Hamdü Senalar olsun bi oğlum var evet Rabbim bir kere tattırdı inşallah bir daha olur bir kardeşi ama işte oğlum da olana kadar bayağı uğraştım hayal kırıklıkları bekleme süreçleri tedaviye doğru gidiyorduk o esnada oldu inşallah olur hayırlısı ile kimyasal da en azından hamile kalınılabiliyor diye seviniyor insan öyle bi durumda varÇok şükür canım bir oğlun varmış maşallah Allah bağışlasın...benim ilk gebeliğim olacak daha ve kimyasal yasayali da dört ay geçti tık yok.. dediğin gibi ben oruç ayında namaz kılarken hep dua ediyordum o ay olmuştu benim kimyasal da.. ama sagliksizdi işte.. demekki vakti değil dedim yine dualarımı ediyorum ama işte nasipten öteye yol yok valti geldiğinde her şey güzel olacaktır diye düşünüyorum iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum
İnşallah o kadar ugrasmazsin canım sonuçta olmuş bir tane ikinci neden olmasın sadece sabırla beklemek gerekiyor akışına bırakarak.. kaç aydır istiyodunuz bebeği.? Kimyasal için öyle deniliyor tabiki öyle ama işte yinede işte sağlıklı olarak ne zaman olacak onun merakı oluyor her ay.. 13 aydır gebelik istiyorum 9.ayim falandı kimyasali yaşayalıHamdü Senalar olsun bi oğlum var evet Rabbim bir kere tattırdı inşallah bir daha olur bir kardeşi ama işte oğlum da olana kadar bayağı uğraştım hayal kırıklıkları bekleme süreçleri tedaviye doğru gidiyorduk o esnada oldu inşallah olur hayırlısı ile kimyasal da en azından hamile kalınılabiliyor diye seviniyor insan öyle bi durumda var
İkincim şöyle zor dış gebelik geçirdim bilmiyordum yani hamile olduğumu bile geç öğrendim 11 gün kanama ağrı sonucu ve sağ tüpten gebelik oldu dış gebelik işte sonra üç ay sürdü tam beta sıfırlanması sonrasında rahim filmi çekildim benim sol tüp kapalı şaşırdım bilmiyordum ne zamandır kapalı onu da bilmiyoruz ve dış gebeliği de sağdan yaşadım haliyle doktorum riskin olacağını ama kendimi rahat bırakmam gerektiğini söyledi belli süre verdi olursa diye olmazsa da tedavi süreçlerine gideriz dedi o yüzden ilk evladım da nasıl oldu tüp o zaman mı kapalıydı sonrası mı oldu cidden bilmiyoruz canım benim ama bi arkadaşım şey dedi Rabbim ol derse olur yalvar yakar iste alırsın olur dedi her şey bahane dedi dur bakalım bende ilk oğlumda aynı senin kadar sürecim oldu bi ara büyük kist de oldu ilaç kullandım sıkıntılı idi o esnada hamile olduğumu öğrenip kimyasal yaşadım işte nerden baksan heralde iki yıla yakın oldu oğlum da inşallah senin tez olur beklemezsin o kadar ama kontrollerini yaptır bende tiroid de var bu arada pıhtılaşma çıktı zaten dokuz ay iğne falan yani anne olmak cidden zor yaaİnşallah o kadar ugrasmazsin canım sonuçta olmuş bir tane ikinci neden olmasın sadece sabırla beklemek gerekiyor akışına bırakarak.. kaç aydır istiyodunuz bebeği.? Kimyasal için öyle deniliyor tabiki öyle ama işte yinede işte sağlıklı olarak ne zaman olacak onun merakı oluyor her ay.. 13 aydır gebelik istiyorum 9.ayim falandı kimyasali yaşayalı
Kızlar merhaba nasılsınız bugun döngümün 14.gunundeyım 12.günden itibaren yumurta akını gördüm 13. Gun test yaptım zaten hafıf agrım da vardı ve bugun testım böyle yunurtladımmı yanı anlamadım 11 12 13 günleri değerlendirdik bugunude degerlendırırız oteldeyım o yüzden istediğim testı burda bulamadım mıratech varmıs onu aldım ılk kez demiyorumİnşallah o kadar ugrasmazsin canım sonuçta olmuş bir tane ikinci neden olmasın sadece sabırla beklemek gerekiyor akışına bırakarak.. kaç aydır istiyodunuz bebeği.? Kimyasal için öyle deniliyor tabiki öyle ama işte yinede işte sağlıklı olarak ne zaman olacak onun merakı oluyor her ay.. 13 aydır gebelik istiyorum 9.ayim falandı kimyasali yaşayalı
Mesajı yazmısım resmı unutmusum kızlarKızlar merhaba nasılsınız bugun döngümün 14.gunundeyım 12.günden itibaren yumurta akını gördüm 13. Gun test yaptım zaten hafıf agrım da vardı ve bugun testım böyle yunurtladımmı yanı anlamadım 11 12 13 günleri değerlendirdik bugunude degerlendırırız oteldeyım o yüzden istediğim testı burda bulamadım mıratech varmıs onu aldım ılk kez demiyorum
Pozitif durmuyor ama yaklaşmış sanki. İkisi aynı tonda değil dimi üstteki testin. Burdan bakinca silik duruyor sanki yarına pik olacakmış gibiMesajı yazmısım resmı unutmusum kızlar
Evet tatlım pik bugünü değerlendir mutlaka.. eğer esinde sperm sorunu yoksa yarın ve diğer günü de değerlendirin yani siliklesmeye başladığı iki günüde..Merhaba kızlar ilk defa Ovülasyon testi kullanıyorum bugün yaptığım Döngü 14 de pik midir
Bir sorun yok test vermişti çok şükür teşekkür ederim yorumun için. Acaba dedim iki kırmızının tonu tutmuyor daha pik değil midir acaba diye tereddütte kaldım ilk defa kullanıyorum çünküEvet tatlım pik bugünü değerlendir mutlaka.. eğer esinde sperm sorunu yoksa yarın ve diğer günü de değerlendirin yani siliklesmeye başladığı iki günüde..
