inşallah herkes öyle söylüyor düne kadar göğüs hassasiyetim vardı bugün yok ben de geçen sefer de belirti olmamıştı zaten umutlanmak istemiyorumYa sen niye değerlendirme yapiyosun ki sendeki gebelik olabilir
Dün değerlendirdim bugün boş yarın ve diğer günü değerlendircem canım eşim bugün yok bu ay yavaş gelişti gibi geldi bana ya ama tabi pcos var ve ben testle takip 3 aydır ediyorum ilk ay gebe kaldım bi ay boş bi ay takip ettim kist oldu bi de bu ay 17. Gün bugün kuzu normal mi yaa de pik göreyim öyle havuç yiyeyim dedimAyy inşallah canım sen yine de değerlendir tabiki es gecme
Tamam ama bir gebelik testi alıp dene ben olsam şimdiye otuz kez yapmıştım gebelik testiniinşallah herkes öyle söylüyor düne kadar göğüs hassasiyetim vardı bugün yok ben de geçen sefer de belirti olmamıştı zaten umutlanmak istemiyorum
Geçen ay benim de hep silikti ovulasyon testlerim hiç pik görmeden regli olmuştum sizinkinden daha silikti bu ay akıntım olunca yaptım reglimden 12 gün sonra anında piki gördüm benim 22 gün döngüm bazen 24 olur sizin t çizgisi belirginleşmeye başlamış yarın ya da öbür gün pik olur diye düşünüyorumKızlarrr umarım bu pik olur geçen ay hep silikti böyle oldu ama ertesi gün yine silik ve kist olmuştu bebiş varken böyle oldu ertesi gün pik oldu sonra çatladı bu akşam da yapcam yarın sabahta bakalım neler olcakkk
geçen aya kadar günde 2 test yapıyordum ben de kafayı yediğimi düşündü herkes düşükten sonra pskolojim çok bozuldu inşallah bu sefer Rabbim nasip ederTamam ama bir gebelik testi alıp dene ben olsam şimdiye otuz kez yapmıştım gebelik testini
Canım senin zaten döngü kısaymış reglden hemen sonra pik görmen normal olmuş benim 28 30 32 gün ne zaman yumurtlama olacağını anlamak için mecbur test gerekli ilk denedim gebe kaldım boş gebelikti ikinci denedim hep silik bi kere böyle oldu ve yine silik oldu o zaman kist olmuş bu ay da bakalım nolcak inşAllahh sıkıntı olmaz ve gebe kalabilirim hepimiz kalabiliriz yaaGeçen ay benim de hep silikti ovulasyon testlerim hiç pik görmeden regli olmuştum sizinkinden daha silikti bu ay akıntım olunca yaptım reglimden 12 gün sonra anında piki gördüm benim 22 gün döngüm bazen 24 olur sizin t çizgisi belirginleşmeye başlamış yarın ya da öbür gün pik olur diye düşünüyorum
Bu ay hepimiz hamile kalırız inşallah ve kutlama yaparız :)Canım senin zaten döngü kısaymış reglden hemen sonra pik görmen normal olmuş benim 28 30 32 gün ne zaman yumurtlama olacağını anlamak için mecbur test gerekli ilk denedim gebe kaldım boş gebelikti ikinci denedim hep silik bi kere böyle oldu ve yine silik oldu o zaman kist olmuş bu ay da bakalım nolcak inşAllahh sıkıntı olmaz ve gebe kalabilirim hepimiz kalabiliriz yaa
Normal canım pcos var diyosun bende pcos yok bugün 16.gun ve piki göremedim bugüne bakmadım ama ne zaman pik olur bilmiyorum geçen ay 15.gun pik olmuştu ondan önce 11 ama kimyasal yaşadığım için vücudum etkilenmis ileriye gitti Yumurtlama.. seninde kist falan da etkilemiştir.. senin gebelik tutmuş düşük mü oldu nolduDün değerlendirdim bugün boş yarın ve diğer günü değerlendircem canım eşim bugün yok bu ay yavaş gelişti gibi geldi bana ya ama tabi pcos var ve ben testle takip 3 aydır ediyorum ilk ay gebe kaldım bi ay boş bi ay takip ettim kist oldu bi de bu ay 17. Gün bugün kuzu normal mi yaa de pik göreyim öyle havuç yiyeyim dedim
