Ayyyy inşallah yarın koyulaşır eşim nöbette yarın ama cuma sabah gelcek bugünü değerlendiririm cuma cumartesiyi de artık değerlendiririm Allahım güzel haber alalım yaaaBen de aynı testlerden kullanıyorum. Attığım resmi gördün mü bilmiyorum. 9 Mayıs biraz koyuydu.bende akşam tekrar yapayım dedim akşam aynı koyuluktaydi. Ertesi gün öğleden sonra pik oldu. Senin için nasıl rahat ediyorsa öyle yap ama bence de yarını bekleyebilirsin
Bulamadım senin resmi yaaBen de aynı testlerden kullanıyorum. Attığım resmi gördün mü bilmiyorum. 9 Mayıs biraz koyuydu.bende akşam tekrar yapayım dedim akşam aynı koyuluktaydi. Ertesi gün öğleden sonra pik oldu. Senin için nasıl rahat ediyorsa öyle yap ama bence de yarını bekleyebilirsin
Bunlar belirtiler arasında tabi ki ama belli de olmuyor gerçekten. Kürtajdan sonra nerdeyse her ay ağrılarım batmalarim oldu ama gebelik olmadı. Şuan benimde yumurtlamadan beri agılarım var. Gün içinde de beli ediyor. Ama bata yakin kesinlesir ancak.Merhaba kızlar beim de bi sorum olacak. 6 mayıs ta yumurtlama oldu çok net hissettim akıntımdan ve ovulasyon testi de pozitif çıktı. Ama o zamandan beri kasık batmalarım hala devam ediyor. Dün akşam alt karında sandım oldu 1 2 dk kadar acaba yerleşme olabilir mi ? Bu konuda bilgisi olan bana cevap verebilir mi? Şimdiden teşekkürler
İnşallah hayırlısıyla sağlıklaAyyyy inşallah yarın koyulaşır eşim nöbette yarın ama cuma sabah gelcek bugünü değerlendiririm cuma cumartesiyi de artık değerlendiririm Allahım güzel haber alalım yaaa
Bulamadım senin resmi yaa
Valla 5 aydır ben de her belirtiyi öyle sandım ama bu ay farklı oldu. Normalde bat tan 2 hafta önce göğüs hassasiyeti başlardı ama 1 hafta kaldı hala tık yok. En büyük belirti alt karında arada giren sancı. İnşallah hepimiz gönlüne göre olurBunlar belirtiler arasında tabi ki ama belli de olmuyor gerçekten. Kürtajdan sonra nerdeyse her ay ağrılarım batmalarim oldu ama gebelik olmadı. Şuan benimde yumurtlamadan beri agılarım var. Gün içinde de beli ediyor. Ama bata yakin kesinlesir ancak.
İnşallah vardır canım. Az kalmış senin zaten. 2 3 güne belli olurValla 5 aydır ben de her belirtiyi öyle sandım ama bu ay farklı oldu. Normalde bat tan 2 hafta önce göğüs hassasiyeti başlardı ama 1 hafta kaldı hala tık yok. En büyük belirti alt karında arada giren sancı. İnşallah hepimiz gönlüne göre olur
Ben çatlatma iğnesi yaptım canım.Benim de 24 25 Mayıs gibi duruyor. Yumurtlama takibi yapmış mıydın
Aslında 8 gün var reglime ama merak ta etmiyor değilm. Kendime söz verdim bu ay 2 gün geçsin o zaman test yapıcam. Geçen ay çok belirtim vardı ama test yaptığım gün regli oldum. Bildiğin hayal kırıklığı. Sende ne gibi belirtiler var ?İnşallah vardır canım. Az kalmış senin zaten. 2 3 güne belli olur
Evet koyulaşıyor her döngü aynı olmayabiliyor hergün koyulaşana kadar yapmaya devam edin benim döngüm kısa olduğu için 11. gün pik olmuştu 12 gün de çatlamaBiliyorum canım sadece gün geçtikçe koyulaşır mı acaba ben ocak ayında denedim çok güzel pik oldu çatladı gebelik oluşmuştu şimdi geç oldu 16. Gün bugün
Benim hiç yumurtlama ağrım olmuyordu hala da olmuyor akıntım oluyor sadece ordan anlıyordumBunlar belirtiler arasında tabi ki ama belli de olmuyor gerçekten. Kürtajdan sonra nerdeyse her ay ağrılarım batmalarim oldu ama gebelik olmadı. Şuan benimde yumurtlamadan beri agılarım var. Gün içinde de beli ediyor. Ama bata yakin kesinlesir ancak.
Anladım. İnşallah güzel haber alırsınBen çatlatma iğnesi yaptım canım.
