9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Yok canım pek takılma derim nasipte varsa her türlü oluyor nasipte yoksa her türlü değerlendirme bile.ise yaramıyor

Yok canım pek takılma derim nasipte varsa her türlü oluyor nasipte yoksa her türlü değerlendirme bile.ise yaramıyor
Dış gebelik zamanım geçen yıl ağustos yani tek bi ilişki ile olmuştu aslında dediğiniz doğru nasip de varsa her türlü oluyor yoksa ne yaparsak işte olmuyor başta Rabbim kafa rahatlığı versin ya o sıra zaten olmaz bir kere oldu kafasındaydım başka olaylarda olunca hiç aklıma gelmezdi hamilelik ama şuan öyle asla değil yeni hamileliğini öğrenen bir arkadaşım stres yapma cidden rahat ol diyo öyle olunca oluyor diyo dedim tamam ama nasıl yani

Rahatlıkta ise yaramıyor nasipse oluyor arkadaşım öyle rahat bir insan ki olursa olur olmazsa olmaz kafasında ama iki senedir olmuyor bebegi.. kimyasal da yaşamadı sorunda yok rahim filmi bile çektirdi.. olmayınca olmuyor rabbim istediğinde nasip edecek kendini öyle şartlama dua et rabbim en güzel vakitte hayırlısıyla nasıp edecektir ben inanıyorum... Bu ay inşallah güzel haberler veririz birbirimize

O kadar içimi rahatlattınız ki anlatamam çünkü çevremde bazı kesim stres sıkıntı yaptığın için olmuyor diye diye kendimi suçlar derecesine gelmiştim bir tek ben mi takıyorum nasıl yani diye istemsiz insan tabi hep kafaya takar istediğimiz için ama bu örnekten sonra da anladım ki ne stresli ne stressiz tamamen nasip meselesi inşallah güzellikle hayırla kolaylıkla arkadaşınız da dahil bizlere de nasip olur vardır demek ki bi vakti zamanı inşallah yakındır da

Ahhh canım kimsenin söylediğine aldırış etme dinleme seni senden iyi kimse bilemez.. akışına bırak elbet olacak vakti değil de ve dua et vakti olması için Rabbime.. inşallah dediğin gibi hepimizin hayırlısıyla vakitlice olur sen kendini rahat bırak yüklenme kendine... Zaten hep şunu diyolar bianda beklemedigin anda olur deniliyor eminimki bianda oluvericek ama bunu biz istediğimiz için değil rabbim istediğinde vericek ben bu inançla ilerliyorum ve elinden geleni de yap gerisi rabbimin elinde...

Çok güzel düşüncelere sahipsin motive oldum gerçekten Allah razı olsun bir gün hepimiz için nasip olsun şuraya yazmak hamileyim diye sağlıkla tabii ki

Çok güzel düşüncelere sahipsin motive oldum gerçekten Allah razı olsun bir gün hepimiz için nasip olsun şuraya yazmak hamileyim diye sağlıkla tabii ki
Çok teşekkür ederim balım doğruları yazdım senden de Allah razı olsun amin inşallah

Bu ay dengesiz bi değerlendirme olmasına rağmen erken gebelik testi alan ben çoğu kişi beklemede sanıyorum nasılsıniz belirtiler var mi

Eklentiler

• Screenshot_20250722_132040_Gallery.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 18
Sizce normal mi bilmiyorum ama göğüs hassasiyetim başladı ara ara kasık ağrım oluyor ama çok erken normalde adetten 3,4 gün önce başlar daha adetime 9,10 gün var ilk defa böyle oldu hade hayırlısı bakalım

Hadi inşallah hayırlısı canım inşallah verdiğin siparişin de olumlu sonucunu alırsın.. Bende tık yok belirti sadece uykuya düştüm ama zaten de uykuyu seviyorum onu belirtilen saymıyorum

Meryem süresini çok duydum ama yapmadım canım sen denedin mii
Aslında bir kaç denedim istikrar olmadı aşina olduğum bi sure değil sayfa sayısı da biraz uzun nefse biraz ağır geliyor ama başka sayfalardan arkadaşlar kenzül arş 4444 tefriciye 41 Yasin gibi şeyler de dediler onlar denenilebilir özellikle tefriciye salavat ya kısa sürer diye düşündüm okuya okuya ezberlenirse ha ama şunu deyim benim bi oğlum var ben kardeş için çabalıyorum oğlumdan önce her gün sabah namazı arkası kenzül arş okurdum gebe kalmak için ondan üç kimyasal sonra sağlıkla oğlum oldu elhamdülillah ama o zamanlar diyorum demek ki hamile kalabilmem de kolaydı şuan oda zor dış gebelik sonrası bir yıl olacak henüz bi gebelik elde edemedim

Çok şükür canım bir oğlun varmış maşallah Allah bağışlasın...benim ilk gebeliğim olacak daha ve kimyasal yasayali da dört ay geçti tık yok.. dediğin gibi ben oruç ayında namaz kılarken hep dua ediyordum o ay olmuştu benim kimyasal da.. ama sagliksizdi işte.. demekki vakti değil dedim yine dualarımı ediyorum ama işte nasipten öteye yol yok valti geldiğinde her şey güzel olacaktır diye düşünüyorum iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum

Keşke doktorunuzu dinleseydiniz ben de bebek istiyorum ve bu ay doktor Yasmin verdi Yasmin yumurtalari temizliyor güçlendiriyor ve kist varsa söküyor o yüzden verdi doktor o ay hamile kalmiyorsun ama sonraki süreç için yumurtaları güçlendiriyor kalitesini arttırıyor bana doktorum o yüzden verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…