9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Merhaba kızlar iki gündür pik sebebi nedir acaba ben anlayamadım başına gelen var mı
Olabilir bazen iki gün pik olup üçüncü güne siliklesiyor.. aynı saatte yaptın dimi dünkü yaptığın saatle bugünkü ayni

Evet canım aynı saatte yaptım bugünü de değerlendirmeliyim acaba
Değerlendir canım sperm sorunu yoktu.. yarını da degerlendirin hı pek istekli değilseniz yarında olsa olur sperm 72 saat canlı kalıyor deniliyor

13.gundede çıkar canım
Belki adet gününe kadar beklerim ama şöyle de bir durum var bende pms dönemine girdim mi baş ağrım başlar ordan bile anlarım hamile olmadığımı ama eğer ki olmazsa diye ümit ediyorum o zaman vardır onu takip etsem de yeter aslında

Benim de haftaya Perşembe 14 gün oluyor inşallah ikimizin de pozitif çıkar
Ay inşallah dua edelim birbirimize bu süreçte çok dua ediyorum artık hayırlısı ile olsun diye çok yıpratıcı bi süreç inşallah sağlıkla haber alırız güzel şekilde şuraya hamileyim demek nasip olur inşallah

Ama hep aynısı olacak diyede bişey yok regl ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor zaten. Ama sen ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın testi ya çok takılma. Bende canım ne zaman isterse pat diye yaparım herhalde

AMİN İnşallah ben her namazim da dua ediyorum hepimiz için bize de nasip olsun Rabb'im çok büyük

AMİN İnşallah ben her namazim da dua ediyorum hepimiz için bize de nasip olsun Rabb'im çok büyük
Kesinlikle öyle ve ben şey diyorum bile bence hamileyim yok kesin hamileyim artık bir şeyi kırk defa dersen olur hesabı Allahım büyüksün diyorum yani

Ya ben hissediyorum ama bu ay hamileyim bu ay çok farklı kesin hamileyim dur bakalım belli olur testi yapmayacam adet günü artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…