Tamam canım teşekkür ederim acaba 23 mayısta belli olur mu sabahtan ovulasyonda çıkan gebelik testi yapsam çıkar mı adetim 25 Mayıs yoksaOlsun kuzu birliktelik ben şansa bırakmıyorum eşim nöbette olmadığı sürece
Eğer 25 mayıs bat sa 23 ünde büyük ihtimalle çıkar kuzu yaa inşallah gönlüne göre olsunTamam canım teşekkür ederim acaba 23 mayısta belli olur mu sabahtan ovulasyonda çıkan gebelik testi yapsam çıkar mı adetim 25 Mayıs yoksa
Bilmiyorum umutlanmak istemiyorum dün gece de ilişkiye girdik gece 12 gibi bugün de yumurtlama olduysa inşallah bunda tutar bugünde hiç ilişkiye girecek halim yok uyumak istiyorum belim de uyuştu sanki hayırlısıÜstüne görme yaşıyor olabilirsin ya da kimyasal gebelikte olabilir. Lh testin 4 gündür pozitif çünkü. Aslında erken gebelik testi yapsan yarın silikte olsa çıkar gibi geliyor. İnşaallah bebek vardır
İnşallah. Allah gönlünüze göre versin.Bilmiyorum umutlanmak istemiyorum dün gece de ilişkiye girdik gece 12 gibi bugün de yumurtlama olduysa inşallah bunda tutar bugünde hiç ilişkiye girecek halim yok uyumak istiyorum belim de uyuştu sanki hayırlısı
Vallahi evlat için herşey yapılırmış bugünü de değerlendirdim eşimde şaşırdı yarım saat önce ölüyorum demiyor muydun dediİnşallah. Allah gönlünüze göre versin.
AhahaVallahi evlat için herşey yapılırmış bugünü de değerlendirdim eşimde şaşırdı yarım saat önce ölüyorum demiyor muydun dedineyse gayret bizden veren Allah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Bugünde birliktelik olması lazım canım hatta yarında.. normalde yumurtlama günü,çatlama ve ertesi gün değerlendiriliyor.. sende iki gün yumurtlama olması bu durumu değiştirmiyorBenim de bugün silikleşti çatlama sanırım bugün birliktelik oluyor mu yumurtlama da 2 gün üst üste oldu
İnşallah vardır canım. Belirti hissediyor musun ?Merhaba kzlarr. Bende şubat ayında tesadüfen adetten 3 gun önce gebelik öğrendim ama kimyasal oldum mart ayına aksadı reglm çok gecikti neyse o ay oldu sonra yine çok gecikmem oldu en son sat 22 Nisan beklenen adet 20 mayıs.. bu ay hiç bisy takip etmedim yumurtlama döngüsüne denk gelen 3 birliktelik var bakalım beklemedeyim eğer yine dongum şaşmazsa son 6 gün.. kimyasal günlerimi çok etkiledi benim
Ahahaadamların da işine geliyor bu durum amiin
Ahahaadamların da işine geliyor bu durum amiin
Yok cnm hic bir belirtim yokİnşallah vardır canım. Belirti hissediyor musun ?
Kızlar bana da yardımcı olur musunuz silik olan pazartesi gününun testi biraz koyu olan salı gününun. Ve ben biraz silik olan günü değerlendirebildim. Sizce bu koyuluk pik mi bugün daha koyu olma ihtimali var mıdır bugün degerlendirsem de gebelik şansımı kaybetmiş oluyor muyum acaba
Dünkü testle atar mısın bu ikisini. Hala pik ya da pike yakın gibi. Bir gebelik testi yapsan ya da kan versen kafanda netleşir aslındaHala koyu gibi anlamıyorum hiç bu testler daha beter kafamı karıştırdı
Koyuluk bugun olacak gibi bence. Ben silik olan günü ve iki yumurtlama gününü degerlendirebildim. Şuan batı bekliyorum.Kızlar bana da yardımcı olur musunuz silik olan pazartesi gününun testi biraz koyu olan salı gününun. Ve ben biraz silik olan günü değerlendirebildim. Sizce bu koyuluk pik mi bugün daha koyu olma ihtimali var mıdır bugün degerlendirsem de gebelik şansımı kaybetmiş oluyor muyum acaba
Bu durumlar o kadar karışık ki. Soruyoruz birbirimize belirti var mı diye ama tabi ki her insan bir değil. Her gebelikte bir değil. Belirtisiz hamile kalmış olanda var. Bütün belirtiler olup hamile kalmayan da. İnşallah vardır canım. 2 3 gün sonra test yapsan silikte olsa çıkar diye düşünüyorumYok cnm hic bir belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?