9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Vücudun insülin direncini iyilestiriyor sanırım.. bide pcoslar veriliyor sanırım benimde hafif görüntüsü var yoksa pcos değilim
Bendede goruntu var ıste ona tavsıye etti hormon testıde verdım sadede 2 deger yüksekti oda fazla değil mesrla prolaktın 23.8 olması gerekırken 23.9 cıkmıs bu arada 38 dı Nisan'da suan boyle düşmüş testesteron 0.4 sınır benın 0.6 yuksek ama cok önemli yuksek değil dedı amh 5.94 çıktı onada bıse demedı ama yüksek veya sınır değil amh de

Bende henüz yumurtalama olmadi yaa normalde bugün başlaması gerekiyordu ztn bi belirtim de yoktu test yaptım olmamış herhalde gec olacak bu ay

Yumurta rezervin bayağı yuksemis ya maşallah benimde 3.83 3.5-4 üstünde olanlarda genelde pcos var deniliyor ya da işte görüntüsü.. benimde bu ay prolaktin 8 çıktı geçen ay korkmuştum 40 çıktı diye ama stres yüzündenmis .. takviyeler iyi gelir inşallah ikimize de

Bende henüz yumurtalama olmadi yaa normalde bugün başlaması gerekiyordu ztn bi belirtim de yoktu test yaptım olmamış herhalde gec olacak bu ay
Akıntın gelmeden test yapma canım bence. Boş yere gidiyor ya testler ben bugün yumurtlama gördüm sen kaç günde bir regl oluyosun geç mi oluyosn

Akıntın gelmeden test yapma canım bence. Boş yere gidiyor ya testler ben bugün yumurtlama gördüm sen kaç günde bir regl oluyosun geç mi oluyosn
28 günde bir oluyorum normalde kimyasaldan sonra denge sasmisti gecen ay günü gününe hatta saati saatine olmustu bu ay bilmiyorum valla.. gecen ay boavermistim bu ay plan yaptım ya ondan o bence

28 günde bir oluyorum normalde kimyasaldan sonra denge sasmisti gecen ay günü gününe hatta saati saatine olmustu bu ay bilmiyorum valla.. gecen ay boavermistim bu ay plan yaptım ya ondan o bence
Olabilir normalde seninde bu günlerde olman gerekiyor sanırım en son yumurtlama gününü bilseydin yaklaşık o da o günler olur yani

Test konusunda da haklısın canım da ben öyle gün gün takip edemiyorum yaa hissedersem yapıyorum ki testleri de alalı 4 ayı geçti hala aynı testleri kullanıyorum. Gecen ay hiç kullanmadım mesela ama bildim yani yumurtlamayi 14 gün sonrası da regl olmuştum bu ay bekledim ya baktim tik yok testle baksyim dedim yok yani silik belki bi iki gün atacaktır

Olabilir normalde seninde bu günlerde olman gerekiyor sanırım en son yumurtlama gününü bilseydin yaklaşık o da o günler olur yani
Aa dogru ya şimdi baktım takvime 16snda olmus canım hatta not düşmüşüm yumurtlama die 30nda da regl oldum kafa kalmadı valla yaa

Olsun zaten vücudunu iyi taniyosan teste bile gerek yok aslında duramiyoruz bizler.. ben mesela gayet yumurtlama akintimda başlar agrimda olur bide arada lekelenmelerim ee adetimde düzenlidir ama yinede üç aydır ovulasyonla takip ediyorum bu ay da Doktora gitmiştim zaten bakalım
Aa dogru ya şimdi baktım takvime 16snda olmus canım hatta not düşmüşüm yumurtlama die 30nda da regl oldum kafa kalmadı valla yaa
Yaa bak bu ay da iki üç günden görürsün Yumurtlamayi. Akıntın gelince de anlarsın

Insallah Rabbım önce olmayanlara ve sana nasip etsin dr lar aracı canim Rabbımin vardır bi bildigi zaman kimyasal sonrası bende gitmiştim ama doktor gayet normal dedi herseye takviye bile vermedi hatta onumuzdeki aylara gebelik yuksek dedi ama bizde de var gnler denk gelmedi is guc falan..burda okuduklarimdan kendim mj alsam takviye diyorum bazen ben ilk gebeligimde 1 ay düzenli olmasa da kendim folik asit d vitamini gibi ilaçları ara ara içmiştim kararsızım

Amin canım tabiki öyle rabbim verirse vericek inşallah yaşarız o duyguyu... Bende kimyasal yaşamıştım mart sonu gibi. Ama henüz tık yok hatta doktor rahim filmini bile eledi kimyasal yaşadığım için.. bilemiyorum bekliyorum rabbim inşallah tez vakitte nasip eder.. çoğunda duyuyorum alanlar var takviye sonuçta ama içinde inositol olan takviyelerden al derim genelde doktorlar o tarz veriyor banada verdi kullanıyorum içersinde bir çok vitamin var

İlk gittiğim doktor zaten yumurtaların cok guzel fazla gıbı bısey demişti ınan ben onun o anlama geldiğini bilmiyodum burda öğrendim işte yunurta rezervı yuksek olması iyimi kötümü hıc anlamadım ben de doktor amh hıc yorum yapmadı sadece pcosa benzıyor dedı bu sefer gitıgım oda bu takviyeyı verdı bende anlamıyorum maden bukadar var yumurta cocuk nıye olmuyor ama cok korkmuştum 1 falan cıkar dıye sehır hastahanesine gittim sonuçlarla ınfertelıfe bölümüne dedım bana rahım fılmı onerdıler 8 aydır cocugun olmadı oda dedı sonuclarında abartılcak bısey yok iyi yasın küçük 3 4 ay saha dene 1 yıl olmadan bız çekmeyiz gerek görmeyiz dedı bu takvıyeyı kullan dedı yaşın küçük dıye özellikle söyledi ama benım kafamın ıcındekı ya olmassa korkuları

Tabi canım daha bir yıl dolmamış çekmezler.. benim bir yıl olduğu halde çekmedi çünkü kimyasal gebelik yaşamışsin dedi doktorum.. nasip ya nasip problem yok ve olmuyorsa vakti var demekki benimde bir problem yok eşiminde yok sperm testi harika. Ama yok tık yok bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…