- 10 Mart 2025
- 307
- 46
- 13
- 26
Bende bugun oldum üzülerek malesefRegle 2 gün var şimdi kahrengi sümüksü peçeteye gelen bir şey var sanırım regl
Üzüldüm canım yaBende bugun oldum üzülerek malesef
Ateşin yüksek devam etmesi hamilelik belirtisi asıl regl geleceğinde düşüyor ateş yüksekse umut varAmin canım inşallah 3 Marka test silik gösterdi gördüm kal da ise 0.300 çıktı ne bilim birazcık yüksek çıksa umudum olurdu ateşim de yükseldi zaten Regl yani
Ateşim 36.4 ile 36.7 arası en son akşam ölçüm canım 2 gündür hep böyleAteşin yüksek devam etmesi hamilelik belirtisi asıl regl geleceğinde düşüyor ateş yüksekse umut var
Not ettiyseettiysen ateşini yorumlayabilirim
Inan her ay umutla baslayıp üzüntüyle bitiyorÜzüldüm canım ya
Geçen ay bende böyle silik çizgi aradım tavsiyem net görene kadar kan vermeKızlar günaydın sabah predictor yaptım 3 dk olan pembe kutulu olan sizce var mı ?
Yarınıda değerlendirMerhabalar
Benim adet döngüm çok uzun oluyor 42-45 gün gibi o nedenle yumurtlama tahmin edemiyorduk çok dra gittim en son pkos dediler. Ben de ovulasyon testi aldım hiç aynı koyuluğu göremeyeceğim sanıp üzülüyordum. Bugün ikisi de aynı renk oldu sonunda çok sevindimdöngümün 31. günü bugün.
Bugün yumurtlama oldu sanırım değil mi kasık ağrım da var. Dün ilişki olmuştu bugün olmadı yarın olsa olur mu acaba
Bir buçuk yıldır çocuk istiyoruzumarım artık olur bekleyen hepimizin
Sanırım regl oluyorum lekelenmem başladıGeçen ay bende böyle silik çizgi aradım tavsiyem net görene kadar kan verme
Ay teşekkür ederimYarınıda değerlendir
Ben İlişkiden sonra 2 dakika ayaklarımı havaya kaldırıp sonra yüz üstü yattım etkisi var mı bilmiyorum doktorum öyle söyledi
Akşam ölçümleri bişey ifade etmiyor sabah uyanır uyanmaz aynı saatte olunca doğru yorum yapabiliriz ancalAteşim 36.4 ile 36.7 arası en son akşam ölçüm canım 2 gündür hep böyle
Proxyfemin kaçıncı kutusunda gebe kaldınız acaba o jelinde 3 ünü mü kullandınızHayır canım ilişkiden on dakika önce sıkıyorsuninşallah işe yaramıştır ama en fazla on dakika diyordu
Jelden 4 tane kullandım bir dönemde. Proxyi iki ayda bitirdim normalde bir ayda kutu bitiyor ama idareli kullandım diyelimProxyfemin kaçıncı kutusunda gebe kaldınız acaba o jelinde 3 ünü mü kullandınız
Canım en son yaptığında sıvı alımı ve saatlerine dikkat ettin mi?
Canım 17 de sıvı alımını bıraktım 18.50 gibi yaptım testi ama baya su içmiştim sıvı alımını birakcam hava sıcak diye.yumurtlama akıntım devam ediyor.sbaak tekrar yapıcam.yumurta istenilen boyuta gelmeden çatlamış olabilir dedi bı arkadaş inşallah öyle değildir ya zaten ayda bı hakkımız var o da boşa gitmese bariCanım en son yaptığında sıvı alımı ve saatlerine dikkat ettin mi?
Sanmıyorum canım ya gecirmemissindir inşallah akıntın daha devam ediyosa şansın var hala. Teste odaklı kalma günaşırı ilerleCanım 17 de sıvı alımını bıraktım 18.50 gibi yaptım testi ama baya su içmiştim sıvı alımını birakcam hava sıcak diye.yumurtlama akıntım devam ediyor.sbaak tekrar yapıcam.yumurta istenilen boyuta gelmeden çatlamış olabilir dedi bı arkadaş inşallah öyle değildir ya zaten ayda bı hakkımız var o da boşa gitmese bari
Gynoseed fertilite jel değil miJelden 4 tane kullandım bir dönemde. Proxyi iki ayda bitirdim normalde bir ayda kutu bitiyor ama idareli kullandım diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?