- 20 Şubat 2019
- 1.060
- 500
- 123
- 33
Çatlama değil piki değerlendiremedim ben ya sen piki değerlendirdin miBen olsam bugün de değerlendirirdimyarına ihtimal düşüyor.
Peki bu grupta kimsenin çatlama gününü degelendirememiş olması
İşte ben de piki değerlendiremedimÇatlama değil piki değerlendiremedim ben ya sen piki değerlendirdin mi
Aynı durumdayiz ve sonucumuzu çok merak ediyorum beklenen âdet tarihinjz ne zaman benim 26 Mayısİşte ben de piki değerlendiremedimdün gece çatlama oldu benim de. Bu akşam degerlendircez
İnşallah oda biz de hamileyizdir yaHerkesin bir degerlendirememisligi varsadece birimiz tam değerlendirme yapmış o da yüksek ihtimal hamile
Belki de bu işaret hepimiz gebe kalacağızBen olsam bugün de değerlendirirdimyarına ihtimal düşüyor.
Peki bu grupta kimsenin çatlama gününü degelendirememiş olması
Amin canımEvet öyle yapmaya çalışıyorum zor oluyor bazen ama az koyulaşınca heyecan yaptım inşallah kist olayı tekrarlanmaz ve sağlıklı gebelik olur hepimizinnn
HahaBelki de bu işaret hepimiz gebe kalacağız
26 veya 27 benim deAynı durumdayiz ve sonucumuzu çok merak ediyorum beklenen âdet tarihinjz ne zaman benim 26 Mayıs
O işler hiç belli olmuyor canım hepsini full değerlendirsen de tutmuyor 1-2 kere yapan gebe kalıyorHerkesin bir degerlendirememisligi varsadece birimiz tam değerlendirme yapmış o da yüksek ihtimal hamile
Mükemmel bir grup olur inanıyorumHahaneden olmasın hepbirlikte anneler grubu kurarız
Kesinlikle haklısın. Ama hepsini değerlendiren arkadaşımızin zaten adet günü geçmişO işler hiç belli olmuyor canım hepsini full değerlendirsen de tutmuyor 1-2 kere yapan gebe kalıyornasip işi
Ahaha. Hepimizin atamasını Şubat annelerine yaparızMükemmel bir grup olur inanıyorum
Hiç belli olmuyor canım. Genelde bir gün sürüyor. Bazen iki gün. Ben ikizlere gebe kaldığım da iki gün pik görmüştüm. Bu ayda iki gün pik gördümKızlar pik genellikle 2 gün olup ertesi gün mü catlama oluyor?
Cansincim bunda var mi az o ce yaptim 4 gun var bugun itibari ile ben görüyorum ama yuklenince gidiyoAy çok erken yapmışsin bekle canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız bu ay
Şubat olursa da 36 yaşıma hediyeKesinlikle haklısın. Ama hepsini değerlendiren arkadaşımızin zaten adet günü geçmişyüksek ihtimal hamile o yüzden öyle söyledim. Belli olmuyor dediğin gibi
Ahaha. Hepimizin atamasını Şubat annelerine yaparızhoş benim 1 Şubat gibi görünüyor. Eger varsa Ocak annesi olurum inşallah. 30 yaşıma bir hediye
Aynı gün canım birbirimizi haberdar edelim bugünü değerlendirelim gerisi taktiri ilahi26 veya 27 benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?