O zaman yerleşme lekesi olabilir canım bekle geciksin iyice adetin.. öyle test yapDöngüm kısa 22 bazen 24 gün ben de anlamadım tekrar pik olmasını geçen ay hiç pik görmedim ve regli oldum pcos yok rahimde sorun yok sadece yumurtalarım zayıf doktor takviye verdi pek umudum da yok 2 gün önce açık pembe akıntım oldu sabah şimdi sadece açık sarı akıntım var
Bu test tajibi nasıl yapılıyor bana detaylı anlatırmısınız bu ay hamile çıkmazsam takip yapcam.Selam benim ilk pik 3 mayısta oldu sonra ikinci pik 12 mayıs size bütün testleri atıyorum
Ben de öyle yapıyorum hatta idrarimi bile 2 saatlik tutuyorum ama nasip ya diyorum belki 9. Gün yumurtladıö 10. Günden sonra teste başladım çünkü veya kaç gündür kasığımda birileri var belki kist diyorum tamamen saldım artık nolcak belli değilBen hep akşamları yapıyorum canım gündüz çalıştığım için genelde o zamana kalıyor son 2 saat hiçbir şey içmiyorum
Sonuçtan korkuyorsun biliyorum ama 2 3 gün sonra bence kan testi verebilirsin. Hatta yarın erken gebelik testi yapsan silik çizgi çıkabilir.Valla hala anneler kulübü deyim bebek düşünce kendime gelemedim inşallah hamileyimdir 2 aydır kullanıyorum ovulasyon testi pek anlamıyorum ilk pik 3 Mayıs ama vücut bazen yumurtlayamiyormus ve sonra tekrar yumurtlama oluyormuş ben 1 Mayıs ve 3 mayısı değerlendirdim ve ne olur ne olmaz dün gecede değerlendirdim ikinci yumurtlamam olduysa 14 gün sonra 25 ya da 26 reglim Rabb'im inşallah nasip eder
Benim yumurtlama 3/4/5 Mayıs gösteriyorduHadi toplaşalim kızlar yeni ay yeni başlangıçlar.
Bu ay benim doğum günüm bana ve sizlere uğur getirsin
GEbelik habercisi olması için en azından bir hafta geçerse pozitif veriyor lh testleri. Öyle biliyorum. Bence siz iki kere yumurtlama görüyorsunuz. Bugünleri değerlendirinŞu mesajı görünce hemen yazmak istedim:) benimde 9 Mayıs pikti 10 mayısta pikti 11 mayısta silikleşti. Ama bugün sabah yine koyulaştı sanki pik kadar koyu değil tabi ama yinede bi koyulaştı sankiEki Görüntüle 3590966
Geç başlamışsın canım ya inşallah o günler de tutmuştur regline kaç gün kaldıBen de öyle yapıyorum hatta idrarimi bile 2 saatlik tutuyorum ama nasip ya diyorum belki 9. Gün yumurtladıö 10. Günden sonra teste başladım çünkü veya kaç gündür kasığımda birileri var belki kist diyorum tamamen saldım artık nolcak belli değil
Benim de 25 Mayıs Regle tarihim umarım 23 mayısta güzel haberler alırım eşimin doğum günü sürpriz yaparımAllah razı olsun inşallah hepimize bu ay nasip etsin bu sefer bekliycem geçen sefer reglime 6 gün kala öğrendim çok stres yapıyorum bekliycem 25 Mayıs'a kadar o güne kadar ovulasyon testlerini yap dedi doktorum ama gebelik testi yapmam
Daha 29 unda olmuştum muhtemelen o zaman ama değerlendirdim AllahtanGeç başlamışsın canım ya inşallah o günler de tutmuştur regline kaç gün kaldı
Regline kaç gün var peki geciktin mi ya da hiç test yaptın miBenim yumurtlama 3/4/5 Mayıs gösteriyordu
Ama 6 da catlamıs olabilir eşim şehir dışına gitti değerlendiremedim dağa yeni geldi
İyi en azından değerlendirme olmuş inşallah bakalım Regle kadar zamanın var bugün yaptın mı test ovulasyonDaha 29 unda olmuştum muhtemelen o zaman ama değerlendirdim Allahtan
Bu sabah yaptım 6 gün var belşrtim yok gibi bişey öylesine yaptım negatif çoktı ztnRegline kaç gün var peki geciktin mi ya da hiç test yaptın mi
Ay çok erken yapmışsin bekle canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız bu ayBu sabah yaptım 6 gün var belşrtim yok gibi bişey öylesine yaptım negatif çoktı ztn
Yaptım ama aynı silik bakalım ya regl bittiği günden beri düzenli değerlendiriyoruzİyi en azından değerlendirme olmuş inşallah bakalım Regle kadar zamanın var bugün yaptın mı test ovulasyon
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırızYaptım ama aynı silik bakalım ya regl bittiği günden beri düzenli değerlendiriyoruz
AminAy çok erken yapmışsin bekle canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız bu ay
Benim de bugün silikleşti çatlama sanırım bugün birliktelik oluyor mu yumurtlama da 2 gün üst üste olduYaptım ama aynı silik bakalım ya regl bittiği günden beri düzenli değerlendiriyoruz
Olsun kuzu birliktelik ben şansa bırakmıyorum eşim nöbette olmadığı süreceBenim de bugün silikleşti çatlama sanırım bugün birliktelik oluyor mu yumurtlama da 2 gün üst üste oldu
Üstüne görme yaşıyor olabilirsin ya da kimyasal gebelikte olabilir. Lh testin 4 gündür pozitif çünkü. Aslında erken gebelik testi yapsan yarın silikte olsa çıkar gibi geliyor. İnşaallah bebek vardırDün akşamda kasik sancım vardı yatınca geçti bu akşamda oldu eve geldim uzandım yine geçti akıntım var birde regli olurum bence yarın öbür gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?