9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Hamdü Senalar olsun bi oğlum var evet Rabbim bir kere tattırdı inşallah bir daha olur bir kardeşi ama işte oğlum da olana kadar bayağı uğraştım hayal kırıklıkları bekleme süreçleri tedaviye doğru gidiyorduk o esnada oldu inşallah olur hayırlısı ile kimyasal da en azından hamile kalınılabiliyor diye seviniyor insan öyle bi durumda var

İnşallah o kadar ugrasmazsin canım sonuçta olmuş bir tane ikinci neden olmasın sadece sabırla beklemek gerekiyor akışına bırakarak.. kaç aydır istiyodunuz bebeği.? Kimyasal için öyle deniliyor tabiki öyle ama işte yinede işte sağlıklı olarak ne zaman olacak onun merakı oluyor her ay.. 13 aydır gebelik istiyorum 9.ayim falandı kimyasali yaşayalı

İkincim şöyle zor dış gebelik geçirdim bilmiyordum yani hamile olduğumu bile geç öğrendim 11 gün kanama ağrı sonucu ve sağ tüpten gebelik oldu dış gebelik işte sonra üç ay sürdü tam beta sıfırlanması sonrasında rahim filmi çekildim benim sol tüp kapalı şaşırdım bilmiyordum ne zamandır kapalı onu da bilmiyoruz ve dış gebeliği de sağdan yaşadım haliyle doktorum riskin olacağını ama kendimi rahat bırakmam gerektiğini söyledi belli süre verdi olursa diye olmazsa da tedavi süreçlerine gideriz dedi o yüzden ilk evladım da nasıl oldu tüp o zaman mı kapalıydı sonrası mı oldu cidden bilmiyoruz canım benim ama bi arkadaşım şey dedi Rabbim ol derse olur yalvar yakar iste alırsın olur dedi her şey bahane dedi dur bakalım bende ilk oğlumda aynı senin kadar sürecim oldu bi ara büyük kist de oldu ilaç kullandım sıkıntılı idi o esnada hamile olduğumu öğrenip kimyasal yaşadım işte nerden baksan heralde iki yıla yakın oldu oğlum da inşallah senin tez olur beklemezsin o kadar ama kontrollerini yaptır bende tiroid de var bu arada pıhtılaşma çıktı zaten dokuz ay iğne falan yani anne olmak cidden zor yaa

Kızlar merhaba nasılsınız bugun döngümün 14.gunundeyım 12.günden itibaren yumurta akını gördüm 13. Gun test yaptım zaten hafıf agrım da vardı ve bugun testım böyle yunurtladımmı yanı anlamadım 11 12 13 günleri değerlendirdik bugunude degerlendırırız oteldeyım o yüzden istediğim testı burda bulamadım mıratech varmıs onu aldım ılk kez demiyorum

Mesajı yazmısım resmı unutmusum kızlar

Eklentiler

• 1000666972.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba kızlar ilk defa Ovülasyon testi kullanıyorum bugün yaptığım Döngü 14 de pik midir

Eklentiler

• IMG_6867D936-7B28-481C-A096-E99EC4E0A734.webp
    9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_4790.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba kızlar ilk defa Ovülasyon testi kullanıyorum bugün yaptığım Döngü 14 de pik midir
Evet tatlım pik bugünü değerlendir mutlaka.. eğer esinde sperm sorunu yoksa yarın ve diğer günü de değerlendirin yani siliklesmeye başladığı iki günüde..

Evet tatlım pik bugünü değerlendir mutlaka.. eğer esinde sperm sorunu yoksa yarın ve diğer günü de değerlendirin yani siliklesmeye başladığı iki günüde..
Bir sorun yok test vermişti çok şükür teşekkür ederim yorumun için. Acaba dedim iki kırmızının tonu tutmuyor daha pik değil midir acaba diye tereddütte kaldım ilk defa kullanıyorum çünkü

Bir sorun yok test vermişti çok şükür teşekkür ederim yorumun için. Acaba dedim iki kırmızının tonu tutmuyor daha pik değil midir acaba diye tereddütte kaldım ilk defa kullanıyorum çünkü
Rica ederim ben burdan ikisini aynı tonda görüyorum.. ama eğer pozitif değilse bile yani ikiside aynı tonda değilse bile kaçırma bu günü.. yarına siliklesirse ya da daha da koyulasirsa o zaman yeniden bir değerlendirme yaparız

Sürecin gerçekten zorlu olmuş canım Allah'ım sabır versin inşallah ama bundan sonrası inşallah seni üzmeden yipratmadan kolayca geciverir amin duaların içinde çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. kontrollerimi yapıyorum çok şükür skintim yok hatta bu kadar beklemezdim belki devletteki doktorlar bir yıl olmaması normal diyip diyip gönderdi muayene edip skinti görmedi hormonlarim olsun ultrason olsun. Vajinal muayene de.. kimyasal oldu bu kez kimyasal sonrası da hemen olur dediler bu kez de onu bekledim derken bir yıl dolunca özele gittim işte bu ay letu kullandirtti bana yumurta geliştirici ve ek takviye v.s bakalım artık ozelle ilerlicem nasibimizde ne varsa onu yaşarız Allah büyük kimseyi evlat hasretiyle sınamasın kucaklarimiz dolsun inşallah sağlıcakla

Bu aykı regln ne zaman

Değerlendireceğimm hayırlı haberler olsun hepimiz için

Selam kızlar 2 gündür ağzımda garip bir tatlı gibi değil acı da değim bir tat var sizce nedendir şeker falan mı reglime 10 gün var şekerimi de ölçtürdüm aslında her zaman ki gibi sizce neden yaşayan var mı?

Amiiin amiiin senin de benim de isteyen herkesin bu yolda süreci kolay olsun hayırla imreniyorum pat diye hamile kalan arkadaşlarıma evet doktorlar öyle diyor bi yıl bekleyin olmazsa öyle diyorlar ama ben şükür mü etsem bilemedim üç kimyasal olunca test yapıldı şükür de pıhtılaşma çıktı önlem alınınca oğlumu kucağıma aldım ama bir de dış gebelik o daha zor onla uğraşınca inşallah arkası da kolay olur ya sende özele gitmekle iyi etmişsin istemiyorsan beklemek ne yapılması gerekse yapılsın bence inşallah bu ay hayırlı haberi alırız kaç gün var adete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…