Rica ederimBir sorun yok test vermişti çok şükür teşekkür ederim yorumun için. Acaba dedim iki kırmızının tonu tutmuyor daha pik değil midir acaba diye tereddütte kaldım ilk defa kullanıyorum çünkü
Sürecin gerçekten zorlu olmuş canım Allah'ım sabır versin inşallahİkincim şöyle zor dış gebelik geçirdim bilmiyordum yani hamile olduğumu bile geç öğrendim 11 gün kanama ağrı sonucu ve sağ tüpten gebelik oldu dış gebelik işte sonra üç ay sürdü tam beta sıfırlanması sonrasında rahim filmi çekildim benim sol tüp kapalı şaşırdım bilmiyordum ne zamandır kapalı onu da bilmiyoruz ve dış gebeliği de sağdan yaşadım haliyle doktorum riskin olacağını ama kendimi rahat bırakmam gerektiğini söyledi belli süre verdi olursa diye olmazsa da tedavi süreçlerine gideriz dedi o yüzden ilk evladım da nasıl oldu tüp o zaman mı kapalıydı sonrası mı oldu cidden bilmiyoruz canım benim ama bi arkadaşım şey dedi Rabbim ol derse olur yalvar yakar iste alırsın olur dedi her şey bahane dedi dur bakalım bende ilk oğlumda aynı senin kadar sürecim oldu bi ara büyük kist de oldu ilaç kullandım sıkıntılı idi o esnada hamile olduğumu öğrenip kimyasal yaşadım işte nerden baksan heralde iki yıla yakın oldu oğlum da inşallah senin tez olur beklemezsin o kadar ama kontrollerini yaptır bende tiroid de var bu arada pıhtılaşma çıktı zaten dokuz ay iğne falan yani anne olmak cidden zor yaa
Usttekı pik gıbı koyu altakı cok silikPozitif durmuyor ama yaklaşmış sanki. İkisi aynı tonda değil dimi üstteki testin. Burdan bakinca silik duruyor sanki yarına pik olacakmış gibi
Bu aykı regln ne zamanSürecin gerçekten zorlu olmuş canım Allah'ım sabır versin inşallahama bundan sonrası inşallah seni üzmeden yipratmadan kolayca geciverir amin duaların içinde çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. kontrollerimi yapıyorum çok şükür skintim yok hatta bu kadar beklemezdim belki devletteki doktorlar bir yıl olmaması normal diyip diyip gönderdi muayene edip skinti görmedi hormonlarim olsun ultrason olsun. Vajinal muayene de.. kimyasal oldu bu kez kimyasal sonrası da hemen olur dediler bu kez de onu bekledim derken bir yıl dolunca özele gittim işte bu ay letu kullandirtti bana yumurta geliştirici ve ek takviye v.s bakalım artık ozelle ilerlicem nasibimizde ne varsa onu yaşarız Allah büyük kimseyi evlat hasretiyle sınamasın kucaklarimiz dolsun inşallah sağlıcakla
Yarına pik olur inşallah günaşırı ilerliyosan dert etmeUsttekı pik gıbı koyu altakı cok silik
Ayın başında canım daha varBu aykı regln ne zaman
Değerlendireceğimm hayırlı haberler olsun hepimiz içinRica ederimben burdan ikisini aynı tonda görüyorum.. ama eğer pozitif değilse bile yani ikiside aynı tonda değilse bile kaçırma bu günü.. yarına siliklesirse ya da daha da koyulasirsa o zaman yeniden bir değerlendirme yaparız
Sende pcos mu vardı? Varsa eğer ondan kaynaklı deniliyor genelde ya ovulasyon testinde dalgalanmalar pcosta çok oluyormuşYa dun pık gıbıydı bugun tekrar baya soluk neden acaba
Pcos görüntüsü dedı ama ilk defa 13 gunde bukadar kırmızı görüyorum yunurtlama akıntısıda olunca aybı zamandaSende pcos mu vardı? Varsa eğer ondan kaynaklı deniliyor genelde ya ovulasyon testinde dalgalanmalar pcosta çok oluyormuş
Amiiin amiiin senin de benim de isteyen herkesin bu yolda süreci kolay olsun hayırla imreniyorum pat diye hamile kalan arkadaşlarımaSürecin gerçekten zorlu olmuş canım Allah'ım sabır versin inşallahama bundan sonrası inşallah seni üzmeden yipratmadan kolayca geciverir amin duaların içinde çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. kontrollerimi yapıyorum çok şükür skintim yok hatta bu kadar beklemezdim belki devletteki doktorlar bir yıl olmaması normal diyip diyip gönderdi muayene edip skinti görmedi hormonlarim olsun ultrason olsun. Vajinal muayene de.. kimyasal oldu bu kez kimyasal sonrası da hemen olur dediler bu kez de onu bekledim derken bir yıl dolunca özele gittim işte bu ay letu kullandirtti bana yumurta geliştirici ve ek takviye v.s bakalım artık ozelle ilerlicem nasibimizde ne varsa onu yaşarız Allah büyük kimseyi evlat hasretiyle sınamasın kucaklarimiz dolsun inşallah sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?