9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Amin kuzum aylardır aynı yerlerdeyiz umarım hamilelik haberini vermeyi nasip eder rabbim biz

İnşallah ya benim yine günüm geçti ama pek bişey yok yani birde umutlanmak istemiyorum yine göğüs hassasiyeti ve iki beden büyüdüler 90 gibi şuan ki benim 75 yani hayırlısı bu ayda olmazsa Temmuz da umudumuzu kaybetmeyelim

Sağol eğer hamile kalırsam senin de payın olucak senin kullandığın takviyeyi kullanıyorum birde jel var ama onu kim tavsiye etti hatırlayamadım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
İnşallah canım. Göğüs büyümesi ve sebepsiz uyku hali baya ayırt edici bence. Ben de bu ay farketmistim. Bir de akşam 7 8 gibi rutin uyku bastırıyordu. Ama gözlerimin kendiliğinden kapandığı bir durum. Ve hala devam ediyor. Hala çok uyuyorum

Sağol eğer hamile kalırsam senin de payın olucak senin kullandığın takviyeyi kullanıyorum birde jel var ama onu kim tavsiye etti hatırlayamadım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Bir de ben takviyeyi kullandıktan sonraki ay hamile kaldım. Onu da söyleyim. Ama kesinlikle iyi geldiğine inanıyorum

Bende çok değil ama ağrı oldu.ozellikle kasığımda belli bı nokta bı haftadır ağrıyordu yine orası ağrıdı.ve ciğer gibi geldi hep pıhtı şeklinde.ilk defa böyle oldu ben de kimyasal sandım anlayamıyorum da neden böyle oldu

Kullanıyorum 3 aydır jel söylemiştim bazılarına etki ediyor kuzu bu ay da kullandım bakalım bana etki edecek mi

Beta 13 ile öğrendim 33 e kadar yükseldi sonra en son 30 du bi daha bakmadım bi de bugün verdim bir ay geçti işte biraz şüphelerim var bakalım hayırlısı

Sen mi kimyasal olduğunu dusundun canım ben anlamadım.. kendin anlayamazsın kimyasal yaşadığını.. ben doktora gittim betam yükselmişti gebelik oldu sonradan düşüşe geçti ve regl ile attı vücut

Beta 13 ile öğrendim 33 e kadar yükseldi sonra en son 30 du bi daha bakmadım bi de bugün verdim bir ay geçti işte biraz şüphelerim var bakalım hayırlısı
Anladım canım inşallah sağlıklı bir şekilde yeniden öğrenirsin benimde 60 di beta ama düştü işte geride sağlıkli bir gebelik haberi alamadım

Anladım canım inşallah sağlıklı bir şekilde yeniden öğrenirsin benimde 60 di beta ama düştü işte geride sağlıkli bir gebelik haberi alamadım
Hayırlısı olsun ya inşAllah sağlıklı gebeliğimiz bebişimiz olur tez zamandaa

Nıye kızıyor bende dıyorun bu kız hıc uyumuyor mu uyku duzenıde önemli hayırlısı olsun senı okadar ıyı anlıyorum ki üzülüyor insan ama rabbımın bır bıldıgı var ben geçen ay ıkı kere adet oldım saçma sapan bişey yaşadım bu ayda yarın günüm
Anca o saatlerde girebilirim yaa eşim kızıyor ben bugün regl oldum ve elendimm canım hemde üç gün erken oldum

Burda biseyler okuyup stres olurum diye kızıyor canım çok ak girmemi istemiyor.. evet uyku düzeni önemli de yatamiyorum ya erkenden keşke yatabilsem bugün 8 de yatmistim yemekten sonra yeni uyandım vücudum yorulmuş uyku istedi resmen.. bir ayda ikinci adetin 21 gün sonra olduysa sorun teşkil etmez onu hesapladin mi? Mesela bende Haziran 1 de regl olmuştum şimdi Haziran bitmeden yeniden oldum ama 28 gün sonra olmuş oldum normal bakiyorum

d
Doğru haklı eşinde uyku duzebı bendede yok malesef işte geçen ay 12 18 mayıs arası hastalandım sonra 1 hazıranda gebe hastalandım ıkısıde saçma sapandı geçen aya göre bu ay baya gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…