9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Dayanamadım bugün bu sefer farklı bir marka ovulasyon testi yaptım ya dün pikti çünkü hafif silik dün tam 15 gündü bir önceki günde pik olmuş olabilir ya da yumurtlama gecikti ve yarın pik olacak cunartesiden beri ilişki oluyor dun gecede oldu bu sefer eşimin taktiği uyguluyoruz hayırlısı artık

Eklentiler

• IMG_20250717_134328.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 44
reglinin 2 ci günü kullanılıyor sanırım bu ay da olmazsa artık kullanırım tabi

Bu test pik duruyor sanki. Anlamadım iki günden berii mi pik

hayir folik asit gibi içeriği vitamin bakımından zengin bir saşe.. ama yumurtaya da etkisi vardır .. ben bu ay letu da kullandım o yumurta kalitesi içindi mesela 5 gün kullandım
Anladım şifa olsun inşallah bende thonasswomen diye sabah hap şeklinde akşam toz şeklinde olacak bi paket doktorum önermişti aldık yumurta kalitesi işte yine her şey var içinde adete de faydası varmış onu kullanıyordum

Bu test pik duruyor sanki. Anlamadım iki günden berii mi pik
yok bugün yaptım ilk defa ovulasyonu bu ay dün 15 gündü ama test yapmadım yumurta takibi programlar da 12 temmuz 17 temmuz doğurgan dönem 27 ya da 29 günde bir oluyorum temmuzun 2 sin de oldum en son 29 gün de

Anladım canım inşallah sanada şifa olsun güzel haberler gelsin bu ay hepinizden

yok bugün yaptım ilk defa ovulasyonu bu ay dün 15 gündü ama test yapmadım yumurta takibi programlar da 12 temmuz 17 temmuz doğurgan dönem 27 ya da 29 günde bir oluyorum temmuzun 2 sin de oldum en son 29 gün de
Hı anladım boşver sen uygulamaları bugünü değerlendir pik bugün

Kizlar üstteki düne ait alttaki bugüne ne yapmam gerek şimdi ilk defa bu kadar koyu gördüm

Eklentiler

• 1000760563.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba arkadaşlar bu ay nasıl bitecek bilmiyorum çok umutluyum ilk kez bu ay ovülasyon ile takip ediyorum 6 ay oldu Yıldızlı olan günleri değerlendirdik bugün 3.gün olacak değerlendirmenin testi yapmaya devam etmeli miyim? Çok teşekkür ederim şimdiden

Artimed ovulasyon bir tık açık renk ama diğer test dunkinden bir tık koyu gibi

Eklentiler

• IMG_20250718_150706.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…