1 hazıranda gebe hastalandım ıkısıde saçma sapandı geçen aya göre bu ay baya geciktiBurda biseyler okuyup stres olurum diye kızıyor canım çok ak girmemi istemiyor.. evet uyku düzeni önemli de yatamiyorum ya erkenden keşke yatabilsem bugün 8 de yatmistim yemekten sonra yeni uyandım vücudum yorulmuş uyku istedi resmen.. bir ayda ikinci adetin 21 gün sonra olduysa sorun teşkil etmez onu hesapladin mi? Mesela bende Haziran 1 de regl olmuştum şimdi Haziran bitmeden yeniden oldum ama 28 gün sonra olmuş oldum normal bakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?