Canım yumurtlamadan genelde 14 gün sonra adet olunur bu zaten bir iki gün oynayabilir takvim baz alınmaz yumurtlama zamanına göre yorum yapılır genelde eğer gebe değilseniz 19 Mayıs gibi adet olmuş olursunuz yani gebelik varsa da 2 3 gün sonra çıkar yani cumartesi günü bir test yapın derim inşallah tutmuşturKızlar benim de yumurtlamam 5 Mayıs takvime göre reglime 2 gün var yumurtlamadan 14 gün sayarsam gecikmesi gerek nasıl oluyor
İnşallah adetimin geçmesini bekleyeceğim çok yanılttı test beni o yüzden çok sabırlıyım bu ay ve hiç göğüs acımam falanda yok sadece kasıklarıma ara ara ağrı geliyor allahım herkese hayırlı evlat nasip etsinCanım yumurtlamadan genelde 14 gün sonra adet olunur bu zaten bir iki gün oynayabilir takvim baz alınmaz yumurtlama zamanına göre yorum yapılır genelde eğer gebe değilseniz 19 Mayıs gibi adet olmuş olursunuz yani gebelik varsa da 2 3 gün sonra çıkar yani cumartesi günü bir test yapın derim inşallah tutmuştur
Amin canım inşallahİnşallah adetimin geçmesini bekleyeceğim çok yanılttı test beni o yüzden çok sabırlıyım bu ay ve hiç göğüs acımam falanda yok sadece kasıklarıma ara ara ağrı geliyor allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin
Her ay göğüslerim acır ama bu ay bir tık yok bakalım göğüs acımadan hamile kalan var mı acabaAmin canım inşallah
Var canım belirtisiz hamile kalan çok var kişiden kişiye değişiyorHer ay göğüslerim acır ama bu ay bir tık yok bakalım göğüs acımadan hamile kalan var mı acaba
İnşallah çok istiyorumVar canım belirtisiz hamile kalan çok var kişiden kişiye değişiyor
Amin inşallahİnşallah sağlıklı bir gebelik oluşur bu ay bizim içingün saymamak için çok zor tutuyorum belirtilerim de olmuyor ki
Geçen ay ilk defa ovulasyon testi yaptım. Bende de iki gün pik oldu. Teşekkür ederim yanıtın içinHiç belli olmuyor canım. Genelde bir gün sürüyor. Bazen iki gün. Ben ikizlere gebe kaldığım da iki gün pik görmüştüm. Bu ayda iki gün pik gördüm
Ben teste devam ediyorum canım daha pik görmedimGünaydın kızlar
Nasıl gidiyor ?
Benim de piklerin sonu gelmiyor 1 mayıstan beri değerlendiricem diye helak olduk dün akşam resmen bayılmışız akşam 9 da öyle bir uyudum ki hala da uyumak istiyorum çok yorgun hissediyorum uğraşamıycam daha fazlaBen teste devam ediyorum canım daha pik görmedimsenin nasıl gidiyor?
Canım bir gebelik testi yapsana ya bu kadar süre pik çıkmaz benceBenim de piklerin sonu gelmiyor 1 mayıstan beri değerlendiricem diye helak olduk dün akşam resmen bayılmışız akşam 9 da öyle bir uyudum ki hala da uyumak istiyorum çok yorgun hissediyorum uğraşamıycam daha fazla
Yarın sabah yapıcam eczaneden istedim bir test hayırlısıCanım bir gebelik testi yapsana ya bu kadar süre pik çıkmaz bence
Günaydın canımGünaydın kızlar
Nasıl gidiyor ?
Ya sen niye değerlendirme yapiyosun ki sendeki gebelik olabilirBenim de piklerin sonu gelmiyor 1 mayıstan beri değerlendiricem diye helak olduk dün akşam resmen bayılmışız akşam 9 da öyle bir uyudum ki hala da uyumak istiyorum çok yorgun hissediyorum uğraşamıycam daha fazla
Kızlarrr umarım bu pik olur geçen ay hep silikti böyle oldu ama ertesi gün yine silik ve kist olmuştu bebiş varken böyle oldu ertesi gün pik oldu sonra çatladı bu akşam da yapcam yarın sabahta bakalım neler olcakkkAmin canım
Ayy inşallah canım sen yine de değerlendir tabiki es gecmeKızlarrr umarım bu pik olur geçen ay hep silikti böyle oldu ama ertesi gün yine silik ve kist olmuştu bebiş varken böyle oldu ertesi gün pik oldu sonra çatladı bu akşam da yapcam yarın sabahta bakalım neler olcakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?