9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Kızlar günaydın sabah predictor yaptım 3 dk olan pembe kutulu olan sizce var mı ?

Eklentiler

• IMG_1490.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_1488.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_1481.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_1478.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 36
Aydınlıkta çektiğinde sanki var gibi çıkmış sen görüyor musun bişey

Regle 2 gün var şimdi kahrengi sümüksü peçeteye gelen bir şey var sanırım regl
Aa regl başlayacak canım hayırlısı olsun kan sonucu kesindir.. zaten regline de az kalmismis daha belirgin bir silik çıkması gerekirdi diye düşünüyorum

Herhalde öyledir canım aşırı üzgünüm
Tahmin edebiliyorum kuzum ya ben teste negatifi gördüğüm halde regl olduğum için üzülüyorum. Rabbim elbet nasıp edecek ama bunun icin zamana ihtiyacımız var

Walla predictor awox ve nimo silik çizgi göstermesine rağmen 0.300 çıktı kan testim cumartesi regli bekleyeceğim canım
Canım seni ümitlendirmek istemem ama burada çok okudum testte silik çikip kanda negatif olup iki üç gün sonra pozitife dönen. Yani kan tahlili nde bir şey mi oluyor artık bekletiyorlar mı bilmiyorum ama yanlış sonuç olabiliyor. İnşallah seninledir biraz daha bekle

Tahmin edebiliyorum kuzum ya ben teste negatifi gördüğüm halde regl olduğum için üzülüyorum. Rabbim elbet nasıp edecek ama bunun icin zamana ihtiyacımız var
Amin canım inşallah 3 Marka test silik gösterdi gördüm kal da ise 0.300 çıktı ne bilim birazcık yüksek çıksa umudum olurdu ateşim de yükseldi zaten Regl yani

Keşle öyle olsa kuzum ya ama sümüksü gibi kahve olduğu için Regl diyorum ben kaç aydır buralardayım ilk defa yaşıyorum bunu söylüyorum sizlere de bakacağız artık

Amin canım inşallah 3 Marka test silik gösterdi gördüm kal da ise 0.300 çıktı ne bilim birazcık yüksek çıksa umudum olurdu ateşim de yükseldi zaten Regl yani
Evet bende onu dicektim hani biraz yüksek falan olsaydi. İhtimal derdik tabi nasip bellide olmaz reglini takiple bakalım yerleşme kanaması falan olabilir mi diye.. ben gebelik testlerine güvenmiyorum çok kez bende her marka silik çıkarmıştır awox da.. ama regl olmusumdur.. kuruma çizgisi çıkartıyorlar . Predictor güvenilir derler ama bilemem o bende kuruma falan çıkarmadı

Bende o da çıkardı işin garibi de o ilk defa hem de onda silik gördüm hayırlısı canım takip edeceğim cumartesi 2 gün kaldı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…