9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Ben sanıyorum regl olacağım süt beyazı akintim geliyor sabahtan beri ve regl belirtisi die düşündüm

Canim evett ya kac zamandır takip ediyorum öyle oluyor. .. kimi yerde de gebelik belirtisi yaziyor ama
Evet olabilir yani iyi düşün. Ben kimyasal yaşadığımda da erkenden beyaz akıntım gelmeye başlamıştı. Şimdide öyle oldu ama bilemiyorum inşallah bu ay yüzümüz güler bu grupta eskilerden olarak bizde gebe cıktık deriz inşallah

Ayyy hadi insallah hamilesindir canimm benim bu aydan umudum yok ztn de yinede takipteyim iste normalde regl 3 gün kaldı ama yumurtlamayi gec yakaladım 17snde oldu birliktelik 16snda olmustu yani bu ay benden geçti canım

Ayyy hadi insallah hamilesindir canimm benim bu aydan umudum yok ztn de yinede takipteyim iste normalde regl 3 gün kaldı ama yumurtlamayi gec yakaladım 17snde oldu birliktelik 16snda olmustu yani bu ay benden geçti canım
Amin canım inşallah birlikte haberi vericez.. olumsuz düşünme hemen tek ilişki ile hamilelik haberi verenler çok burdaaaa

Amin canım inşallah birlikte haberi vericez.. olumsuz düşünme hemen tek ilişki ile hamilelik haberi verenler çok burdaaaa
Yaa benim oglanda tek ilişki aslinda bunun en büyük örneğiyim şahsen ama işte diyorum ya o zamanlar bilgisiz miydim nedir şimdi herseyi biliyorum oda insanı etkiliyor amin canım insallah

Yaa benim oglanda tek ilişki aslinda bunun en büyük örneğiyim şahsen ama işte diyorum ya o zamanlar bilgisiz miydim nedir şimdi herseyi biliyorum oda insanı etkiliyor amin canım insallah
Aa bak daha ne bide geçmiş karşımda olumsuz konusuyosun aslında haklısın her şeyi çok bilmemek daha iyi araştırmamak lazim pat diye olması lazım gebeliğin akışına bırakarak

Aa bak daha ne bide geçmiş karşımda olumsuz konusuyosun aslında haklısın her şeyi çok bilmemek daha iyi araştırmamak lazim pat diye olması lazım gebeliğin akışına bırakarak
Aaa olur mu ben burda her gece uyuyana kadar paylaşımları okuyorum insanların testlerine bakıyorum sonucu ne olmuş sonuna kadar takip ediyorum sonra otomatik olarak beyne yok yumurtlama yok erken gebelik testi su bu yükleniyor akışına bırakmak en iyisi aslinda ben o zmnlar mesela deneyelim dedim başka olmaz falan demiştim ama yumurtlamaydi onu biliodm yine cahildim amaa sonrasında inanmadım bide hamile olduğuma yok artık demistim.

Ayyy ne güzel keşke bende her şeyi bilmezken korunmayip bı deneyelim olmazzaten diye dusunsseymisimmm vah kafam vah bende sen gibi girip gebelik testlerine bakıyorum takip ediyorum elbet bu durumdan skilip normale döneriz eskiye göre ben bayağı azalttim

Döneriz canim merak etme benim hoşuma gidiyor testlere bakmak ama eylüle kadar böyle takılmayı planlıyorum eylülde de tekrar bide dr uma gideceğim bi problem yok ama bende ters rahim var demislerdi o zmn bi kac dr hatta ne kadar surede gebe kaldın zor olur demişti birisi de bunu soracağım bakalim tek kafamda bu kaldi

Git tabi ihmal etme bide ters rahim için ilişki sonrası yatma şekilleri var onları deniyor musun? Bir gebenin günlüğünde görmüştüm duymuştum

Git tabi ihmal etme bide ters rahim için ilişki sonrası yatma şekilleri var onları deniyor musun? Bir gebenin günlüğünde görmüştüm duymuştum
Aynen var canım iste o zmn yapmamıştım hic birini ağustos ayı planimda o da var nasip olursa. Yarin test yapsam sabah sence çıkar mı takvime göre 3 gün yumurtlamaya göre 6 gün var günüme

Aynen var canım iste o zmn yapmamıştım hic birini ağustos ayı planimda o da var nasip olursa. Yarin test yapsam sabah sence çıkar mı takvime göre 3 gün yumurtlamaya göre 6 gün var günüme
Bilemiyorum ki benimde 7 gün var korkuyorum yapmaya erken diye...bence acele etme biraz daha dayan

Bilemiyorum ki benimde 7 gün var korkuyorum yapmaya erken diye...bence acele etme biraz daha dayan
Benim bugünü saymazsak 5 gün kaldı daha önceki aylar da beyaz akıntım oluyordu hep yumurtlamadan beri akıntım yok hiç bişey gelmedi bu hafta bu hafta başın da gögüs hassasiyetim başladı ve karnım şişti akıntı dışun da hepsi regli belirtisi sivilcem çıkmadı birde regle 1 hafta kala gözeneklerim açılır oda yok hayırlısı inşallah

Kızlar dün ki ovulasyon testim ikili testler silikti baya bugün yine yaptım koyulaşmaya başlamış yine reglime 5 gün var

Eklentiler

• IMG_20250725_103853.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20250724_150252.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 28
Hadi hayırlısı bakalım canim senin az kalmış regline.

Kızlar dün ki ovulasyon testim ikili testler silikti baya bugün yine yaptım koyulaşmaya başlamış yine reglime 5 gün var
Bunlara inanma canım hep koyulasiyorlar benimde koyulasiyordu ve gebelik falan olmuyodu. Şimdi öylesine iki gün bende yapmıştım yine koyulaşma olmuş Yumurtlamadan bu güne.. testlere yazık valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…