Olabilir bazen iki gün pik olup üçüncü güne siliklesiyor.. aynı saatte yaptın dimi dünkü yaptığın saatle bugünkü ayniMerhaba kızlar iki gündür pik sebebi nedir acaba ben anlayamadım başına gelen var mı️
Evet canım aynı saatte yaptım bugünü de değerlendirmeliyim acabaOlabilir bazen iki gün pik olup üçüncü güne siliklesiyor.. aynı saatte yaptın dimi dünkü yaptığın saatle bugünkü ayni
17 temmuzYumurtlama üzerinden kaç gün geçti biliyor musun canım
Değerlendir canım sperm sorunu yoktu.. yarını da degerlendirinEvet canım aynı saatte yaptım bugünü de değerlendirmeliyim acaba
O zaman adet günü ya da adetten bir gün önce test yap silikte olsa çıkar17 temmuz
Evet kesin belli olur gibiE
Evet ya da 2 agustosu beklemem gerek ama Cumartesi doktora gidicem belli olur sanırım orda kan testi yapılınca
Benim haftaya perşembe falan 14 gün oluyo heraldeBilmiyorum ki şuan erken zaten
13.gundede çıkar canımBenim haftaya perşembe falan 14 gün oluyo heralde
29 Temmuzda yapayım o zaman 30 ya da 31 Temmuzda regli olmam gerekiyor hayırlısı artıkO zaman adet günü ya da adetten bir gün önce test yap silikte olsa çıkar
Benim de haftaya Perşembe 14 gün oluyor inşallah ikimizin de pozitif çıkarBenim haftaya perşembe falan 14 gün oluyo heralde
Aynen öyle 12-13.gunde çıkıyor varsa. Hepimiz için hayırlısı29 Temmuzda yapayım o zaman 30 ya da 31 Temmuzda regli olmam gerekiyor hayırlısı artık
Belki adet gününe kadar beklerim ama şöyle de bir durum var bende pms dönemine girdim mi baş ağrım başlar ordan bile anlarım hamile olmadığımı ama eğer ki olmazsa diye ümit ediyorum o zaman vardır13.gundede çıkar canım
Ay inşallah dua edelim birbirimize bu süreçte çok dua ediyorum artık hayırlısı ile olsun diye çok yıpratıcı bi süreç inşallah sağlıkla haber alırız güzel şekilde şuraya hamileyim demek nasip olur inşallahBenim de haftaya Perşembe 14 gün oluyor inşallah ikimizin de pozitif çıkar
Ama hep aynısı olacak diyede bişey yokBelki adet gününe kadar beklerim ama şöyle de bir durum var bende pms dönemine girdim mi baş ağrım başlar ordan bile anlarım hamile olmadığımı ama eğer ki olmazsa diye ümit ediyorum o zaman vardıronu takip etsem de yeter aslında
AMİN İnşallah ben her namazim da dua ediyorum hepimiz için bize de nasip olsun Rabb'im çok büyükAy inşallah dua edelim birbirimize bu süreçte çok dua ediyorum artık hayırlısı ile olsun diye çok yıpratıcı bi süreç inşallah sağlıkla haber alırız güzel şekilde şuraya hamileyim demek nasip olur inşallah
Ahahah iyi yapmışsın faydasını görürsün umarımJel aldım canım ovülasyon testi magnezyum erkeklere ve kadınlara özel yumurtlama ve sperm güçlendirici bi de folik asit tüm tuşlara bastım
Benim de öyle oluyor pcos varYa dun pık gıbıydı bugun tekrar baya soluk neden acaba
Bugun tekrar koyuBenim de öyle oluyor pcos var
Kesinlikle öyle ve ben şey diyorum bile bence hamileyim yok kesin hamileyim artık bir şeyi kırk defa dersen olur hesabı Allahım büyüksün diyorum yaniAMİN İnşallah ben her namazim da dua ediyorum hepimiz için bize de nasip olsun Rabb'im çok büyük
Ya ben hissediyorum ama bu ay hamileyim bu ay çok farklı kesin hamileyimAma hep aynısı olacak diyede bişey yokregl ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor zaten. Ama sen ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın testi ya çok takılma. Bende canım ne zaman isterse pat diye yaparım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?