Devam etmene gerek yok pik görmüşsün ve geride siliklesmis artık bundan sonrası nasip...Merhaba arkadaşlar bu ay nasıl bitecek bilmiyorum çok umutluyum ilk kez bu ay ovülasyon ile takip ediyorum 6 ay oldu Yıldızlı olan günleri değerlendirdik bugün 3.gün olacak değerlendirmenin testi yapmaya devam etmeli miyim? Çok teşekkür ederim şimdiden
Eki Görüntüle 3618930
Elimde 4 tane kaset test vardı bir de bir de internetten sipariş ettiğim vardı çubuk testte çok anlamayınca kasette yaptım ilk kez bu ay denediğim için kaçırmak istemedimNeden farklı markada denedin ki biriyle ilerleseydin keşke benimde kafam karıştıdiğerinin markası neydi belki o daha guvenilirdir.
5 ay önce gittiğim de doktor 3 gün üst üste demişti hiç öyle değerlendirmedik bugüne kadar kafam çok karıştı burada gün aşırı yapanda var nasip artık gerçekten de şimdi ne kadar süre bekleyeceğiz bir de bunun stresi var bu ay da olmazsa bırakıyorum bu işiDevam etmene gerek yok pik görmüşsün ve geride siliklesmis artık bundan sonrası nasip...
En garantisi bugünü ve yarını değerlendirmekYine kafam allak bullak oldu ama dayanamadım işte
Elimde 4 tane kaset test vardı bir de bir de internetten sipariş ettiğim vardı çubuk testte çok anlamayınca kasette yaptım ilk kez bu ay denediğim için kaçırmak istemedimtüm tuşlara bastım yani
Ya günaşırı şöyle olur ... Ovulasyon testi yapmiyosundur günaşırı ideal.. ama ovulasyon testi kullanan üç gün üst üste değerlendiriyor.. bende ovulasyon kullanıyorum üst üste kaç kez değerlendirdik hatta ovulasyon testi kullanmadan öncede hep günaşırı ilerledik. Ama ovulasyon kullanirken kimyasal gebelik yaşadım demekki olabiliyormuş dedim o yüzden ovulasyon ile hala devam ediyorum doktorum günaşırı dediği halde çünkü yumurtlamayı biliyorum gördüm piki. Sende öyle yapabilirsin piki görene kadar günaşırı piki görünce üst üste ama eşinin sperrm sorunu yoksa...5 ay önce gittiğim de doktor 3 gün üst üste demişti hiç öyle değerlendirmedik bugüne kadar kafam çok karıştı burada gün aşırı yapanda var nasip artık gerçekten de şimdi ne kadar süre bekleyeceğiz bir de bunun stresi var bu ay da olmazsa bırakıyorum bu işi
Doktora gitmedi henüz eşim bu ay olmazsa gitmeli mi kendisi gidelim diyor ben bu ayıda ovülasyonla denemek istedim bakalımYa günaşırı şöyle olur ... Ovulasyon testi yapmiyosundur günaşırı ideal.. ama ovulasyon testi kullanan üç gün üst üste değerlendiriyor.. bende ovulasyon kullanıyorum üst üste kaç kez değerlendirdik hatta ovulasyon testi kullanmadan öncede hep günaşırı ilerledik. Ama ovulasyon kullanirken kimyasal gebelik yaşadım demekki olabiliyormuş dedim o yüzden ovulasyon ile hala devam ediyorum doktorum günaşırı dediği halde çünkü yumurtlamayı biliyorum gördüm piki. Sende öyle yapabilirsin piki görene kadar günaşırı piki görünce üst üste ama eşinin sperrm sorunu yoksa...
12 temmuzdan hatta önceki haftadan beri değerlendiriyorum yarın memlekete gidiyorum bu gece son değerlendirme oldu bu ay artık kısmet Rabbim bilirEn garantisi bugünü ve yarını değerlendirmek
Tabi canım dene ama eşinde sperm testi versin yani önce erkek faktörünü ele alıyorlar diye biliyorum sonra kadın hormon v.sDoktora gitmedi henüz eşim bu ay olmazsa gitmeli mi kendisi gidelim diyor ben bu ayıda ovülasyonla denemek istedim bakalım
İyiyim kuşum sen nasılsin nerelerdesin.. evet doktora gittim ama hsg yi şimdilik eledi kimyasal gebelik yaşadığım için .. letu diye bir ilaç verdi yumurta geliştirici bide takviye verdi ardından gititm muayene etti günaşırı ilerlememi söyledi bende ovulasyon testi kullandım yine. O günleri de değerlendirdik ve beklemeye gectikcansin001 nasılsın canım uzun zamandır yazamıyorum bu ay ne yaptın hsg düşünüyordun doktora gittin mı
Canim pik olmuş bugünü değerlendir..Hatta sperm sorunu yoksa üç gün üst üste deneyinKizlar benim ki hala böyle devam mı
Bende bir gebenin günlüğü takviyelerini aldım eşimi de ikna ettim o da kullanıyor jeli de denedik dün yumurtlama gördüm bakalım bu ay kontrollü gideceğiz neler olacak şu gruptan gebe olarak çıkalım inşallahİyiyim kuşum sen nasılsin nerelerdesin.. evet doktora gittim ama hsg yi şimdilik eledi kimyasal gebelik yaşadığım için .. letu diye bir ilaç verdi yumurta geliştirici bide takviye verdi ardından gititm muayene etti günaşırı ilerlememi söyledi bende ovulasyon testi kullandım yine. O günleri de değerlendirdik ve beklemeye gectik
Amin inşallah canım bu ay o ay olur inşallah burdaki herkesten içinde bizde dahil o güzel haberi alalımBende bir gebenin günlüğü takviyelerini aldım eşimi de ikna ettim o da kullanıyor jeli de denedik dün yumurtlama gördüm bakalım bu ay kontrollü gideceğiz neler olacak şu gruptan gebe olarak çıkalım inşallah
Deniyoruz inşallah bu ay mutlu haberi alırızCanim pik olmuş bugünü değerlendir..Hatta sperm sorunu yoksa üç gün üst üste deneyin
Hamgilerini aldın acabaBende bir gebenin günlüğü takviyelerini aldım eşimi de ikna ettim o da kullanıyor jeli de denedik dün yumurtlama gördüm bakalım bu ay kontrollü gideceğiz neler olacak şu gruptan gebe olarak çıkalım inşallah
Ben bu ay ki yumurtlama da sadece yumurtlama gününü değerlendirdim çatlama günü boş kaldı ve çatlamadan sonra ki günü değerlendirdim ama genelde çatlama günü önemli diyorlar bi tık üzüldüm yaCanim pik olmuş bugünü değerlendir..Hatta sperm sorunu yoksa üç gün üst üste deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?