Yarin yada pazar günü unutmazsam sabah bi yapayım bakalim predictor erly almistim duruyorlarBilemiyorum ki benimde 7 gün var korkuyorum yapmaya erken diye...bence acele etme biraz daha dayan
Benim yumurtlamadan sonra beyaz akıntı gelince regli oluyorumCanim evett ya kac zamandır takip ediyorum öyle oluyor. .. kimi yerde de gebelik belirtisi yaziyor ama
Ben de pkos filan da yok testin markasını da değiştirdim niye böyle oluyor o zaman iki kere yumurtlamak için çok yaşlıyım nasıl anlıycam yumurtlamayı ben bir tutturamıyorum 17 ve 18 Temmuzda pik olmuştu valla 9 Temmuzdan itibaren her gece yani değerlendirme yapmaktan adamdan soguycam artıkyarın doktor randevum var bana aklıma yatmayan birşey söylerse değiştiricem artık doktoru istanbul da ilk önce tüp bebek diye tuturmayan bir doktor varsa tavsiye yazarsanız çok sevinirimBunlara inanma canım hep koyulasiyorlar benimde koyulasiyordu ve gebelik falan olmuyodu. Şimdi öylesine iki gün bende yapmıştım yine koyulaşma olmuş Yumurtlamadan bu güne.. testlere yazık valla
Bende almistim ama yaptım bişey çıkmadıYarin yada pazar günü unutmazsam sabah bi yapayım bakalim predictor erly almistim duruyorlar
Ya pcoslarda belkide daha fazla dalgalanma vardır evet ama bu lh hormonu için genel olarak vücutta dalgalanma yapabilecek bir hormonmus özellikle de regl yakını böyle dalgalanmalar da daha normalmiş. Ben kimyasal gebelik yaşamıştım onda ovulasyon dediğin gibi koyulaşıyodu bende iyice anlamiyodum pik olması gerekiyormus neyse falan demiştim kalmıştı sonrası aylar da ara sıra yokladım yine oluyor öyle. Dün ve ikingun oncede kontrol ettim evet yine koyulaşma olmuş. Hâlbuki gebelik olsun ya da olmasın koyulasiyor işte. O bir gebelik testi değil takılmamak lazım merak ediyoruz pik olur mu diyeBen de pkos filan da yok testin markasını da değiştirdim niye böyle oluyor o zaman iki kere yumurtlamak için çok yaşlıyım nasıl anlıycam yumurtlamayı ben bir tutturamıyorum 17 ve 18 Temmuzda pik olmuştu valla 9 Temmuzdan itibaren her gece yani değerlendirme yapmaktan adamdan soguycam artıkyarın doktor randevum var bana aklıma yatmayan birşey söylerse değiştiricem artık doktoru istanbul da ilk önce tüp bebek diye tuturmayan bir doktor varsa tavsiye yazarsanız çok sevinirim
17 sinde baya koyuydu 18 temmuz da tam pik olmuştu en yakın ilişkiler 14,15,16,17,18 ve 20 temmuz 19 da ilişki olmadı yumurtlama o gün olduysa bilmiyorum nasıl oldu gebelik testi yapmamak için zor durduğumdan elimdeki ovulasyon testlerini kullanıyorum habire bugün pik gibi koyu baya koyu dün silikti çizgi neyse ben bekliyim zaten yarın anlaşılırYa pcoslarda belkide daha fazla dalgalanma vardır evet ama bu lh hormonu için genel olarak vücutta dalgalanma yapabilecek bir hormonmus özellikle de regl yakını böyle dalgalanmalar da daha normalmiş. Ben kimyasal gebelik yaşamıştım onda ovulasyon dediğin gibi koyulaşıyodu bende iyice anlamiyodum pik olması gerekiyormus neyse falan demiştim kalmıştı sonrası aylar da ara sıra yokladım yine oluyor öyle. Dün ve ikingun oncede kontrol ettim evet yine koyulaşma olmuş. Hâlbuki gebelik olsun ya da olmasın koyulasiyor işte. O bir gebelik testi değil takılmamak lazım merak ediyoruz pik olur mu diye
Ovulasyona odaklanmayın bence ben kanda pozitifi gördüğümde bile denemek için ovulasyon yapmıştım tam pik değildi,bir hafta on gün sonra falan yaptığımda tam pik görmüştüm17 sinde baya koyuydu 18 temmuz da tam pik olmuştu en yakın ilişkiler 14,15,16,17,18 ve 20 temmuz 19 da ilişki olmadı yumurtlama o gün olduysa bilmiyorum nasıl oldu gebelik testi yapmamak için zor durduğumdan elimdeki ovulasyon testlerini kullanıyorum habire bugün pik gibi koyu baya koyu dün silikti çizgi neyse ben bekliyim zaten yarın anlaşılır
bazen yumurtlama geç olunca reglim de uzuyor belki diyorum öyleyse kaçırmayayım anlaşamadım ben bu ovulasyon testleriyle bir türlüOvulasyona odaklanmayın bence ben kanda pozitifi gördüğümde bile denemek için ovulasyon yapmıştım tam pik değildi,bir hafta on gün sonra falan yaptığımda tam pik görmüştüm
Kaç günün kaldı canım nasıl gidiyorYa pcoslarda belkide daha fazla dalgalanma vardır evet ama bu lh hormonu için genel olarak vücutta dalgalanma yapabilecek bir hormonmus özellikle de regl yakını böyle dalgalanmalar da daha normalmiş. Ben kimyasal gebelik yaşamıştım onda ovulasyon dediğin gibi koyulaşıyodu bende iyice anlamiyodum pik olması gerekiyormus neyse falan demiştim kalmıştı sonrası aylar da ara sıra yokladım yine oluyor öyle. Dün ve ikingun oncede kontrol ettim evet yine koyulaşma olmuş. Hâlbuki gebelik olsun ya da olmasın koyulasiyor işte. O bir gebelik testi değil takılmamak lazım merak ediyoruz pik olur mu diye
Dayan dayan boşver bende senin gibi bildiğim halde iki gün yaptım diyorum ya sanki pike gidecek gibi olmuştu geçen ay. Ama pik olmadı gebelikte olmadı. En sağlıklısı kan ve gebelik testi sık dişini17 sinde baya koyuydu 18 temmuz da tam pik olmuştu en yakın ilişkiler 14,15,16,17,18 ve 20 temmuz 19 da ilişki olmadı yumurtlama o gün olduysa bilmiyorum nasıl oldu gebelik testi yapmamak için zor durduğumdan elimdeki ovulasyon testlerini kullanıyorum habire bugün pik gibi koyu baya koyu dün silikti çizgi neyse ben bekliyim zaten yarın anlaşılır
Daha 7 günüm var canım ya kasik ağrılarım var hatta bugün regl olacakmış gibide oldum sanırım bu ay da tık yok bilemiyorum nasip.. sen naptinKaç günün kaldı canım nasıl gidiyor
Tamam çatlamış artık bugünü de degerlendirmeyi unutmaBugün sonunda çatlamış görünüyor sanırım tamamen silikleşene kadar devam etmelimiyim acaba ya ?
