9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Çatlamış canım bugünü de değerlendir gerisi Allah’a kalmış

Kızlar hepimiz çok silik çıktı bu ay bugün bi tık koyulaştı çok silik olan dünkü bi tık koyu olan bugünkü 16. Gün sizce akşam da test yapayım mı acaba yumurtlama yavaş yavaş başlıyo mu

Eklentiler

• 1000007345.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000007338.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 20
Döngünüz kaç gün henüz pik yapmamış t çizgisi c çizgisi kadar ya da daha koyu olana kadar yapın her gün

Kızlar merhaba nasıl gidiyor süreç benim bat 23 Mayıs

Döngünüz kaç gün henüz pik yapmamış t çizgisi c çizgisi kadar ya da daha koyu olana kadar yapın her gün
Yarın test yap canım bence

Biliyorum canım sadece gün geçtikçe koyulaşır mı acaba ben ocak ayında denedim çok güzel pik oldu çatladı gebelik oluşmuştu şimdi geç oldu 16. Gün bugün

Merhaba kızlar beim de bi sorum olacak. 6 mayıs ta yumurtlama oldu çok net hissettim akıntımdan ve ovulasyon testi de pozitif çıktı. Ama o zamandan beri kasık batmalarım hala devam ediyor. Dün akşam alt karında sandım oldu 1 2 dk kadar acaba yerleşme olabilir mi ? Bu konuda bilgisi olan bana cevap verebilir mi? Şimdiden teşekkürler

Ben de aynı testlerden kullanıyorum. Attığım resmi gördün mü bilmiyorum. 9 Mayıs biraz koyuydu.bende akşam tekrar yapayım dedim akşam aynı koyuluktaydi. Ertesi gün öğleden sonra pik oldu. Senin için nasıl rahat ediyorsa öyle yap ama bence de yarını bekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…