Elimde bi tane daha var ptesi de onu yapayım bakalim emin olalım 2 güne artar varsa inanmak içimden gelmiyor şubatta kimyasal nisanda bi dunya yalancı pozitif hayirlisi olsun yaa
Evett canim günümüzü bekleyip kan vermek en doğrusu insallah alırız hayırlı haberiBen ilk zamanlarımda çok yalancı pozitif yaşadım ya üzülüyorum düşündükçe.. bende Mart'ta yaşamıştım kimyasali. Bakalım hakkimizda hayırlısı olsun inşallah bu ay sevinçli haberi alırız
İnşallah canım aminEvett canim günümüzü bekleyip kan vermek en doğrusu insallah alırız hayırlı haberi
Baska marka bi test daha aldim simdi eczanedekiler de var dediİnşallah canım amin
Onu da mı yaptınBaska marka bi test daha aldim simdi eczanedekiler de var dedi
Allahim yanıltmasın bu sefer
Yok canim yapmadım ise geldim simdi belki taaa gece yaparim yada sabahOnu da mı yaptınyaparsan at foto. Beak beni teste kışkırtıyor bu hamislerrr ama ben kararlıyım Pts den önce yapmam.. genelde 12.gunden sonra teste yansiyormus çoğu kadında. Benim bugün 12.gun. kimyasalı öğrendiğimde de 13.gundu ve 14.gun kaset testte zor gözüküyordu
Ayy yok sabah yap o zaman geceyi boşver zaten güvenli bir test yapmıştın bugünYok canim yapmadım ise geldim simdi belki taaa gece yaparim yada sabah
Sabah mantıklı bencede nimo die bi test aldim o vardi eczanedeAyy yok sabah yap o zaman geceyi boşver zaten güvenli bir test yapmıştın bugün
Ay o test iyi değil ya neyse artıkSabah mantıklı bencede nimo die bi test aldim o vardi eczanede
Kiz önce benim yaptığım testten vercekti sordum 300 lira dedi ben daha ucuza aldim onu dedim başka marka onu verdi. Bizim dukkan eczanelerin orda tanıdık hepsi eczacı hani bakaym dedi bundan yaptim deyince var hayirli olsun dediAy o test iyi değil ya neyse artık
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım zaten vardır belliKiz önce benim yaptığım testten vercekti sordum 300 lira dedi ben daha ucuza aldim onu dedim başka marka onu verdi. Bizim dukkan eczanelerin orda tanıdık hepsi eczacı hani bakaym dedi bundan yaptim deyince var hayirli olsun dedibunda da öğrenen var ama falan dedi farklı olsun die onu verdi evde ztn iyisinden birisi daha var ya tekti nobetci de mecbur aldim artik
Baska bir konuda okudum şimdi predictor serisinin hatalı olduğunu söylemişler ayyy hatalı herhalde benim deAnladım canım hayırlısı olsun bakalım zaten vardır belli
Ayyyy cidden varrr sonunda eskilerden biri de gebe
Insallah canim dur daha çok umutlanamiyorumAyyyy cidden varrr sonunda eskilerden biri de gebe
Çok hafif ince bi silik çizgi gördüm yumurtlamadan kaçıncı gün sonra bu testEki Görüntüle 3622421
Kizlar bunu bugün yaptım dayanamadım hafif silik gözüküyor buraya atınca gözükmüyor sizce var mıdır adetime dört gün var yumurtlamadan beri sağ kasık ağrısı ve göğüs ağrım var
Bence sabredin az daha üç gün sonra yapın bir kez daha inşallah daha net sonuç olur her şey gönlünüzce olur İnşllahDokuz gün bugün yarın on
Ben sanmıyorum seninki hatalı değil onlar üç çizgi goruyor senin o seriden değil bence. Zaten acele etme iki üç test daha denersin teyit edersin takılma cokBaska bir konuda okudum şimdi predictor serisinin hatalı olduğunu söylemişler ayyy hatalı herhalde benim deneye güvensem değişiyor ben alinca yaa.. suda var ayni testten 2 gün oncede yapmıştım tertemizdi çizgi falan yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?