9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Bir hafta sonra için randevu aldım benim de 13 ay oldu doktora başvurma zamanım geldi bana da yardım lazım artık bir yıla kadar normal dediler Bir şey yok dediler bakalım şimdi ne diyecekler

Kızlar ben hala adet olmadım 1 hazıran son adetım 1 Temmuz'da hcg negatıftı ama halada olmadım yumurtlamam da tahmını 22 yada 26 buyuk ıhtımalle 22 hazıranda oldu

Uygulamaya göre doğurgan haftama yarin itibariyle giriyorum ayın 14 ü de yumurtalama günü gözüküyor gecen ay takip etmedim ama yumurtlama günü uygulama ile tuttu.. bu ay tek ilişki değerlendirmeyi düşünüyorum o da o gün yarın itibariyle o güne kadar rahim temizleyici bitkisel çaylar (papatya rezene anason gibi) içmeye başlayacağım ve bu hafta sağlıklı besleneecegim elimden geldiği kadar bakalim. Tam bir kahve kolik olduğum için de onu da 1 düşürdüm 1 kac gündür ama duramıyorum

Ben pik yaptığı günü değerlendirdim olmadı
Geçen ay sadece çatlamayı değerlendirdim gebelik oldu hiç beklemiyordum

Bu durumun örneği bence benim regl tarihimin üstünden 4. Gün test yaptım pozitif kan verdim 55 çıktı regl günümde yapsan bence çıkmayacaktı teste her iki günde 2 katı arttığına göre

reglim cumartesi bitti eşim eskiden ovulasyon testimi vardı sen beni dinle dedi şimdi onun yöntemi deniyoruz regli bittiği andan itibaren değerlendirme başından beri bunu söyledi hep bakalım belki haklıdır hayırlısı artık

Kızlar bi şey soracağım Regle yakın ateş kaç olmalı ateş takibi yaparak gebeliğini öğrenen var mıdır ?

Araya gün koyarak dene bence ovulasyon testi yapmadan

Kızlar acaba nimoda yalancı pozitif gören var mı? Regle 3 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_1467.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar acaba nimoda yalancı pozitif gören var mı? Regle 3 gün kaldı
Ben gördüm yalancı pozitif canim.. sendede bir parlaklık varda çözemedim sen çıplak gözle görüyor musun net şekilde. Rengi pembe mi

Ben pik yaptığı günü değerlendirdim olmadı
Geçen ay sadece çatlamayı değerlendirdim gebelik oldu hiç beklemiyordum
Bilmiyorum oğlumda sadece yumurtlamaydi değerlendirdiğim .oglumda bende beklemiyordum tek korumasiz ilişkiydi deneyelim bakalim olacak mi falan demistik.. önceki ki mesajlarda da yazdım totem yaptım sadece o günü degerlendircem falan die de şaka matrak olursa olsun hayırlısı olsun diyorum artık bi evladım var şükür sebebim ona uzun sağlıklı ömürler versin Rabbim hiç annelik tatmayanlara benden önce nasip etsin diyorum hep artık bakalım o gün de bi is karismazsa niyetim o şekilde evde bir çocuk olduğu zaman da olmayabilir bazı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…