9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

O zaman yerleşme lekesi olabilir canım bekle geciksin iyice adetin.. öyle test yap

Selam benim ilk pik 3 mayısta oldu sonra ikinci pik 12 mayıs size bütün testleri atıyorum
Bu test tajibi nasıl yapılıyor bana detaylı anlatırmısınız bu ay hamile çıkmazsam takip yapcam.
Yani çift olunca beraber mı olmak gerekiyor nasıl ozeldende yazanilirsiniz

Ben hep akşamları yapıyorum canım gündüz çalıştığım için genelde o zamana kalıyor son 2 saat hiçbir şey içmiyorum
Ben de öyle yapıyorum hatta idrarimi bile 2 saatlik tutuyorum ama nasip ya diyorum belki 9. Gün yumurtladıö 10. Günden sonra teste başladım çünkü veya kaç gündür kasığımda birileri var belki kist diyorum tamamen saldım artık nolcak belli değil

Sonuçtan korkuyorsun biliyorum ama 2 3 gün sonra bence kan testi verebilirsin. Hatta yarın erken gebelik testi yapsan silik çizgi çıkabilir.
İkinci yumurtlama olsa bile bu kadar uzun süre yumurtlama olmaz. Nerdeyse 4 gündür pozitif görmüşsün. Yine her ihtimale hazırlıklı olmak lazım ama bence gebelik pozitif

Hadi toplaşalim kızlar yeni ay yeni başlangıçlar.
Bu ay benim doğum günüm bana ve sizlere uğur getirsin
Benim yumurtlama 3/4/5 Mayıs gösteriyordu
Ama 6 da catlamıs olabilir eşim şehir dışına gitti değerlendiremedim dağa yeni geldi

GEbelik habercisi olması için en azından bir hafta geçerse pozitif veriyor lh testleri. Öyle biliyorum. Bence siz iki kere yumurtlama görüyorsunuz. Bugünleri değerlendirin

Geç başlamışsın canım ya inşallah o günler de tutmuştur regline kaç gün kaldı

Benim de 25 Mayıs Regle tarihim umarım 23 mayısta güzel haberler alırım eşimin doğum günü sürpriz yaparım

İyi en azından değerlendirme olmuş inşallah bakalım Regle kadar zamanın var bugün yaptın mı test ovulasyon
Yaptım ama aynı silik bakalım ya regl bittiği günden beri düzenli değerlendiriyoruz

Dün akşamda kasik sancım vardı yatınca geçti bu akşamda oldu eve geldim uzandım yine geçti akıntım var birde regli olurum bence yarın öbür gün

Dün akşamda kasik sancım vardı yatınca geçti bu akşamda oldu eve geldim uzandım yine geçti akıntım var birde regli olurum bence yarın öbür gün
Üstüne görme yaşıyor olabilirsin ya da kimyasal gebelikte olabilir. Lh testin 4 gündür pozitif çünkü. Aslında erken gebelik testi yapsan yarın silikte olsa çıkar gibi geliyor. İnşaallah bebek vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…