Kızlar ben ayın 30'unda kan vermiştim negatifti bugün daha dün 28 günü henüz olmadım pazartesi test yapsam mı sizce ne diyorsunuzEee kızlar nasıl gidiyor belirti bir şeyler var mı yada bekleyen
Baya geçmiş canım evde test yaptın mı Regl kaç gün geçtiKızlar ben ayın 30'unda kan vermiştim negatifti bugün daha dün 28 günü henüz olmadım pazartesi test yapsam mı sizce ne diyorsunuz
Aşkım sana şöyle detaylı anlatayım ben bir ocakta boş gebelikten dolayı düşük yaptım düşükten önce 28 günde bir adet olurdum geçtikten sonra 30-31 günü buldu bu süre doktoruma sorduğumda da 6 aydı toparlanacağımı söylemişti ve ben bu ay ile beraber 6 ayıma girdim artık geçen ay 27 günde regl oldum erken olunca da dedim herhalde döngüm eskiye dönüyor vücut toparlanıyor diye düşündüm bugün de 28. gündeyim hala adet olmadım en son 30 Haziran'da kan verdim negatifti ama çok erken kan vermişim şuan yeni anlıyorum ilk hamileliğimi öğrendiğimde de adetim 4 gün gecikmişti yani 31 gün öğrenmiştim şuan döngüm kaç gün bilemiyorum eğer geçen aya göre hesaplamam gerekirse şu anlık bir günlük gecikmem bile var ben yine de 31 gün bekleyeceğim yani ayın 9'una denk geliyor dokuzundan sonra test yapacağım bir yandan da hamile olduğuma eminim çünkü canım normalde hiç sevmedim ve yemediğim bir şey çekti ve adet olmuşum gibi karın ağrılarım var bunlar bende adet öncesi pek olmazdı genelde lekelenme olur ertesi gün adet başlar ve ağrılarım öyle olurdu şu an herhangi bir lekelenmem de yok bekliyorum yani sizce bu konu hakkındaki fikirleriniz nedir ne yapmam doğrudurBaya geçmiş canım evde test yaptın mı Regl kaç gün geçti
En azından erken gebelik testi yap derim canım için rahat eder senin en azından belşetin var döngğn var daha önce gebe kalmışsın biliyorsun vücudunu ama benim yok bi şey bugün miğde bulantımda vardı regl oluyorum kesinAşkım sana şöyle detaylı anlatayım ben bir ocakta boş gebelikten dolayı düşük yaptım düşükten önce 28 günde bir adet olurdum geçtikten sonra 30-31 günü buldu bu süre doktoruma sorduğumda da 6 aydı toparlanacağımı söylemişti ve ben bu ay ile beraber 6 ayıma girdim artık geçen ay 27 günde regl oldum erken olunca da dedim herhalde döngüm eskiye dönüyor vücut toparlanıyor diye düşündüm bugün de 28. gündeyim hala adet olmadım en son 30 Haziran'da kan verdim negatifti ama çok erken kan vermişim şuan yeni anlıyorum ilk hamileliğimi öğrendiğimde de adetim 4 gün gecikmişti yani 31 gün öğrenmiştim şuan döngüm kaç gün bilemiyorum eğer geçen aya göre hesaplamam gerekirse şu anlık bir günlük gecikmem bile var ben yine de 31 gün bekleyeceğim yani ayın 9'una denk geliyor dokuzundan sonra test yapacağım bir yandan da hamile olduğuma eminim çünkü canım normalde hiç sevmedim ve yemediğim bir şey çekti ve adet olmuşum gibi karın ağrılarım var bunlar bende adet öncesi pek olmazdı genelde lekelenme olur ertesi gün adet başlar ve ağrılarım öyle olurdu şu an herhangi bir lekelenmem de yok bekliyorum yani sizce bu konu hakkındaki fikirleriniz nedir ne yapmam doğrudur
