- 20 Şubat 2019
- 1.060
- 500
- 123
- 33
Tamam canım çok teşekkür ederim ya inan üzüntümden kahvaltı bile yapmadım yatılı misafire rağmen şartları zorlayıp bugünü ne olursa olsun silik çıkmış olsa da degerlendirecegim ve test yapmayaca devam edeceğim inşallah hepimiz o güzel duyguyu yaşarızKoyuluk bugun olacak gibi bence. Ben silik olan günü ve iki yumurtlama gününü degerlendirebildim. Şuan batı bekliyorum.
Bugünku testini de yap bakalım.
Sprermler 3 4 gün yaşayabiliyor. En güzeli yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirmek ama degerlendirmedin diye olmayacak diye bir şey yok. Sadece gebelik ihtimali biraz daha artıyor. İnsanlar tek ilişki ile hamile kalıyor. Nasip işi tabi birazda. Eğer bugün pikse bugünü ve yarını değerlendir. Eğer silikse yine değerlendir. Ben olsam öyle yapardım
Dünkü testle atar mısın bu ikisini. Hala pik ya da pike yakın gibi. Bir gebelik testi yapsan ya da kan versen kafanda netleşir aslında
Cnm oğlumu öğrendiğim gün; gün içinde surekli acikma kan şekeri düşmesi gibi şeyler olmustu sonra kasigimda agri vardi günüm geçtiği için herhalde regl olcem falan diodum kuzenim ilac içme bi test yapalım dediler eğlencesine test yaptikBu durumlar o kadar karışık ki. Soruyoruz birbirimize belirti var mı diye ama tabi ki her insan bir değil. Her gebelikte bir değil. Belirtisiz hamile kalmış olanda var. Bütün belirtiler olup hamile kalmayan da. İnşallah vardır canım. 2 3 gün sonra test yapsan silikte olsa çıkar diye düşünüyorum
Kahvaltini güzelce yap. Kendini strese sokmamaya çalış. Gerçekten etkiliyor. bol bol sıvı tüketmeye çalışTamam canım çok teşekkür ederim ya inan üzüntümden kahvaltı bile yapmadım yatılı misafire rağmen şartları zorlayıp bugünü ne olursa olsun silik çıkmış olsa da degerlendirecegim ve test yapmayaca devam edeceğim inşallah hepimiz o güzel duyguyu yaşarız
Canım benimde var çok şükür 1 tane yavrum oda zor oldu benim de zor oluyo ikinci bebeğimi istiyorum bende yaşım 32 olunca bian önce olsun istiyorum birde bir yıldır olmayınca stres olamaya başladım artıkKahvaltini güzelce yap. Kendini strese sokmamaya çalış. Gerçekten etkiliyor. bol bol sıvı tüketmeye çalışinşallah yaşarsınız canım. Ben çocugum var çok şükür ama gebeliklerim zor oluyor. O yüzden geziniyorum buralarda
Anladım canımCnm oğlumu öğrendiğim gün; gün içinde surekli acikma kan şekeri düşmesi gibi şeyler olmustu sonra kasigimda agri vardi günüm geçtiği için herhalde regl olcem falan diodum kuzenim ilac içme bi test yapalım dediler eğlencesine test yaptikçok şükür 5 bucuk yaşında oğlum var birde hep korunuyorduk bi kere korunmadik.. Yani şimdi olsa sanirim gebelik belirtisi die düşünebilirim yukarı da ki belirtiler olsa nasip bakalim
Senin ikizlerin mi var maşallah kendiliğinden mi ikiz çocukların olduAnladım canımbenim de iki gebelik belirtisi aynıydı. 2. Boş gebelikle sonuçlandı. Aralıkta. Kürtajdan sonra her ay hamileyim sanıyorum. Belirtiler yaşıyorum sürekli vücudum tam oturmadı hala yumurtlama günlerinden beri ağrım var. Ya da üşüttüm bilmiyorum. Şuan aşırı sağ kasığımda batma hissi var. Sabahta adet olacakmış hissi. İki gebelikte te bu tarz ağrılar yaşadım ama son aylarda hep olunca şuan umitlenemiyorum
Benim yavrular da 4 yasindalar
İnşallah tekrar nasip olur bakalım
Canım benimde var çok şükür 1 tane yavrum oda zor oldu benim de zor oluyo ikinci bebeğimi istiyorum bende yaşım 32 olunca bian önce olsun istiyorum birde bir yıldır olmayınca stres olamaya başladım artık
Anladım canımbenim de iki gebelik belirtisi aynıydı. 2. Boş gebelikle sonuçlandı. Aralıkta. Kürtajdan sonra her ay hamileyim sanıyorum. Belirtiler yaşıyorum sürekli vücudum tam oturmadı hala yumurtlama günlerinden beri ağrım var. Ya da üşüttüm bilmiyorum. Şuan aşırı sağ kasığımda batma hissi var. Sabahta adet olacakmış hissi. İki gebelikte te bu tarz ağrılar yaşadım ama son aylarda hep olunca şuan umitlenemiyorum
Benim yavrular da 4 yasindalar
İnşallah tekrar nasip olur bakalım
Evet canım çok şükür. Bugün doğumgünleriSenin ikizlerin mi var maşallah kendiliğinden mi ikiz çocukların oldu
Cnm oğlumu öğrendiğim gün; gün içinde surekli acikma kan şekeri düşmesi gibi şeyler olmustu sonra kasigimda agri vardi günüm geçtiği için herhalde regl olcem falan diodum kuzenim ilac içme bi test yapalım dediler eğlencesine test yaptikçok şükür 5 bucuk yaşında oğlum var birde hep korunuyorduk bi kere korunmadik.. Yani şimdi olsa sanirim gebelik belirtisi die düşünebilirim yukarı da ki belirtiler olsa nasip bakalim
Yumurtlama olmuş hemen çatlamış gibi duruyor. Bilemiyorum tabi de. Takviye Vitamin falan kullanıyor musun ? Dünü degerlendirdin mi ? Bugünü de değerlendir muhakkak. Artık gerisi Allah a kalmışKızlar dün akşam yaptıgım test en koyu olan. Dün gece aşırı şişkinlik kasık batması ağrısı yaşadım uyutmadı resmen. Bugün de silinmiş (en aşağıdaki) çatlamıştır degil mi
Geçen aylarda yaptıgım ovu testleri daha koyu cıkıyordu çünkü o yüzden biraz moralim bozuldu.
