- 10 Mart 2025
- 307
- 46
- 13
- 26
Oyle demekkı vaktı var eşimde spermıyogram yaptırdı zaten onda hıcbısr çıkmadı mayısda sonra ben okları kendıme ıyce çevirdimTabi canım daha bir yıl dolmamış çekmezler.. benim bir yıl olduğu halde çekmedi çünkü kimyasal gebelik yaşamışsin dedi doktorum.. nasip ya nasip problem yok ve olmuyorsa vakti var demekki benimde bir problem yok eşiminde yok sperm testi harika. Ama yok tık yok bekliyoruz.
Vardır rabbımım bır bıldıgı isteyen herkesr ıcınde bizede nasip etsin kimsenin kucağını bos bırakmasın yıpratıcı süreçlerTabi canım daha bir yıl dolmamış çekmezler.. benim bir yıl olduğu halde çekmedi çünkü kimyasal gebelik yaşamışsin dedi doktorum.. nasip ya nasip problem yok ve olmuyorsa vakti var demekki benimde bir problem yok eşiminde yok sperm testi harika. Ama yok tık yok bekliyoruz.
Oyle demekkı vaktı var eşimde spermıyogram yaptırdı zaten onda hıcbısr çıkmadı mayısda sonra ben okları kendıme ıyce çevirdim
Kendine çevirmek yerine hayırlısı vakti ver canım kendini de darlama sorun varmış gibi.. tabi rabbim hepimize sağlıcakla nasip etsin inşallah aminVardır rabbımım bır bıldıgı isteyen herkesr ıcınde bizede nasip etsin kimsenin kucağını bos bırakmasın yıpratıcı süreçler
Sagol canim araştırayım bendeAmin canım tabiki öyle rabbim verirse vericek inşallah yaşarız o duyguyu... Bende kimyasal yaşamıştım mart sonu gibi. Ama henüz tık yok hatta doktor rahim filmini bile eledi kimyasal yaşadığım için.. bilemiyorum bekliyorum rabbim inşallah tez vakitte nasip eder.. çoğunda duyuyorum alanlar var takviye sonuçta ama içinde inositol olan takviyelerden al derim genelde doktorlar o tarz veriyor banada verdi kullanıyorum içersinde bir çok vitamin var
AMİNKendine çevirmek yerine hayırlısı vakti ver canım kendini de darlama sorun varmış gibi.. tabi rabbim hepimize sağlıcakla nasip etsin inşallah amin
Bugün pik gibi görünüyor çıplak gözle baktığınız zaman çizgiler aynı koyuluktaysa bugün değerlendirinTest elime geç ulaştı 9 temmuz da bitti regl pik oluyor gibi sizceEki Görüntüle 3617891
Banada combınol verdi inşallah bu ay bunlar vesile olurda hamıle kalırıs allahın ıznıyleKızlar meraba benim regl bitti pazartesi doktora gittim takviyeye başladı bunu kullanan var mı
Bu yumurta kalitesi için mi bi takviyeMaşallah bu ay doktora gitmişiz hepinşallah faydasını görürüz takviyelerin... Bende NovoartWomen kullaniyorum toz seklinde.. sizinkilerde öyle mi yoksa hap şeklinde mi?
Gecen ay kullandıgım tozdu sımdıkı hapMaşallah bu ay doktora gitmişiz hepinşallah faydasını görürüz takviyelerin... Bende NovoartWomen kullaniyorum toz seklinde.. sizinkilerde öyle mi yoksa hap şeklinde mi?
Amin inşallahBanada combınol verdi inşallah bu ay bunlar vesile olurda hamıle kalırıs allahın ıznıyle
hayir folik asit gibi içeriği vitamin bakımından zengin bir saşe.. ama yumurtaya da etkisi vardır .. ben bu ay letu da kullandım o yumurta kalitesi içindi mesela 5 gün kullandımBu yumurta kalitesi için mi bi takviye
Hayırlısı olsun bakalım inşallah fayda sağlar hepimize takviyelerGecen ay kullandıgım tozdu sımdıkı hap
letu nedir ?hayir folik asit gibi içeriği vitamin bakımından zengin bir saşe.. ama yumurtaya da etkisi vardır .. ben bu ay letu da kullandım o yumurta kalitesi içindi mesela 5 gün kullandım
Yumurta kalitesini artırıyormuş hormon ilacıletu nedir ?
anladım başka bir isim vermişti doktorum ama yan etkilerinden dolayı kullanmak istemedim benYumurta kalitesini artırıyormuş hormon ilacı
Klomen famera falan mı acaba onlarda varmış duydum.. benim bu iyiymiş ama yan etkisi bende baş ağrısı gibi baskı hissettim ama akşamları iki tane birden içiyordum yani çok normal yan etkisi olmayan bişey yokki yeri geliyor demir ilacı ya da çinko ilacı bile içeriğinde etkiler olabilir yani napalim gebelik için bazı şeylere katlanmak gerekiyoranladım başka bir isim vermişti doktorum ama yan etkilerinden dolayı kullanmak istemedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?