9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

İnşallah bundan sonrasi kolay olsun hepimiz için 9-10 gün vardir canım yaa ama ovulasyon testi kullandığım için belkide 13.14.gun test yaparım yumurtlama üzerinden yani

Reglime 6 gün kaldı 3 gündür aşırı göğüs hassasiyeti ve kasik sancım var 2 gündür de aşırı başım dönüyor sabah işe geldiğim de bir tuhaf oldum revire götürdüler tansiyonum düşmüş yol yorgunluğu da olabilir tabi bilmiyorum artık beliriler beni çok etkilemiyor buna da alıştım hiç umudum yok 30 ya da 31 Temmuzda regli olmam gerekiyor eğer olmazsam 2 Ağustosta test yapicam Allah'ım bir evlat nasip etsin kalbimde bir ağırlık var sürekli katıla katıla ağlıyorum

Amin inşallah gebesindir canım

Amin inşallah gebesindir canım
İnşallah pek düşünmemeye çalışıyorum yokmuş gibi davranıyorum bu ovulasyon testleriyle de başım belada testi değiştirdim ama yine pik oluyor dünde pik yapmıştı onu da değerlendirdim pkos filan da yok doktorum hormonlardan kaynaklı dedi cumartesi randevum var endokrinolojiye yönlendirecek bebek yoksa

İnşallah bundan sonrasi kolay olsun hepimiz için 9-10 gün vardir canım yaa ama ovulasyon testi kullandığım için belkide 13.14.gun test yaparım yumurtlama üzerinden yani
O zaman hangi tarih oluyor bende çatlamadan on dört gün sonra yapayım diyorum zaten adete üç dört gün falan kalmış oluyor da o zaman

Aynen o zaman sonuç çıkıyor
Yani bir tarafım adet gününü bekle diyo oğlumda hiç ayıkmadım asla da beklemiyordum adet günü akşama kadar adet olmayınca bir de hiç leke görmeyince o sıra çünkü adet günü önce leke gelip sökülürdü sonradan ayıktım yaptım bi şans baktım hamileyim işte öylesine bi beklentiye girmeden yapmak istiyorum ya

İnşallah vardır

Tabi dayanabilir sen öyle daha iyidir ben bekleyemem sanırım çünkü bekledikçe beni stres basabilir

Merhaba kızlar iki gündür pik sebebi nedir acaba ben anlayamadım başına gelen var mı

Eklentiler

• IMG_4803.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_4790.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…