Boş gebelikti düştü ve kürtaj oldum maalesef şubat 26 daNormal canım pcos var diyosun bende pcos yok bugün 16.gun ve piki göremedim bugüne bakmadım ama ne zaman pik olur bilmiyorum geçen ay 15.gun pik olmuştu ondan önce 11 ama kimyasal yaşadığım için vücudum etkilenmis ileriye gitti Yumurtlama.. seninde kist falan da etkilemiştir.. senin gebelik tutmuş düşük mü oldu noldu
İnşallah canım bizimle paylaş güzel haberini en kısa zamandageçen aya kadar günde 2 test yapıyordum ben de kafayı yediğimi düşündü herkes düşükten sonra pskolojim çok bozuldu inşallah bu sefer Rabbim nasip eder
Ay evet yaaa bi de bayram nasıl güzel olurrr sağlıklı gebelik sağlıklı bebişlerimiz olsunnnBu ay hepimiz hamile kalırız inşallah ve kutlama yaparız :)
Geçmiş olsun canım bende Mart'ta kimyasal yaşadım.. ilk ovulasyona başladım tutmuştu ama nasip ya napalim Allah'ım bu ay sevindirsin bizleriBoş gebelikti düştü ve kürtaj oldum maalesef şubat 26 da
Benim de ocakta denedim tuttu ama işte nasibi yokmuş ne diyelim sağlıklı gebrliğimiz olsun tez zamandaaGeçmiş olsun canım bende Mart'ta kimyasal yaşadım.. ilk ovulasyona başladım tutmuştu ama nasip ya napalim Allah'ım bu ay sevindirsin bizleri
Amin inşallah canımBenim de ocakta denedim tuttu ama işte nasibi yokmuş ne diyelim sağlıklı gebrliğimiz olsun tez zamandaa
Bu kadar gün pozitif olması imkansız zatenDayanamadım ovulasyon testi bugün de yaptım inşallah yumurtlama değildir din gece uyuduk valla halim yok değerlendirmeler bitti erken gebelik testi istedim yarın sabah yaparım olursa olur olmadı önümüzdeki ay inşallah
Bu kadar gün pozitif olması imkansız zatenDayanamadım ovulasyon testi bugün de yaptım inşallah yumurtlama değildir din gece uyuduk valla halim yok değerlendirmeler bitti erken gebelik testi istedim yarın sabah yaparım olursa olur olmadı önümüzdeki ay inşallah
Boşuna harcıyorsun ovulasyonları:) gebesin benceDayanamadım ovulasyon testi bugün de yaptım inşallah yumurtlama değildir din gece uyuduk valla halim yok değerlendirmeler bitti erken gebelik testi istedim yarın sabah yaparım olursa olur olmadı önümüzdeki ay inşallah
En geç yarına pik olur canım inşallahKızlarrr umarım bu pik olur geçen ay hep silikti böyle oldu ama ertesi gün yine silik ve kist olmuştu bebiş varken böyle oldu ertesi gün pik oldu sonra çatladı bu akşam da yapcam yarın sabahta bakalım neler olcakkk
Boşuna harcıyorsun ovulasyonları:) gebesin benceDayanamadım ovulasyon testi bugün de yaptım inşallah yumurtlama değildir din gece uyuduk valla halim yok değerlendirmeler bitti erken gebelik testi istedim yarın sabah yaparım olursa olur olmadı önümüzdeki ay inşallah
çatlamanın ikinci günündeyimGünaydın kızlar
Nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?