9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Dün çatlamayı değerlendiremedim ben bu ay elenmiş mi oluyorum kızlar

Eklentiler

• IMG_0907.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 27
Dün çatlamayı değerlendiremedim ben bu ay elenmiş mi oluyorum kızlar
Hayır tabi ki de. Çatlama da olsaydı gebelik ihtimali evet artardı ama olmayacak diye bir şey yok. Lütfen kendini strese sokma. Önemli olan günleri değerlendirmişsin zaten. Ben de çatlaması degerlendiremedim bu arada. Yani olacak olunca bir sperm bir yumurta gerekiyor. Olur inşallah bu ay

Ayyy inşallah olur bugün değerlendireyim mi bilemedim yani bat 25 Mayıs

Hadi inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Ayyy inşallah olur bugün değerlendireyim mi bilemedim yani bat 25 Mayıs
Yumurtlama ve çatlama bittikten sonra değerlendirmek ya değerlendirmemek kişiye kalmış. Faydası da zararı da yok bildigim

Benim de öyleydi koyulaştı sonra canım
Ay canımsın içime su serptiniz ya aslında biliyorum benim de bi kere daha öyle oldu ama bu defa 16. Gün böyle olunca geç oldu bi de geçen ay kiste dönmüştü tam pik olmadan ondan da tedirginim açıkçası

Öncesi de önemli.. İhtimal var tabi ki
İnşallah canım

Evet pikti dün ve onu değerlendiremedim bı önceki günü değerlendirdim bugünu mu degerlendirmem lazım yarin da değerlendirsem olur mu nasıl yapayım sizce
Ben olsam bugün de değerlendirirdim yarına ihtimal düşüyor.
Peki bu grupta kimsenin çatlama gününü degelendirememiş olması

Evet pikti dün ve onu değerlendiremedim bı önceki günü değerlendirdim bugünu mu degerlendirmem lazım yarin da değerlendirsem olur mu nasıl yapayım sizce
Bir önceki günde olması çok iyi bugünü de değerlendirin bence dün pik ise yumurta 24 saat kalıyor bir gün önce ve bugün de yapın garanti olsun ben her türlü şansımı değerlendirdim gerisi Rabbimin taktiri birde konudan bağımsız durduk yere hıçkırık tutması gebelik belirtisi miydi bir yerde duydum sanki bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…