9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Oyle demekkı vaktı var eşimde spermıyogram yaptırdı zaten onda hıcbısr çıkmadı mayısda sonra ben okları kendıme ıyce çevirdim

Vardır rabbımım bır bıldıgı isteyen herkesr ıcınde bizede nasip etsin kimsenin kucağını bos bırakmasın yıpratıcı süreçler

Oyle demekkı vaktı var eşimde spermıyogram yaptırdı zaten onda hıcbısr çıkmadı mayısda sonra ben okları kendıme ıyce çevirdim
Vardır rabbımım bır bıldıgı isteyen herkesr ıcınde bizede nasip etsin kimsenin kucağını bos bırakmasın yıpratıcı süreçler
Kendine çevirmek yerine hayırlısı vakti ver canım kendini de darlama sorun varmış gibi.. tabi rabbim hepimize sağlıcakla nasip etsin inşallah amin

Sagol canim araştırayım bende

Kızlar meraba benim regl bitti pazartesi doktora gittim takviyeye başladı bunu kullanan var mı

Eklentiler

• 1000760356.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 25
Maşallah bu ay doktora gitmişiz hep inşallah faydasını görürüz takviyelerin... Bende NovoartWomen kullaniyorum toz seklinde.. sizinkilerde öyle mi yoksa hap şeklinde mi?

Bu yumurta kalitesi için mi bi takviye
hayir folik asit gibi içeriği vitamin bakımından zengin bir saşe.. ama yumurtaya da etkisi vardır .. ben bu ay letu da kullandım o yumurta kalitesi içindi mesela 5 gün kullandım

anladım başka bir isim vermişti doktorum ama yan etkilerinden dolayı kullanmak istemedim ben
Klomen famera falan mı acaba onlarda varmış duydum.. benim bu iyiymiş ama yan etkisi bende baş ağrısı gibi baskı hissettim ama akşamları iki tane birden içiyordum yani çok normal yan etkisi olmayan bişey yokki yeri geliyor demir ilacı ya da çinko ilacı bile içeriğinde etkiler olabilir yani napalim gebelik için bazı şeylere katlanmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…