Aşkım pazartesi günü test alacağım 2-3 gün bekleyip yapacağım yani haftaya bugün test yapmayi düşünüyorum evet belirtiler var döndüğümü biliyorum daha önce bir hamilelik geçirdim ama her hamilelik bir olmuyor mesela ben o zaman da testleri negatif çıkmasına rağmen hasta diyordum Bir de böyle burnuma alakasız kokular falan geliyordu daha regli gecikmeden önce ama o zaman anlamamıştım bile ne zaman reglim gecikti tam o zaman emin oldum 3 gün bekleyip test yaptım mesela şu anda da uzun bir süredir testim negatif çıkmasına rağmen var olduğunu hissediyorum belki ben öyle istediğim içindir ama var yani umudum hiç kesilmiyor öyle bir içgüdü anlatamam bile Bir de dediğim gibi canımın çektiği şeylerden ve vücut ağrılarından da Aslinda anlıyorum o yüzden şu an gebelik olduğuna eminim ama işte testte ne zaman çıkar Beta yükselmiş midir bilemediğim için kafam çok karışık tek şükrettiğim şey ben Allah'tan istedim ve onun bana bunu nasip ettiğini biliyorum inanıyorum bence en önemlisi inanmak sen de eğer vücudunu biraz tanıyorsan hissediyorsan belki anlayabilirsin ama onun harici beklemek kalıyor geriye umarım ikimiz de istediğimiz sonuçları alırız beklemek kalıyor geriye umarım ikimiz de istediğimiz sonuçları alırızEn azından erken gebelik testi yap derim canım için rahat eder senin en azından belşetin var döngğn var daha önce gebe kalmışsın biliyorsun vücudunu ama benim yok bi şey bugün miğde bulantımda vardı regl oluyorum kesin
Yani şu an ben de bir hafta bekleyeceğimAşkım pazartesi günü test alacağım 2-3 gün bekleyip yapacağım yani haftaya bugün test yapmayi düşünüyorum evet belirtiler var döndüğümü biliyorum daha önce bir hamilelik geçirdim ama her hamilelik bir olmuyor mesela ben o zaman da testleri negatif çıkmasına rağmen hasta diyordum Bir de böyle burnuma alakasız kokular falan geliyordu daha regli gecikmeden önce ama o zaman anlamamıştım bile ne zaman reglim gecikti tam o zaman emin oldum 3 gün bekleyip test yaptım mesela şu anda da uzun bir süredir testim negatif çıkmasına rağmen var olduğunu hissediyorum belki ben öyle istediğim içindir ama var yani umudum hiç kesilmiyor öyle bir içgüdü anlatamam bile Bir de dediğim gibi canımın çektiği şeylerden ve vücut ağrılarından da Aslinda anlıyorum o yüzden şu an gebelik olduğuna eminim ama işte testte ne zaman çıkar Beta yükselmiş midir bilemediğim için kafam çok karışık tek şükrettiğim şey ben Allah'tan istedim ve onun bana bunu nasip ettiğini biliyorum inanıyorum bence en önemlisi inanmak sen de eğer vücudunu biraz tanıyorsan hissediyorsan belki anlayabilirsin ama onun harici beklemek kalıyor geriye umarım ikimiz de istediğimiz sonuçları alırız beklemek kalıyor geriye umarım ikimiz de istediğimiz sonuçları alırız
Kızlar ben hala adet olmadım bugun gecikme 5. Gün 1 temmuzda olmam gerekiyodu hastahneye gıttım gebelik çıkmadı cuma gıttıgımde pcos görünümü var dedı sadece bukadar hamıle olsam görürdu herhaldeEn azından erken gebelik testi yap derim canım için rahat eder senin en azından belşetin var döngğn var daha önce gebe kalmışsın biliyorsun vücudunu ama benim yok bi şey bugün miğde bulantımda vardı regl oluyorum kesin
En koyusu ayın 23 u olan olduysa ozaman oldu yukurtlama cızgıler ıkısıde en koyu olunca yumurtlama var demek yoksa yokKızlar çok soru soruyorum ama aklıma takıldı ben geçtiğimiz aylarda 2 kere ovulasyon testi kullanmıştım çift çizgiyi gördüğümde değerlendirme yapmıştık ama gebe kalamamıştım sonra strese sokuyor diye birdaha test kullanmadım. Şimdi birşeye kafam takıldı gerek bu forumdaki fotoğraf atan arkadaşlardan gördüğüm gerekse trendyoldan satın aldığım yerde fotoğraflı yorumlardan gördüklerimde çift çizgiyi görenlerin çizgileri baya baya koyu kırmızı benim hiç öyle olmadı hatta saklıyordum çıkardım baktım fotoğrafınıda atayım size nisan ayındaki testlerim. Acaba ben yumurtlamıyor muyum ya şimdide o takıldı kafama.