Benim de öyle oluyordu canım düzenli değildi reglim ben iki gün pik görüyordum üçüncü gün silikleşiyordu o silikleşmeden sonra yapmiyordum .işte hamile olduğumu öğrenince denemiştim pik gösterecek mi diye pik değildi ilk o yüzden dedim şu an ona bakıp moralinizi bozmayınbazen yumurtlama geç olunca reglim de uzuyor belki diyorum öyleyse kaçırmayayım anlaşamadım ben bu ovulasyon testleriyle bir türlü
Benim de aynen dediğin gibi oldu bu ay tam koyu göremedim ama dalgalanma oldu bi gün koyu bi gün silik sonra tekrar koyu olduBugun tekrar koyu
Ay hadi inşallah hepimiz için canımTamam çatlamış artık bugünü de degerlendirmeyi unutmainşallah güzel sonuçlar alirsin
anladım hamilelikte pik olmuyorsa alakası yok yani evet böyle çok net anladım bir daha pik gördükten sonra yapmamak ovulasyon en iyisi pazartesiye kadar sabredicem doktor kan testi yaparsa onu da pazartesi öğrenirim zatenBenim de öyle oluyordu canım düzenli değildi reglim ben iki gün pik görüyordum üçüncü gün silikleşiyordu o silikleşmeden sonra yapmiyordum .işte hamile olduğumu öğrenince denemiştim pik gösterecek mi diye pik değildi ilk o yüzden dedim şu an ona bakıp moralinizi bozmayınbat gelince gebelik testinde alırsınız inşAllah pozitifi
Bazı insanlar özellikle pcosta birden fazla yumurtlama görebiliyorlar ,pcos olmasa da olabiliyormuş diye biliyorum hani yumurtlama takibi için yapmaya devam da edebilirsin tabiki ama hamilelikle bağıntılı düşünme ,burda birkaç defa görmüştüm işte hamilelik testinden önce ovulasyonla anlamaya calisanlari ama yaniltabiliyor en iyisi zamanı gelince gebelik testi yapmak gibi geliyor banaanladım hamilelikte pik olmuyorsa alakası yok yani evet böyle çok net anladım bir daha pik gördükten sonra yapmamak ovulasyon en iyisi pazartesiye kadar sabredicem doktor kan testi yaparsa onu da pazartesi öğrenirim zaten
Ayni benimde öyle oluyor o yüzden dedim sanirim elendim dieBenim yumurtlamadan sonra beyaz akıntı gelince regli oluyorum
Daha erken yaa aslında uygulamaya göre bende 11. Gundeyim kendime göre daha 17snde oldu yumurtlama bakalim dursun pazar günü yapayım en azindan 17 sini baz alırsam 10 gün geçmiş oluyor testte de 6 gün öncesi dior garanti olur herhaldeBende almistim ama yaptım bişey çıkmadıdaha 11.gun olduğu için ya da gebelik yok bilemiyorum
Evet ovulasyon testini regli bittikten sonra yapmak yumurtlamayı görüp bırakmak en iyi si bence iyice stres yaratıyor ben de 2 gün daha sabredicem bu ayki tek değişiklik beyaz ya da açık sarı akıntım olmaması belki de oluyordur ama farketmedim diycem mümkün değil farkedilicek yoğunlukta olurdu tek belirti göğüs hassasiyeti oda regli öncesi de olduğundan anlamıyorum ben de pek belirti olmuyor zaten boşuna kendimi dinliyorumBazı insanlar özellikle pcosta birden fazla yumurtlama görebiliyorlar ,pcos olmasa da olabiliyormuş diye biliyorum hani yumurtlama takibi için yapmaya devam da edebilirsin tabiki ama hamilelikle bağıntılı düşünme ,burda birkaç defa görmüştüm işte hamilelik testinden önce ovulasyonla anlamaya calisanlari ama yaniltabiliyor en iyisi zamanı gelince gebelik testi yapmak gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?