Walla ne akıntım ne ağrım var canım 9 gün var benim deDaha 7 günüm var canım ya kasik ağrılarım var hatta bugün regl olacakmış gibide oldum sanırım bu ay da tık yok bilemiyorum nasip.. sen naptin
Aynen canım Pts bile yapsan olur ben Pts ye kadar yapmicam ya regl sancısi gibi sancı aniden girip çıkıyor bugün sürekli bunu yaşadım göğsüm de sızlıyor kaç gündür. Hafif bir hassasiyette var. Adetime de 7 gün var yani bu kadar erken regl belirtim baslamazdi benim inşallah yanılmamAyni benimde öyle oluyor o yüzden dedim sanirim elendim die
Daha erken yaa aslında uygulamaya göre bende 11. Gundeyim kendime göre daha 17snde oldu yumurtlama bakalim dursun pazar günü yapayım en azindan 17 sini baz alırsam 10 gün geçmiş oluyor testte de 6 gün öncesi dior garanti olur herhalde
Seninde varmış daha canım benim erken böyle ağrılarım baslamazdi biraz şüpheleniyorum ama bilemiyorum da. Yine aniden bir ağrı kitlendi kramp gibi regl sancısı gibi ama secemiyorum hemen aniden geri kayboluyor bide göğüslerim sızlıyor. Böyle sızlama olmazdı benim regl öncesi.Walla ne akıntım ne ağrım var canım 9 gün var benim de
Insallah gebeliktendir canim.. benimde ilk gebelihimde regl olacakmış gibi kasiklarim ağrıyordu regl öncesi bıçak gibi saplaniyordu anlik geçiyordu.. 2- 3 gün geciktim kasigim çok ağrıyor ilac bari içeyim sökülsün demiştim hamile çıktım. . Yerleşme de yaşadım ama onun yerleşme olduğunu çok sonra öğrendim ben regl gelecek die bekledim mesela . Takip et bakalım kendini ve ağır işler yapma. Bende belirti falan yok bugun cok sırtım ağrıyordu ama oda işten die düşünüyorum ve sürekli uyku ve halsizlikAynen canım Pts bile yapsan olur ben Pts ye kadar yapmicam ya regl sancısi gibi sancı aniden girip çıkıyor bugün sürekli bunu yaşadım göğsüm de sızlıyor kaç gündür. Hafif bir hassasiyette var. Adetime de 7 gün var yani bu kadar erken regl belirtim baslamazdi benim inşallah yanılmam
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum canımSeninde varmış daha canım benim erken böyle ağrılarım baslamazdi biraz şüpheleniyorum ama bilemiyorum da. Yine aniden bir ağrı kitlendi kramp gibi regl sancısı gibi ama secemiyorum hemen aniden geri kayboluyor bide göğüslerim sızlıyor. Böyle sızlama olmazdı benim regl öncesi.
Yaaa inşallah benimde gebeliktendir pek umutlu değilim amaa bilemiyorum regl sancim olduğu zaman genelde regl oluyorum. Sendeki şuan halsizlik ve uyku belirti olabilir kiInsallah gebeliktendir canim.. benimde ilk gebelihimde regl olacakmış gibi kasiklarim ağrıyordu regl öncesi bıçak gibi saplaniyordu anlik geçiyordu.. 2- 3 gün geciktim kasigim çok ağrıyor ilac bari içeyim sökülsün demiştim hamile çıktım. . Yerleşme de yaşadım ama onun yerleşme olduğunu çok sonra öğrendim ben regl gelecek die bekledim mesela . Takip et bakalım kendini ve ağır işler yapma. Bende belirti falan yok bugun cok sırtım ağrıyordu ama oda işten die düşünüyorum ve sürekli uyku ve halsizlik
Amin inşallah canım o güzel heberi hepimiz veririz inşallahHadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım
Test yaptım şimdi duramadımYaaa inşallah benimde gebeliktendir pek umutlu değilim amaa bilemiyorum regl sancim olduğu zaman genelde regl oluyorum. Sendeki şuan halsizlik ve uyku belirti olabilir ki
Eeee sonuçTest yaptım şimdi duramadım
İlk 3 dk da bisey var gibi sanki ama süresini bekliyorumEeee sonuç
Ayy hadi bakalım foto atİlk 3 dk da bisey var gibi sanki ama süresini bekliyorum
Ayy var evet
Her an bayilabilirim bu teste güvenmeli miyim yaa predictor erlyAyy var evet
Markası ne predictor mu var ya belli yarına falanda yap test. Ben Pts ye kadar dayanmayi düşüyorum 11.gun bişey çıkmadı herkes erken dedi o yüzden beklicem
Ayy deli misin predictor ise güven..Her an bayilabilirim bu teste güvenmeli miyim yaa predictor erly
Yok yok pahali olan test benim yumurtlamaya göre 9 gün ilişkiye göre 10.gun cnm ayy bilemiyorum ptesi tekrar edeyim bari sanıyorum reglime 6 gün varAyy deli misin predictor ise güven..prodoctor yalancı çıkartıryo
Zaten adet gecikmesinden 6 gün öncesine kadar yaziyordu onda. Ben onu erken harcadım ya canım skildi şimdiYok yok pahali olan test benim yumurtlamaya göre 9 gün ilişkiye göre 10.gun cnm ayy bilemiyorum ptesi tekrar edeyim bari sanıyorum reglime 6 gün var
Elimde bi tane daha var ptesi de onu yapayım bakalim emin olalım 2 güne artar varsa inanmak içimden gelmiyor şubatta kimyasal nisanda bi dunya yalancı pozitif hayirlisi olsun yaaZaten adet gecikmesinden 6 gün öncesine kadar yaziyordu onda. Ben onu erken harcadım ya canım skildi şimdibence güven canım o test güvenilir herkes diyor. Ben dün yaptım bişey çıkmadı catlamadan sonra 10.gundu. ben ovulasyon testi kullandığım için erken olmuş oldu ve reglime de 7 gün varken yapmış oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?