9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Kızlar benim de yumurtlamam 5 Mayıs takvime göre reglime 2 gün var yumurtlamadan 14 gün sayarsam gecikmesi gerek nasıl oluyor

Kızlar benim de yumurtlamam 5 Mayıs takvime göre reglime 2 gün var yumurtlamadan 14 gün sayarsam gecikmesi gerek nasıl oluyor
Canım yumurtlamadan genelde 14 gün sonra adet olunur bu zaten bir iki gün oynayabilir takvim baz alınmaz yumurtlama zamanına göre yorum yapılır genelde eğer gebe değilseniz 19 Mayıs gibi adet olmuş olursunuz yani gebelik varsa da 2 3 gün sonra çıkar yani cumartesi günü bir test yapın derim inşallah tutmuştur

İnşallah adetimin geçmesini bekleyeceğim çok yanılttı test beni o yüzden çok sabırlıyım bu ay ve hiç göğüs acımam falanda yok sadece kasıklarıma ara ara ağrı geliyor allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin

İnşallah sağlıklı bir gebelik oluşur bu ay bizim için gün saymamak için çok zor tutuyorum belirtilerim de olmuyor ki
Amin inşallah senin yumurtlama ne zaman olmuştu adetine yine az var bence benim 17 gün falan var

Dayanamadım ovulasyon testi bugün de yaptım inşallah yumurtlama değildir din gece uyuduk valla halim yok değerlendirmeler bitti erken gebelik testi istedim yarın sabah yaparım olursa olur olmadı önümüzdeki ay inşallah

Eklentiler

• IMG_20250515_101935.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 35
Benim ovulasyon testlerim ilk 5 dakika da pik ertesi gün t çizgisi silikleşiyor dünden beri koyu kaldı sadece ama 3 mayıstaki pik hiç silikleşmedi aynı duruyor

Ben teste devam ediyorum canım daha pik görmedim senin nasıl gidiyor?
Benim de piklerin sonu gelmiyor 1 mayıstan beri değerlendiricem diye helak olduk dün akşam resmen bayılmışız akşam 9 da öyle bir uyudum ki hala da uyumak istiyorum çok yorgun hissediyorum uğraşamıycam daha fazla

Canım bir gebelik testi yapsana ya bu kadar süre pik çıkmaz bence

Ya sen niye değerlendirme yapiyosun ki sendeki gebelik olabilir

Kızlarrr umarım bu pik olur geçen ay hep silikti böyle oldu ama ertesi gün yine silik ve kist olmuştu bebiş varken böyle oldu ertesi gün pik oldu sonra çatladı bu akşam da yapcam yarın sabahta bakalım neler olcakkk

Eklentiler

• 1000007370.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 29
Ayy inşallah canım sen yine de değerlendir tabiki es gecme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…