- 24 Aralık 2024
- 1.938
- 987
- 38
Üşütme gibi bir ağrı evet dün gece cok vardı şimdi yok gibi yaSenin var mı ağrın sanki adet olacakmışim hissi var ve daha adetime 14 gün var normal de bu ay baya hissettim kasık ağrısı çatlama belirtisi mi üşütme den mi bilemedim
Ağrın var mı çatlamayi hissettin mu peki değerler benim de düşüktür heralde bayadir baktırmadimHaha evetbirebir aynı.. İnşallah olur ikimizin de bekleyen herkesin
Benim tsh yine yüksek cıktı şimdi aldım tahlil sonucunumoralim bozuldu yine ya. D vitamini yine rezillik 22.
İçtiğim takviyeler nereye gidiyor anlamadım
Anladım canım. Hayırlısı olsun o vakit
İki gün kasik sancım oldu göğüslerim iki beden büyüdü resmen göğüs hassasiyetim çok fazla ve sabah aşırı midem bulandı abdest alırken ağzıma aldığım sudan sonra işe geldim sürekli yer ayağımın altından kayıyor gibi oluyorum birde bu hafta sabahları kurt gibi acıkmis şekilde uyanıyorum bildiğiniz karnım gurulduyor dün akşam aşırı hararetim vardı önceki gebeliğim de hiç bir belirti olmamıştı yerleşme kanaması da olmadı bende 4 gün oldu sanırım açık pembe akıntım oldu my force takviye kullanıyorum 2 ayı geçecek bilmiyorum belkide onlardan dolayı testler bu kadar koyu çıkıyor doktorum acele etme bu hafta geçsin gelirsin dediAnladım canım. Hayırlısı olsun o vakit
Ağrın var mı çatlamayi hissettin mu peki değerler benim de düşüktür heralde bayadir baktırHaha evetbirebir aynı.. İnşallah olur ikimizin de bekleyen herkesin
Benim tsh yine yüksek cıktı şimdi aldım tahlil sonucunumoralim bozuldu yine ya. D vitamini yine rezillik 22.
Aynen dünde vardı benim bugün de var çatlamış olabilir mi acaba testi 6 da yapacağım ben dahaÜşütme gibi bir ağrı evet dün gece cok vardı şimdi yok gibi ya
İnşallah olur canım ya olmazsa da yola devam pes etmek yokHaha evetbirebir aynı.. İnşallah olur ikimizin de bekleyen herkesin
Canım kendini neden strese sokuyorsun. Bende bu belirtiler olsa 10 tane falan test yaparım adet günümde geçtiyse heleİki gün kasik sancım oldu göğüslerim iki beden büyüdü resmen göğüs hassasiyetim çok fazla ve sabah aşırı midem bulandı abdest alırken ağzıma aldığım sudan sonra işe geldim sürekli yer ayağımın altından kayıyor gibi oluyorum birde bu hafta sabahları kurt gibi acıkmis şekilde uyanıyorum bildiğiniz karnım gurulduyor dün akşam aşırı hararetim vardı önceki gebeliğim de hiç bir belirti olmamıştı yerleşme kanaması da olmadı bende 4 gün oldu sanırım açık pembe akıntım oldu my force takviye kullanıyorum 2 ayı geçecek bilmiyorum belkide onlardan dolayı testler bu kadar koyu çıkıyor doktorum acele etme bu hafta geçsin gelirsin dedi
7 aydır yaptığım testleri bir görsen o kadar çok yapıyordum ki üstelik kan testleri hariç eşim arkadaşlarım gebelik testi yapmayı yasakladı bana :) her an regli olucakmış gibi hissediyorum buna da alıştım artık inşallah burdan güzel haberlerimi vermek nasip olur Allah razı olsunCanım kendini neden strese sokuyorsun. Bende bu belirtiler olsa 10 tane falan test yaparım adet günümde geçtiyse hele
Ben testlerimi yaparken saate çok dikkat edemedim. Sıvı alımını kesip 1 2 saatlik bekledikten sonra yaptım.Ağrın var mı çatlamayi hissettin mu peki değerler benim de düşüktür heralde bayadir baktır
Aynen dünde vardı benim bugün de var çatlamış olabilir mi acaba testi 6 da yapacağım ben daha
İçimden bir ses bu ay senin olduğunu söylüyor. Çünkü bütün belirtileri yaşıyorsun ve adet dönemin geçmiş. Yüksek ihtimal vardır.7 aydır yaptığım testleri bir görsen o kadar çok yapıyordum ki üstelik kan testleri hariç eşim arkadaşlarım gebelik testi yapmayı yasakladı bana :) her an regli olucakmış gibi hissediyorum buna da alıştım artık inşallah burdan güzel haberlerimi vermek nasip olur Allah razı olsun
İnşallah ama ikinci kez yumurtlama da olmuş olabilir diyorlar bence mümkün değil 39 yaşındayım gençler bile bir kere zor yumurtluyor artık yapay zekaya göre de 3 mayısta yumurtlama olmaya çalışmış ve başarılı olamadığı için ikinci kez yumurtlama olmuş 11 mayıstan beri pik olmasının nedeni bu olabilirmiş yarından sonra test yapmıycam ovulasyon da ilişkiye de giremem artık Rabbim verirse verir akışına bırakcam çok sağol inşallah senin hissettiğin gibi olurİçimden bir ses bu ay senin olduğunu söylüyor. Çünkü bütün belirtileri yaşıyorsun ve adet dönemin geçmiş. Yüksek ihtimal vardır.Ben olsam dayanamzdim şimdiye ama sabretmek en güzeli. En iyisi ovulasyon da yapma. Çünkü kafan karışıyor acaba mi falan diyerek.
