Anladım bence yarına falan pik olur iyice ama günaşırı ilerlemeyi de aksatmaPcos görüntüsü dedı ama ilk defa 13 gunde bukadar kırmızı görüyorum yunurtlama akıntısıda olunca aybı zamanda
İnşallah bundan sonrasi kolay olsun hepimiz içinAmiiin amiiin senin de benim de isteyen herkesin bu yolda süreci kolay olsun hayırla imreniyorum pat diye hamile kalan arkadaşlarımaevet doktorlar öyle diyor bi yıl bekleyin olmazsa öyle diyorlar ama ben şükür mü etsem bilemedim üç kimyasal olunca test yapıldı şükür de pıhtılaşma çıktı önlem alınınca oğlumu kucağıma aldım ama bir de dış gebelik o daha zor onla uğraşınca inşallah arkası da kolay olur ya sende özele gitmekle iyi etmişsin istemiyorsan beklemek ne yapılması gerekse yapılsın bence inşallah bu ay hayırlı haberi alırız kaç gün var adete
Amin inşallah gebesindir canımReglime 6 gün kaldı 3 gündür aşırı göğüs hassasiyeti ve kasik sancım var 2 gündür de aşırı başım dönüyor sabah işe geldiğim de bir tuhaf oldum revire götürdüler tansiyonum düşmüş yol yorgunluğu da olabilir tabi bilmiyorum artık beliriler beni çok etkilemiyor buna da alıştım hiç umudum yok 30 ya da 31 Temmuzda regli olmam gerekiyor eğer olmazsam 2 Ağustosta test yapicam Allah'ım bir evlat nasip etsin kalbimde bir ağırlık var sürekli katıla katıla ağlıyorum
Amin inşallah gebesindir canım
İnşallah pek düşünmemeye çalışıyorum yokmuş gibi davranıyorum bu ovulasyon testleriyle de başım belada testi değiştirdim ama yine pik oluyor dünde pik yapmıştı onu da değerlendirdim pkos filan da yok doktorum hormonlardan kaynaklı dedi cumartesi randevum var endokrinolojiye yönlendirecek bebek yoksaAmin inşallah gebesindir canım
O zaman hangi tarih oluyor bende çatlamadan on dört gün sonra yapayım diyorum zaten adete üç dört gün falan kalmış oluyor da o zamanİnşallah bundan sonrasi kolay olsun hepimiz için9-10 gün vardir canım yaa ama ovulasyon testi kullandığım için belkide 13.14.gun test yaparım yumurtlama üzerinden yani
Aynen o zaman sonuç çıkıyorO zaman hangi tarih oluyor bende çatlamadan on dört gün sonra yapayım diyorum zaten adete üç dört gün falan kalmış oluyor da o zaman
Yani bir tarafım adet gününü bekle diyo oğlumda hiç ayıkmadım asla da beklemiyordum adet günü akşama kadar adet olmayınca bir de hiç leke görmeyince o sıra çünkü adet günü önce leke gelip sökülürdü sonradan ayıktım yaptım bi şans baktım hamileyim işte öylesine bi beklentiye girmeden yapmak istiyorum yaAynen o zaman sonuç çıkıyor
İnşallah vardırİnşallah pek düşünmemeye çalışıyorum yokmuş gibi davranıyorum bu ovulasyon testleriyle de başım belada testi değiştirdim ama yine pik oluyor dünde pik yapmıştı onu da değerlendirdim pkos filan da yok doktorum hormonlardan kaynaklı dedi cumartesi randevum var endokrinolojiye yönlendirecek bebek yoksa
Tabi dayanabilir sen öyle daha iyidir ben bekleyemem sanırım çünkü bekledikçe beni stres basabilirYani bir tarafım adet gününü bekle diyo oğlumda hiç ayıkmadım asla da beklemiyordum adet günü akşama kadar adet olmayınca bir de hiç leke görmeyince o sıra çünkü adet günü önce leke gelip sökülürdü sonradan ayıktım yaptım bi şans baktım hamileyim işte öylesine bi beklentiye girmeden yapmak istiyorum ya
İnşallah vardır
Ne zaman yapcan test o zamanTabi dayanabilir sen öyle daha iyidir ben bekleyemem sanırım çünkü bekledikçe beni stres basabilir
Pazar yada pazartesi iyi gibi30 temmuz regli günüm en erken gebelik testi ne zaman yapabilirim
EPazar yada pazartesi iyi gibi
Evet ya da 2 agustosu beklemem gerek ama Cumartesi doktora gidicem belli olur sanırım orda kan testi yapılıncaPazar yada pazartesi iyi gibi
Bilmiyorum ki şuan erken zatenNe zaman yapcan test o zaman
Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti biliyor musun canım30 temmuz regli günüm en erken gebelik testi ne zaman yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?