9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Bat a 6 gün kalmıştı awox erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kızlar awox erkende olsa gösteriler diyorlar ne diyorsunuz elendim mi bu ay
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü awox 25-30 mlU aralığını ölçüyor diyolar. Altindaysa nasıl ölçecek.. bide yumurtlama gününü biliyosan ona göre hesaplayip test yapmış olsan daha net olurdu

26 Haziran yumurtlama günümdü canım belirtim falan da yok ama yine de erken gebelik yapayım diyorlar ya 6 gün öncesine kadar pozitif çıkarıyorlar ondan

26 Haziran yumurtlama günümdü canım belirtim falan da yok ama yine de erken gebelik yapayım diyorlar ya 6 gün öncesine kadar pozitif çıkarıyorlar ondan
Bence acele etme daha. 3 gün varken yap tekrar. Varsa o zaman çıkar. 6 gün bazen erken oluyor. Herkesin betası aynı hız da yükselmiyor. Bazıları bat günün de 800 900 çıkıyor bazıların 80 90 bazen daha düşük çıkıyor o yüzden dedim

Sen ona bakma canım yumurtlama gününden ,12 gün geçmeden testte çıkmaz bide Awox dan giciklandim ben kuruma çizgisi çıkartıyor elimde bir tane kaldı ama mecburen kullanırım. 5 li almıştım bende

Tamam canım şuan kaşık ağrım var biraz Regl de olabilirim bakalım yine denerim 3 gün kala bolca test aldım

Sen ona bakma canım yumurtlama gününden ,12 gün geçmeden testte çıkmaz bide Awox dan giciklandim ben kuruma çizgisi çıkartıyor elimde bir tane kaldı ama mecburen kullanırım. 5 li almıştım bende
Bende hiç kuruma olmadı bende 5 ki aldım bol bol denerim canım bakalım ne olacak senin nasıl gidiyor ne yaptın

Ay hadi inşallah güzel sonuçlar çıkar doktor problemsizdir der sana
İnşallah canım bir skıntı görmedi de yumurta geliştirici bir hap verdi işte kalitesi artsın diye onu kullandim bir nevi tedavi başlattı aslında sebepsizde olsa

İnşallah canım bir skıntı görmedi de yumurta geliştirici bir hap verdi işte kalitesi artsın diye onu kullandim bir nevi tedavi başlattı aslında sebepsizde olsa
Olsun canım bi şeyler yapıyorsun yine de yumurta için niye verdi gelişmiyor mu ki ne sebeple verdi

Olsun canım bi şeyler yapıyorsun yine de yumurta için niye verdi gelişmiyor mu ki ne sebeple verdi
Yok canım ama kaliteli şekilde büyücek ya da istediği boyuta getircek demekki. Bilemiyorum inan. Yoksa bir sorun görmedi.. zaten burda bu şekilde ilerleyen çok kişi varmış.. her ay ovulasyon testi ile pik görüyorum ama belkide kaliteli değil sonuçta her ay aynı kalitede Yumurtlama olmuyor hepimizin. Yumurta kalitesi için işte.

Tamam canım şuan kaşık ağrım var biraz Regl de olabilirim bakalım yine denerim 3 gün kala bolca test aldım

Canım mesajları görmemişim kusura bakma tekrar sormuş oldum .ben hamile olduğumu awoxla öğrenmiştim .adetim düzenli olmadığı için şu kadar gün vardı diyemiyorum ama ovulasyon testimin silikleştiğinin 10. Veya 11. Günü awox yapmıştım direkt pozitif gelmişti .ama her insanın bünyesi farklı sonuçta başlangıç değerlerimiz farklı olabiliyor bu da testleri etkiliyor .Çok çok düşük rakamlarla başlayan arkadaşlarımız olmustu düzenli arttı ve her şey yolunda gitti belki senin de düşükten başladığı için test algılamamıştır.ben awoxta pozitif gördükten birkaç gün sonra kan verdigimde 200 ün üstünde çıkmıştı betam ama test yaptığım gün ne kadardır İnan bilmiyorum .bence birkaç gün sonra tekrarla testini .direkt git kan ver de diyemiyorum çünkü burda birkaç arkadaşta görmüştüm düşük değerle öğrendikleri için iki günde bir kan veriyorlardi ve ister istemez strese girmişlerdi o yüzden bence birkaç gün arayla testini tekrarla zaten koyulaşır koyulaşınca kanını verirsin. umarım bebişin seninledir test yaptıkça bizi de güncelle lütfen ,güzel haberlerini bekliyoruz

Bu ay bir gebenin günlüğünde bende kullandım yumurtlama maliyesi için bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde canım

Yaaa ne kadar güzel şeyler yazmışsınız çok umutla çok teşekkür ederim canın inşallah pek birşey hissetmiyorum Regle son 5 aylardır forumdayım belki de bu ay güzel haberi verecek olanlardan biri olacağım inşallah içime çok güzel bir ferahlama verdin bakalım nasipse allahım bize nasip etsin o annelik duygusunu

Canım hisse belirtiye odaklanma bence çünkü ilk dönem hamilelik belirtileri regl belirtileriyle aynı .ben testlerde pozitifi görünce yalancı pozitif mi diye düşünmüştüm çünkü beklemiyordum kaç gün evde test yaptım da ondan sonra kan verince emin oldum regl ile çok benzer olduğu için ekstra bir şey gelmedi bana asıl hamilelik belirtim bu kesin dediğim şeyler 6. Haftada başladı.Ki şu an yaklaşık 10. Haftasında olup başından beri hiçbir belirti yaşamadığı için acaba bende mi bir sorun var belirti yaşamayan var mı diye soranları da gördüm bu süreç her bünyede farklı ilerliyor.o yüzden umutsuzluğa kapılmak yok tam motivasyon Rabbim en güzel en kolay şekilde bebişinle kavuştursun

Rabbim o güzel duyguyu hepimize yaşatsın tez vakitte şuan alt karın ağrım var gibi regl gibi çatlamayı değerlendiremedim sadece yumurtlamayı değerlendim nasibim de varsa olur günün geçmişmiydi senin nasıl test yapmıştın canım

Canım benim düzenli değil günün geçme muhabbetim pek olmuyor o yüzden ben insanların lafından huylanip test yapmıştım negatifi görüp sussunlar diye.evet ben de Bebek çok istiyordum ama pek değerlendiremedim diye negatif bekliyordum.catlama gününü de takma kafana olacağı varsa oluyor diyorlar ya aynen öyle benim 12,13 Mayıs'ta pik yapmıştı ovulasyon testim 14 te silikleşmişti ,ben sadece 11 ,12 mayısı değerlendirebilmistim

Hayırlısı olsun o zaman bakalım canım rabbim bana da bu ay o güzel duyguyu tattırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…