Bence hamilesin kan ver canımİki gün kasik sancım oldu göğüslerim iki beden büyüdü resmen göğüs hassasiyetim çok fazla ve sabah aşırı midem bulandı abdest alırken ağzıma aldığım sudan sonra işe geldim sürekli yer ayağımın altından kayıyor gibi oluyorum birde bu hafta sabahları kurt gibi acıkmis şekilde uyanıyorum bildiğiniz karnım gurulduyor dün akşam aşırı hararetim vardı önceki gebeliğim de hiç bir belirti olmamıştı yerleşme kanaması da olmadı bende 4 gün oldu sanırım açık pembe akıntım oldu my force takviye kullanıyorum 2 ayı geçecek bilmiyorum belkide onlardan dolayı testler bu kadar koyu çıkıyor doktorum acele etme bu hafta geçsin gelirsin dedi
İnşallah ya çok sağol :)Bence hamilesin kan ver canım
İllaki aynı saatte olması mı gerekiyor ben mesela dün akşam yaptım. Bir de en son bu sabah yaptım öyle anladımAğrın var mı çatlamayi hissettin mu peki değerler benim de düşüktür heralde bayadir baktır
Aynen dünde vardı benim bugün de var çatlamış olabilir mi acaba testi 6 da yapacağım ben daha
Ben testlerimi yaparken saate çok dikkat edemedim. Sıvı alımını kesip 1 2 saatlik bekledikten sonra yaptım.Yani ne zaman müsait olursam.
Bu arada aynı şeyler bende de var. Ya üşüttüm ya da bir şeyler oluyor kasıklarımda. Sabah adet ağrısı gibiydi. Şuan baya batma hissediyorum. Normalde adet öncesi ve gebeliklerimden önce aşırı göğüs ağrım olurdu. Kürtajdan sonra adet öncesi de hiç olmuyordu. Bu ay olacak gibi. Hafif hafif başladı. Bakalım zaman ne gösterecek
İkinci yumurtlama olsa bile 4 5 gündür pik göstermez. Bence de hamilesinİnşallah ama ikinci kez yumurtlama da olmuş olabilir diyorlar bence mümkün değil 39 yaşındayım gençler bile bir kere zor yumurtluyor artık yapay zekaya göre de 3 mayısta yumurtlama olmaya çalışmış ve başarılı olamadığı için ikinci kez yumurtlama olmuş 11 mayıstan beri pik olmasının nedeni bu olabilirmiş yarından sonra test yapmıycam ovulasyon da ilişkiye de giremem artık Rabbim verirse verir akışına bırakcam çok sağol inşallah senin hissettiğin gibi olur
Allahım hamile kalırsam bu sefer 9 ay yatıcam yemin ediyorum tuvalete bile gitmem :)İkinci yumurtlama olsa bile 4 5 gündür pik göstermez. Bence de hamilesin
11 de çatlamış maşallahSırasıyla 9 10 11 12 Mayıs.
İnşallah. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.Allahım hamile kalırsam bu sefer 9 ay yatıcam yemin ediyorum tuvalete bile gitmem :)
Aslında 11 de pik. 12 çatladı gibi geliyor11 de çatlamış maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?