Kızlar ben hala adet olmadım 1 hazıran son adetım 1 Temmuz'da hcg negatıftı ama halada olmadım yumurtlamam da tahmını 22 yada 26 buyuk ıhtımalle 22 hazıranda olduBen öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü awox 25-30 mlU aralığını ölçüyor diyolar. Altindaysa nasıl ölçecek.. bide yumurtlama gününü biliyosan ona göre hesaplayip test yapmış olsan daha net olurdu
Bence yumurtlama ile ilgili gösterme serüveni perşembe falan yap benceBat a 6 gün kalmıştı awox erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kızlar awox erkende olsa gösteriler diyorlar ne diyorsunuz elendim mi bu ay
Ben pik yaptığı günü değerlendirdim olmadıUygulamaya göre doğurgan haftama yarin itibariyle giriyorum ayın 14 ü de yumurtalama günü gözüküyor gecen ay takip etmedim ama yumurtlama günü uygulama ile tuttu.. bu ay tek ilişki değerlendirmeyi düşünüyorum o da o günyarın itibariyle o güne kadar rahim temizleyici bitkisel çaylar (papatya rezene anason gibi) içmeye başlayacağım ve bu hafta sağlıklı besleneecegim elimden geldiği kadar bakalim. Tam bir kahve kolik olduğum için de onu da 1 düşürdüm 1 kac gündür ama duramıyorum
Bu durumun örneği bence benim regl tarihimin üstünden 4. Gün test yaptım pozitif kan verdim 55 çıktı regl günümde yapsan bence çıkmayacaktı teste her iki günde 2 katı arttığına göreCanım mesajları görmemişim kusura bakma tekrar sormuş oldum .ben hamile olduğumu awoxla öğrenmiştim .adetim düzenli olmadığı için şu kadar gün vardı diyemiyorum ama ovulasyon testimin silikleştiğinin 10. Veya 11. Günü awox yapmıştım direkt pozitif gelmişti .ama her insanın bünyesi farklı sonuçta başlangıç değerlerimiz farklı olabiliyor bu da testleri etkiliyor .Çok çok düşük rakamlarla başlayan arkadaşlarımız olmustu düzenli arttı ve her şey yolunda gitti belki senin de düşükten başladığı için test algılamamıştır.ben awoxta pozitif gördükten birkaç gün sonra kan verdigimde 200 ün üstünde çıkmıştı betam ama test yaptığım gün ne kadardır İnan bilmiyorum .bence birkaç gün sonra tekrarla testini .direkt git kan ver de diyemiyorum çünkü burda birkaç arkadaşta görmüştüm düşük değerle öğrendikleri için iki günde bir kan veriyorlardi ve ister istemez strese girmişlerdi o yüzden bence birkaç gün arayla testini tekrarla zaten koyulaşır koyulaşınca kanını verirsin. umarım bebişin seninledirtest yaptıkça bizi de güncelle lütfen ,güzel haberlerini bekliyoruz
Bakalım öyle de yapacağım canımBence yumurtlama ile ilgili gösterme serüveni perşembe falan yap bence
Araya gün koyarak dene bence ovulasyon testi yapmadanreglim cumartesi bitti eşim eskiden ovulasyon testimi vardı sen beni dinle dedi şimdi onun yöntemi deniyoruz regli bittiği andan itibaren değerlendirme başından beri bunu söyledi hep bakalım belki haklıdır hayırlısı artık
Dün gece sıcaktan bişey yapamadık zaten düşünmüyorum bebek hamilelik filan Allah verirse olur inşallahAraya gün koyarak dene bence ovulasyon testi yapmadan
Çizgi varmı göremedimKızlar acaba nimoda yalancı pozitif gören var mı? Regle 3 gün kaldı
İnce bir çizgi var zaten belirtim falan yok akıntım yok yani kaşık ve bel ağrısı var regl gibiÇizgi varmı göremedim
Ben gördüm yalancı pozitif canim.. sendede bir parlaklık varda çözemedim sen çıplak gözle görüyor musun net şekilde. Rengi pembe miKızlar acaba nimoda yalancı pozitif gören var mı? Regle 3 gün kaldı
O zaman hiç inanmayayım canım büyük ihtimalle benim de öyleBen gördüm yalancı pozitif canim.. sendede bir parlaklık varda çözemedim sen çıplak gözle görüyor musun net şekilde. Rengi pembe mi
Benım bır testım böyleydi hıcbısey olmadıKızlar acaba nimoda yalancı pozitif gören var mı? Regle 3 gün kaldı
Bilmiyorum oğlumda sadece yumurtlamaydi değerlendirdiğim .oglumda bende beklemiyordum tek korumasiz ilişkiydi deneyelim bakalim olacak mi falan demistik.. önceki ki mesajlarda da yazdım totem yaptım sadece o günü degerlendircem falan die deBen pik yaptığı günü değerlendirdim olmadı
Geçen ay sadece çatlamayı değerlendirdim gebelik oldu hiç beklemiyordum
Başka marka da yap istersen yarın belki de yalancı değildirO zaman hiç inanmayayım canım büyük ihtimalle benim de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?