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım bazılarının testlerine bakıyorum ikinci çizgi birinci çizgiden bile koyu ama ben ikisi bile tam kıpkırmızı koyu olmayınca yumurtlama da bir sıkıntı mı var acaba diye düşündümEn koyusu ayın 23 u olan olduysa ozaman oldu yukurtlama cızgıler ıkısıde en koyu olunca yumurtlama var demek yoksa yok
Aynen canım benımde senın gıbı yunurtlamamıs oldumu acava bilmiyorum hıc okadar koyu olmadı ama esıt kpyulukta oldu aynı senınlı gını bende yunurtladım dıye düşündüm sıvımda vardı yunurta akı yogunca geldı 2 3 gun gecen haftalarda 22 yada 26 haziran da yunurtladım ama hala adet olmadım normalde son adetın 1 haziranCevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım bazılarının testlerine bakıyorum ikinci çizgi birinci çizgiden bile koyu ama ben ikisi bile tam kıpkırmızı koyu olmayınca yumurtlama da bir sıkıntı mı var acaba diye düşündüm
Bat tarihin ne zaman canım gecikmişsin sanki belirtiler var mı bir test yap benceAynen canım benımde senın gıbı yunurtlamamıs oldumu acava bilmiyorum hıc okadar koyu olmadı ama esıt kpyulukta oldu aynı senınlı gını bende yunurtladım dıye düşündüm sıvımda vardı yunurta akı yogunca geldı 2 3 gun gecen haftalarda 22 yada 26 haziran da yunurtladım ama hala adet olmadım normalde son adetın 1 haziran
1 temmzu yukarda yazdım bır bak istersen erındım tekrar yazmaya yaBat tarihin ne zaman canım gecikmişsin sanki belirtiler var mı bir test yap bence
Bendim de aynen öyle bugün adet olmam gerekiyor olmadım daha iki üç gündür ağrım var birşey yok düzensizliğim de bende Ocak ayında düşüğüm oldu son üç aydır düzensizim geçen ay beş gün gecikmeli oldum inşallah adet olmayız inşallah hamileyizdirAşkım sana şöyle detaylı anlatayım ben bir ocakta boş gebelikten dolayı düşük yaptım düşükten önce 28 günde bir adet olurdum geçtikten sonra 30-31 günü buldu bu süre doktoruma sorduğumda da 6 aydı toparlanacağımı söylemişti ve ben bu ay ile beraber 6 ayıma girdim artık geçen ay 27 günde regl oldum erken olunca da dedim herhalde döngüm eskiye dönüyor vücut toparlanıyor diye düşündüm bugün de 28. gündeyim hala adet olmadım en son 30 Haziran'da kan verdim negatifti ama çok erken kan vermişim şuan yeni anlıyorum ilk hamileliğimi öğrendiğimde de adetim 4 gün gecikmişti yani 31 gün öğrenmiştim şuan döngüm kaç gün bilemiyorum eğer geçen aya göre hesaplamam gerekirse şu anlık bir günlük gecikmem bile var ben yine de 31 gün bekleyeceğim yani ayın 9'una denk geliyor dokuzundan sonra test yapacağım bir yandan da hamile olduğuma eminim çünkü canım normalde hiç sevmedim ve yemediğim bir şey çekti ve adet olmuşum gibi karın ağrılarım var bunlar bende adet öncesi pek olmazdı genelde lekelenme olur ertesi gün adet başlar ve ağrılarım öyle olurdu şu an herhangi bir lekelenmem de yok bekliyorum yani sizce bu konu hakkındaki fikirleriniz nedir ne yapmam doğrudur
Aşkım ben de geçen ay 5 gün erken oldum eskiden döngüm'e yakın yani erken olduğum için acaba bu ay ki reglim de öne çekilmiş midir yumurtlama zamanı falan ay bilemiyorum ki bende de hala gelen giden yok aşkım bakalım inşallah ikimiz de olmayız test yaptın mı hiç ya da ne zaman yapmayı düşünüyorsunBendim de aynen öyle bugün adet olmam gerekiyor olmadım daha iki üç gündür ağrım var birşey yok düzensizliğim de bende Ocak ayında düşüğüm oldu son üç aydır düzensizim geçen ay beş gün gecikmeli oldum inşallah adet olmayız inşallah hamileyizdir
Benim uygulamanın birine göre iki günüm diğerine göre de 3 günüm var ama tabii uygulamalar 31 32 güne göre hesaplıyor geçen aya göre ben 2 gün geciktim bekleyeceğim aşkım hafta sonuna doğru test yapmayı düşünüyorumhafta sonuna doğru test yapmayı düşünüyorumBendim de aynen öyle bugün adet olmam gerekiyor olmadım daha iki üç gündür ağrım var birşey yok düzensizliğim de bende Ocak ayında düşüğüm oldu son üç aydır düzensizim geçen ay beş gün gecikmeli oldum inşallah adet olmayız inşallah hamileyizdir
Bende bekliycem olmazsam bir kaç gün sonra test yaparımAşkım ben de geçen ay 5 gün erken oldum eskiden döngüm'e yakın yani erken olduğum için acaba bu ay ki reglim de öne çekilmiş midir yumurtlama zamanı falan ay bilemiyorum ki bende de hala gelen giden yok aşkım bakalım inşallah ikimiz de olmayız test yaptın mı hiç ya da ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Ben de uygulamadaki süreleri dolduracağım her ihtimale karşı yani en geç 9'unda gözüküyor reglim 3 gün kalmış garanti olsun diye 9'unda olmazsam ondan sonraki günleri gecikme olarak sayacağım ona göre yapacağımBende bekliycem olmazsam bir kaç gün sonra test yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?