9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Herkesin bir degerlendirememisligi var sadece birimiz tam değerlendirme yapmış o da yüksek ihtimal hamile

Canım naptın bayadır girmiyordum baya gelen olmuş gruba maşallah yumurtlaman oldu mu senin ben teste devam ediyorum ama yarın belki bir doktora giderim ne boyutta yumurtalar diye testte hala koyuluk görmedim normalde bir iki güne olması gerekiyor da bakalım hayırlısı cansin001

O işler hiç belli olmuyor canım hepsini full değerlendirsen de tutmuyor 1-2 kere yapan gebe kalıyor nasip işi
Kesinlikle haklısın. Ama hepsini değerlendiren arkadaşımızin zaten adet günü geçmiş yüksek ihtimal hamile o yüzden öyle söyledim. Belli olmuyor dediğin gibi
Mükemmel bir grup olur inanıyorum
Ahaha. Hepimizin atamasını Şubat annelerine yaparız hoş benim 1 Şubat gibi görünüyor. Eger varsa Ocak annesi olurum inşallah. 30 yaşıma bir hediye

Kızlar pik genellikle 2 gün olup ertesi gün mü catlama oluyor?
Hiç belli olmuyor canım. Genelde bir gün sürüyor. Bazen iki gün. Ben ikizlere gebe kaldığım da iki gün pik görmüştüm. Bu ayda iki gün pik gördüm

Ay çok erken yapmışsin bekle canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız bu ay
Cansincim bunda var mi az o ce yaptim 4 gun var bugun itibari ile ben görüyorum ama yuklenince gidiyo

Eklentiler

• 1000153377.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000153375.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000153378.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000153373.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000153370.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 26
Şubat olursa da 36 yaşıma hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…