- 24 Aralık 2024
- 1.939
- 988
- 38
Öyle canım tabiAynı gün canım birbirimizi haberdar edelim bugünü değerlendirelim gerisi taktiri ilahi
Çatlama daha önemli diyenler varda sen yumurtlamayi değerlendirdiğin için skıntı yok bence sperm 72 saat canlı kalıyor bugün eşin varsa bugünü değerlendirDün eşim yoktu çatlamayı değerlendiremedim aşırı derecede üzgünüm bu ay yattı mı yani ya
Dün bende sana yazicaktim canım aynen maşallahCanım naptın bayadır girmiyordum baya gelen olmuş grubamaşallah yumurtlaman oldu mu senin ben teste devam ediyorum ama yarın belki bir doktora giderim ne boyutta yumurtalar diye testte hala koyuluk görmedim normalde bir iki güne olması gerekiyor da bakalım hayırlısı cansin001
Kıl gibi gözüktü iki fotoda canım inşallah vardır bu hangi marka Awox mu bu daCansincim bunda var mi az o ce yaptim 4 gun var bugun itibari ile ben görüyorum ama yuklenince gidiyo
Ne bilim biraz sanki modum düştü dünden sonra yaÇatlama daha önemli diyenler varda sen yumurtlamayi değerlendirdiğin için skıntı yok bence sperm 72 saat canlı kalıyor bugün eşin varsa bugünü değerlendir
Düşmesin canım bugünde değerlendir skıntı olmaz tek ilişki ile hamile kalanlar var burdaNe bilim biraz sanki modum düştü dünden sonra ya
Helal diyorum onlara walla 7-8 aydır deniyoruz tık yok bizde ne sorun onu da anlamadımDüşmesin canım bugünde değerlendir skıntı olmaz tek ilişki ile hamile kalanlar var burda
Senin nasıl geçen ay da aynı gruptaydık değişiklikler var mı sende bat 25 mayısDüşmesin canım bugünde değerlendir skıntı olmaz tek ilişki ile hamile kalanlar var burda
Benimde 12.ayim canım eşimde sperm testi verdi bende hormonlarıma baktırdım skıntı yok nasibimizi bekliyoruz bakalımHelal diyorum onlara walla 7-8 aydır deniyoruz tık yok bizde ne sorun onu da anlamadım
İlaç kullandım ya canım bu ay femara Oyüzden gidecem büyümüş mü diyeDün bende sana yazicaktim canım aynen maşallahumarım hepimize uğur getirir bu topik öyle gidip kontrol ettirmedim yumurtayı ben şimdiye kadar bakılıp bakilmadigini da bilmiyorum benimde yarına pik olur gibi bakalım
Aynen hatırlıyorum bendeSenin nasıl geçen ay da aynı gruptaydık değişiklikler var mı sende bat 25 mayıs
Awox evet ben ilk.defa gördüm bu markada yoksa hic çıkmıyordu cizgi ilk.defa burda göründüğünden daha belirgin gördümKıl gibi gözüktü iki fotoda canım inşallah vardır bu hangi marka Awox mu bu da
1 haziran mi cok.dahaAynen hatırlıyorum bendesen diyince baktım benim bat 1 Haziranmış daha yumurtlamayı bekliyorum ben
Benim değerlerim normal de eşimde problem var mı bilmiyorum ilişki konusunda problem yok ama sperm nasıl bilmiyorumBenimde 12.ayim canım eşimde sperm testi verdi bende hormonlarıma baktırdım skıntı yok nasibimizi bekliyoruz bakalımsadece beni tutan kimyasal yaşamış olmam
AA evet canim söylemiştin unutmuşum kusura bakma.. inşallah gerek kalmayacak tüp bebeğe... Her ay degisiyor tabiki ya ben kimyasal yaşadığım ay 11.gun yumurtlama görmüştüm sonraki ay 15.gun ama bu ay 15.gundeyim tık yok. Kimyasal sonrası vücut etkilendi ister istemezİlaç kullandım ya canım bu ay femara Oyüzden gidecem büyümüş mü diyebakalım belki çatlatma iğnesi verir normalde geçen ay adetin 13.günü yumurtlama görmüştüm ovalüsyon da bugün de adetin 12.günü tabi her ay değişebilir ama bakalım yumoşlar büyümüş mü son iki ay ilaçla deneyeyim zaten olmazsa temmuzda artık tüp yaptıracağız inşallah gerek kalmaz sürekli dua ediyorum ama nasip
Kaçınca ayında kimyasal yaşadın ben şuan folik asit kullanıyorum bakalımBenimde 12.ayim canım eşimde sperm testi verdi bende hormonlarıma baktırdım skıntı yok nasibimizi bekliyoruz bakalımsadece beni tutan kimyasal yaşamış olmam
O zaman vardır canım awox yaniltmaz diyorlar bende awox aldım geçen ay silik bile yoktu gebelikte olmadı zaten.. hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz sabret bence regl gününe kadsr yapma test o gün yapAwox evet ben ilk.defa gördüm bu markada yoksa hic çıkmıyordu cizgi ilk.defa burda göründüğünden daha belirgin gördüm
Evet daha zaten daha yumurtlama yok ortada1 haziran mi cok.daha
Benim değerlerim normal de eşimde problem var mı bilmiyorum ilişki konusunda problem yok ama sperm nasıl bilmiyorum
Senin 1 yıl beklemen ve olmaması normal ama eşinin 1 yıl beklemesine gerek yok aslında doktor bana bunu demişti biz 6.ayimizda eşimde verdi şükür biseyimiz yok. Kimyasal gebelik 10.ayimda yaşadım mart ayında. Nisan'da bişey olmadı bu ay da nasip bakalımKaçınca ayında kimyasal yaşadın ben şuan folik asit kullanıyorum bakalım
İnşallah sağlıklı bir gebelik oluşur bu ay bizim içinSenin 1 yıl beklemen ve olmaması normal ama eşinin 1 yıl beklemesine gerek yok aslında doktor bana bunu demişti biz 6.ayimizda eşimde verdi şükür biseyimiz yok. Kimyasal gebelik 10.ayimda yaşadım mart ayında. Nisan'da bişey olmadı bu ay da nasip bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?