Eki Görüntüle 3591256 .
Hakikaten ben yarın çatlar diye bekliyordum birden koyulaştı şişkinlik fln..çatlamıştır inşallahYumurtlama olmuş hemen çatlamış gibi duruyor. Bilemiyorum tabi de. Takviye Vitamin falan kullanıyor musun ? Dünü degerlendirdin mi ? Bugünü de değerlendir muhakkak. Artık gerisi Allah a kalmış
Çatlamış canım benim de dün koyu çıktı bugün hemen siliklesir mi ki koyu günü değerlendirebildin mi ben malesef degerlendiremedjm bugün silik çıksa da değerlendirecegim nasıipte varsa olur inşallahKızlar dün akşam yaptıgım test en koyu olan. Dün gece aşırı şişkinlik kasık batması ağrısı yaşadım uyutmadı resmen. Bugün de silinmiş (en aşağıdaki) çatlamıştır degil mi
Geçen aylarda yaptıgım ovu testleri daha koyu cıkıyordu çünkü o yüzden biraz moralim bozuldu.
Eki Görüntüle 3591256 .
Ya ben pik değildir diye gece çatlamaz diye degerlendirmedim dünüÇatlamış canım benim de dün koyu çıktı bugün hemen siliklesir mi ki koyu günü değerlendirebildin mi ben malesef degerlendiremedjm bugün silik çıksa da değerlendirecegim nasıipte varsa olur inşallah
Dün regli olmam gerekiyordu 17 Mayıs'a kadar bekliycem o kadar hayalkırıklığı yaşadım ki erken test yapmam artık ya da gider direkt kan veririm cumartesi pazar ve pazartesi tatil benim salı günü izin alıp doktora gidicemgucci canım yorum yazmakta sıkıntı yaşıyorum. Site kaynaklı sanırım. Alıntı yapamıyorum şuan seni
Bence senin en acilinden gebelik testi yapman lazım. Neden geciktiriyorsun? Böyle de kafan karışıyor. En azından netleşir kafanda
Anladım canım. Hayırlısı olsun o vakitDün regli olmam gerekiyordu 17 Mayıs'a kadar bekliycem o kadar hayalkırıklığı yaşadım ki erken test yapmam artık ya da gider direkt kan veririm cumartesi pazar ve pazartesi tatil benim salı günü izin alıp doktora gidicem
Bugün var ağrım sanki adet olacakmışim gibi aynı günler test yapmışız aynı günleri değerlendirmisiz koyu günü bende değerlendiremedim ondan iki gün öncesinj değerlendirdim bugün saatimi bekliyorum aynı saatte yapiliyo ya benim de çatlamıştir belki ve bugünü değerlendirmeyi düşünüyorumYa ben pik değildir diye gece çatlamaz diye degerlendirmedim dünü
Pzt degerlendirdik bir de ondan iki gün öncesini. Bu gece de olacak inşallah.
Yeterlidir herhalde.
Sen ağrı fln hissettin mi dün. Belki çatlamıştır yapsaydın yine bi test canım
Senin var mı ağrın sanki adet olacakmışim hissi var ve daha adetime 14 gün var normal de bu ay baya hissettim kasık ağrısı çatlama belirtisi mi üşütme den mi bilemedimYa ben pik değildir diye gece çatlamaz diye degerlendirmedim dünü
Pzt degerlendirdik bir de ondan iki gün öncesini. Bu gece de olacak inşallah.
Yeterlidir herhalde.
Sen ağrı fln hissettin mi dün. Belki çatlamıştır yapsaydın yine bi test canım
Haha evetBugün var ağrım sanki adet olacakmışim gibi aynı günler test yapmışız aynı günleri değerlendirmisiz koyu günü bende değerlendiremedim ondan iki gün öncesinj değerlendirdim bugün saatimi bekliyorum aynı saatte yapiliyo ya benim de çatlamıştir belki ve bugünü değerlendirmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?