- 24 Aralık 2024
- 1.938
- 988
- 38
11 gecesi çatlamış da olabilirAslında 11 de pik. 12 çatladı gibi geliyor
Şey biliyoruz11 gecesi çatlamış da olabilirişte bu kısmı bilemiyoruz hiç
Hii tmm o zamanŞey biliyoruzçünkü ben akşamları da test yaptım yumurtla gunlerinde. Ama foto çekerken birer tane aldım kafa karışmasın diye
Çatlamış canım bugünü de değerlendir gerisi Allah’a kalmışKızlar dün akşam yaptıgım test en koyu olan. Dün gece aşırı şişkinlik kasık batması ağrısı yaşadım uyutmadı resmen. Bugün de silinmiş (en aşağıdaki) çatlamıştır degil mi
Geçen aylarda yaptıgım ovu testleri daha koyu cıkıyordu çünkü o yüzden biraz moralim bozuldu.
Eki Görüntüle 3591256 .
Evet canım degerlendiricem inşallahÇatlamış canım bugünü de değerlendir gerisi Allah’a kalmış
Döngünüz kaç gün henüz pik yapmamış t çizgisi c çizgisi kadar ya da daha koyu olana kadar yapın her günKızlar hepimiz çok silik çıktı bu ay bugün bi tık koyulaştı çok silik olan dünkü bi tık koyu olan bugünkü 16. Gün sizce akşam da test yapayım mı acaba yumurtlama yavaş yavaş başlıyo mu
Güldüm yaaMesaj atmış benim ki test koyuysa değerlendirelim diyor sinirim bozuldu gülmekten gözümden yaş geldi ya
Yok canım ben döngümün 12.günündeyim 2-3 günüm daha var benceEvet canım degerlendiricem inşallahsen naptınn bu ay da aynı mı günlerimiz
Ben de öyle diyordum dün çatlayıverdi djjfjfYok canım ben döngümün 12.günündeyim 2-3 günüm daha var bencetest yapıyorum
Döngünüz kaç gün henüz pik yapmamış t çizgisi c çizgisi kadar ya da daha koyu olana kadar yapın her gün
Yarın test yap canım benceKızlar hepimiz çok silik çıktı bu ay bugün bi tık koyulaştı çok silik olan dünkü bi tık koyu olan bugünkü 16. Gün sizce akşam da test yapayım mı acaba yumurtlama yavaş yavaş başlıyo mu
Benim daha pik olmadı bekliyorumBen de öyle diyordum dün çatlayıverdi djjfjf
Hadi bakalım hayırlısı
Evet sıradaki arkadslara başarılar diliyorumBenim daha pik olmadı bekliyorumsen sıranı savmışsın canım
Biliyorum canım sadece gün geçtikçe koyulaşır mı acaba ben ocak ayında denedim çok güzel pik oldu çatladı gebelik oluşmuştu şimdi geç oldu 16. Gün bugünDöngünüz kaç gün henüz pik yapmamış t çizgisi c çizgisi kadar ya da daha koyu olana kadar yapın her gün
Benim de 24 25 Mayıs gibi duruyor. Yumurtlama takibi yapmış mıydınKızlar merhaba nasıl gidiyor süreç benim bat 23 Mayıs
Tamam canım bugün akşam yapmıyom o zamanYarın test yap canım bence
Ben de aynı testlerden kullanıyorum. Attığım resmi gördün mü bilmiyorum. 9 Mayıs biraz koyuydu.bende akşam tekrar yapayım dedim akşam aynı koyuluktaydi. Ertesi gün öğleden sonra pik oldu. Senin için nasıl rahat ediyorsa öyle yap ama bence de yarını bekleyebilirsinKızlar hepimiz çok silik çıktı bu ay bugün bi tık koyulaştı çok silik olan dünkü bi tık koyu olan bugünkü 16. Gün sizce akşam da test yapayım mı acaba yumurtlama yavaş yavaş başlıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?