Benim yaklaşık 6 aydır sürekli belirti yaşadığım için şuanki belirtileri pek sallamıyorum. Zaten erken daha belirti için. Kasıklarımda ağrılar var. Ve sağ tarafta batma hissediyorum. Hafif göğüs ağrısıda başladı. Bata yakın kesinleşir gibi. Ben geçen ay 2 hafta geç adet oldum. O 2 hafta boyunca hep ağrım oldu. En son doktora gittim. Ertesi gün adet oldumAslında 8 gün var reglime ama merak ta etmiyor değilm. Kendime söz verdim bu ay 2 gün geçsin o zaman test yapıcam. Geçen ay çok belirtim vardı ama test yaptığım gün regli oldum. Bildiğin hayal kırıklığı. Sende ne gibi belirtiler var ?
Ay inşallah yaaaEvet koyulaşıyor her döngü aynı olmayabiliyor hergün koyulaşana kadar yapmaya devam edin benim döngüm kısa olduğu için 11. gün pik olmuştu 12 gün de çatlama
Sağol canım içim rahatladıİnşallah hayırlısıyla sağlıkla
Her kadında bir olmuyordur illa kiBenim hiç yumurtlama ağrım olmuyordu hala da olmuyor akıntım oluyor sadece ordan anlıyordum
Benim kürtaj olmama gerek kalmadan olduğu gibi düştü parça kaldımı diye bakıldı sadece bilmiyorum alışveriş çantası taşıdım ben ağır ondan oldu diye kendimi suçluyorum hep 2 aya düzeldi döngüm ama pskolojim çok bozuldu farkındayımHer kadında bir olmuyordur illa kiben her ay hissederim yumurtlama ağrısını. Mesela bu ay akıntıdan ertesi gün pik gördüm. O günden beri de ağrılarım var. Normalde o gün pik oluyor diye düşünüyordum. Bir de benimki gebelik belirtisidir falan demiyorum kesinlikle. Zaten kaç aydır yaşıyorum. Ortada bir şey yok. Ama 2 gebelik yaşadım. 2 sinde de ağrılarım olmuştu. Kürtajdan sonra vücudumun tepkileri değişti. Sürekli her ay oluyor artık. O yüzden bata kadar şöyledir böyledir diyemiyorum
Hiç kendini suçlama. Muhtemelen sağlıksiz gebelikti düşmüş. Yoksa ne yaparsan yap duruyorlar. Tekrar hamile kalırsan dikkat edersin yine de tabi.Benim kürtaj olmama gerek kalmadan olduğu gibi düştü parça kaldımı diye bakıldı sadece bilmiyorum alışveriş çantası taşıdım ben ağır ondan oldu diye kendimi suçluyorum hep 2 aya düzeldi döngüm ama pskolojim çok bozuldu farkındayım
Benim pkos yok ama sol göğsüm de kist var iyi huylu ama bazen aşırı ağrıyor regli dönemin deHiç kendini suçlama. Muhtemelen sağlıksiz gebelikti düşmüş. Yoksa ne yaparsan yap duruyorlar. Tekrar hamile kalırsan dikkat edersin yine de tabi.
Bende ilk önce ilaçla düşük yaptım. Sonra kürtaj oldum. Normal de de dongulerim düzenli değildi. Pkos var. Eskiden adetim gecikir sonra gelirdi. Göğüs ağrım vs olurdu. 6 aydır adete 2 hafta kala kasık ağrılarım batmalar vs. Oluyor. Göğüs ağrım sıfırlandı. Hiç olmuyor o zamandan beri. Bazen zamanında oluyorum bazen gecikiyor
Amin inşallahAnladım. İnşallah güzel haber alırsın
Benim yaklaşık 6 aydır sürekli belirti yaşadığım için şuanki belirtileri pek sallamıyorum. Zaten erken daha belirti için. Kasıklarımda ağrılar var. Ve sağ tarafta batma hissediyorum. Hafif göğüs ağrısıda başladı. Bata yakın kesinleşir gibi. Ben geçen ay 2 hafta geç adet oldum. O 2 hafta boyunca hep ağrım oldu. En son doktora gittim. Ertesi gün adet oldumartık her ayım böyle ağrılı.
Dün eşim yoktu çatlamayı değerlendiremedim aşırı derecede üzgünüm bu ay yattı mı yani yaBugünde birliktelik olması lazım canım hatta yarında.. normalde yumurtlama günü,çatlama ve ertesi gün değerlendiriliyor.. sende iki gün yumurtlama olması bu durumu değiştirmiyor
Benim de öyleydi koyulaştı sonra canımKızlar hepimiz çok silik çıktı bu ay bugün bi tık koyulaştı çok silik olan dünkü bi tık koyu olan bugünkü 16. Gün sizce akşam da test yapayım mı acaba yumurtlama yavaş yavaş başlıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?