Valla kısa döngüleri olanlar regliden bir hafta sonra en geç ovulasyon testi yapmalı benim 12 ci günde oldu sonra 13 ve 14 Mayıs da pik hepsini de değerlendirdim ne olur ne olmaz gerisi Rabbime kaldı inşallah herkesin Mutlu haberleri olsunBenim de öyleydi koyulaştı sonra canım
Hayır tabi ki de. Çatlama da olsaydı gebelik ihtimali evet artardı ama olmayacak diye bir şey yok. Lütfen kendini strese sokma. Önemli olan günleri değerlendirmişsin zaten. Ben de çatlaması degerlendiremedim bu arada. Yani olacak olunca bir sperm bir yumurta gerekiyor. Olur inşallah bu ayDün çatlamayı değerlendiremedim ben bu ay elenmiş mi oluyorum kızlar
Ayyy inşallah olur bugün değerlendireyim mi bilemedim yani bat 25 MayısHayır tabi ki de. Çatlama da olsaydı gebelik ihtimali evet artardı ama olmayacak diye bir şey yok. Lütfen kendini strese sokma. Önemli olan günleri değerlendirmişsin zaten. Ben de çatlaması degerlendiremedim bu arada. Yani olacak olunca bir sperm bir yumurta gerekiyor. Olur inşallah bu ay
Hadi inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızValla kısa döngüleri olanlar regliden bir hafta sonra en geç ovulasyon testi yapmalı benim 12 ci günde oldu sonra 13 ve 14 Mayıs da pik hepsini de değerlendirdim ne olur ne olmaz gerisi Rabbime kaldı inşallah herkesin Mutlu haberleri olsun
Öncesi de önemli.. İhtimal var tabi kiDün çatlamayı değerlendiremedim ben bu ay elenmiş mi oluyorum kızlar
Yumurtlama ve çatlama bittikten sonra değerlendirmek ya değerlendirmemek kişiye kalmış. Faydası da zararı da yok bildigimAyyy inşallah olur bugün değerlendireyim mi bilemedim yani bat 25 Mayıs
Ay canımsın içime su serptiniz ya aslında biliyorum benim de bi kere daha öyle oldu ama bu defa 16. Gün böyle olunca geç oldu bi de geçen ay kiste dönmüştü tam pik olmadan ondan da tedirginim açıkçasıBenim de öyleydi koyulaştı sonra canım
Hayır tabi ki de. Çatlama da olsaydı gebelik ihtimali evet artardı ama olmayacak diye bir şey yok. Lütfen kendini strese sokma. Önemli olan günleri değerlendirmişsin zaten. Ben de çatlaması degerlendiremedim bu arada. Yani olacak olunca bir sperm bir yumurta gerekiyor. Olur inşallah bu ay
İnşallah canımÖncesi de önemli.. İhtimal var tabi ki
Tamam bakalımYumurtlama ve çatlama bittikten sonra değerlendirmek ya değerlendirmemek kişiye kalmış. Faydası da zararı da yok bildigim
İnşallah olur kuzum stres yapmayalımAy canımsın içime su serptiniz ya aslında biliyorum benim de bi kere daha öyle oldu ama bu defa 16. Gün böyle olunca geç oldu bi de geçen ay kiste dönmüştü tam pik olmadan ondan da tedirginim açıkçası
Üşütme gibi bir ağrı evet dün gece cok vardı şimdi yok gibi ya
Bugün ki ovulasyon böyle çıktı koyuluktan sonra bu çatlama mj oluyor
Evet canım önceki testinde iki çizgi aynı gibiyse pik olmuştur bugin çatlamış oluyor
Böyle test görnce bi heyecanlanıyorum hcg testi sanıp
Evet pikti dün ve onu değerlendiremedim bı önceki günü değerlendirdim bugünu mu degerlendirmem lazım yarin da değerlendirsem olur mu nasıl yapayım sizceEvet canım önceki testinde iki çizgi aynı gibiyse pik olmuştur bugin çatlamış oluyor
Aynen öyle yaBöyle test görnce bi heyecanlanıyorum hcg testi sanıpkimbilir kendiminkini görünce nasıl heyecanlanırım
Evet öyle yapmaya çalışıyorum zor oluyor bazen ama az koyulaşınca heyecan yaptım inşallah kist olayı tekrarlanmaz ve sağlıklı gebelik olur hepimizinnnİnşallah olur kuzum stres yapmayalım
Ben olsam bugün de değerlendirirdimEvet pikti dün ve onu değerlendiremedim bı önceki günü değerlendirdim bugünu mu degerlendirmem lazım yarin da değerlendirsem olur mu nasıl yapayım sizce
Bir önceki günde olması çok iyi bugünü de değerlendirin bence dün pik ise yumurta 24 saat kalıyor bir gün önce ve bugün de yapın garanti olsun ben her türlü şansımı değerlendirdim gerisi Rabbimin taktiri birde konudan bağımsız durduk yere hıçkırık tutması gebelik belirtisi miydi bir yerde duydum sanki bilen var mıEvet pikti dün ve onu değerlendiremedim bı önceki günü değerlendirdim bugünu mu degerlendirmem lazım yarin da değerlendirsem olur mu nasıl yapayım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?