9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

İnşallah yarın testte çıkmazsa salı günü doktor randevum var zaten artık gerisi Rabbime kaldı
Bugün test yapsan yine çıkar. Hamile gibi hissetmiyorum diyorsun ama dün yazdıkların hepsi gebelik belirtisiydi o yüzden canını sıkma. Olumlu düşün. Güzel haber alacaksın inanıyorum

İnşallah yarın testte çıkmazsa salı günü doktor randevum var zaten artık gerisi Rabbime kaldı
Çıkar canım çıkar kesinlikle.. ben adetime 3 gün kala pik görmüştüm testlerimde pozitifti.. betamda 60 ama kimyasal oldu hala üzülüyorum

Boşuna harcıyorsun ovulasyonları:) gebesin bence

çatlamanın ikinci günündeyim beklemedeyiz. Keşke döllendiği gibi öğrenebilseydik
Çatlamayi değerlendirdin mi dün gece bende aynı keşke anlayabilsek ne olduğunu şu anda dollendi mi döllenmedi mi şuanda değerlendirme günü bitti mi yani bizim artık

İnşallah belli olur zaten önümüzdeki hafta ne olduğu ama kullandığım takviyelerin etkisi olduğunu düşünüyorum hamile gibi hissetmiyorum hayırlısı olur inşallah
Neler kullanıyorsun canımm ben de çok kullanıyorum ama iki ay önce başladım belki yeni efkisi baslamıstır.
Bir de gynoseed jel de kullandım bu ay bakalım.
Belirtisiz hamilelik de oluyormuş kendini normaldr dinliyor musun peki acı eşigin falan nasıl

Çatlamayi değerlendirdin mi dün gece bende aynı keşke anlayabilsek ne olduğunu şu anda dollendi mi döllenmedi mi şuanda değerlendirme günü bitti mi yani bizim artık
Evet canım değerlendirdik o kadar istemeye istemeye oldu ki bilmiyorum inşallah tutmuştur. Kasık ağrısı vs yok şu an sende nasıl

Evet canım değerlendirdik o kadar istemeye istemeye oldu ki bilmiyorum inşallah tutmuştur. Kasık ağrısı vs yok şu an sende nasıl
Aynen canım ya biz de öyle kasik ağrısı falan yok bende de dün çok fazlaydı göğüs hassasiyeti vardı şuan da tık yok bitti hepsi de değerlendirme günleri de bitti mi ovulasyon testi yapacak mıyız bı daha

Ben de 2 aydır kullanıyorum My Force folikasit omega d3 birde bal polen ve arısütü karışımı kullanıyorum sabahları aç karnına acı eşiğim yüksek hissetmemem normal aslın da önceki gebeliğimde de belirti yoktu

Değerlendirme bitti bence bugünden sonrası isteğe kalmış yumurta bir gün canlı kalıyor cünkü

Çıkar canım çıkar kesinlikle.. ben adetime 3 gün kala pik görmüştüm testlerimde pozitifti.. betamda 60 ama kimyasal oldu hala üzülüyorum
Ben de 6 gün önce erken gebelikte öğrenmiştim reglim 2 gün geçti üzülmemek elde mi ? İnsanlar anlamıyor bu hissi İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin yine ağlıyorum ben

Bugün test yapsan yine çıkar. Hamile gibi hissetmiyorum diyorsun ama dün yazdıkların hepsi gebelik belirtisiydi o yüzden canını sıkma. Olumlu düşün. Güzel haber alacaksın inanıyorum
Ama gögüs hassasiyetim bugün yok uçlar da var hafif kasık ağrım da yok böyle belli belirsiz bir sizlama var kasıklarım da şimdi uyku olayı da benim için belirti değil ben hep uyurum valla bıraksalar bebekliğimden beri uykuyu çok severim inşallah destekleriniz için sağolun Allah hepimize nasip etsin bu ay

Ben teste devam ediyorum canım daha pik görmedim senin nasıl gidiyor?
Ben uygulamadan takip ediyordum ama sanırım kaydı günlerim. Test alacağım bende bu ayda olmazsa bir de öyle deneyeceğim.
Günaydın canım
Ben henüz piki göremedim bugün belki olur iki gündür yumurtlama ağrılarım var.. sen ne durumdasin
Hadi inşallah. Bende uygulamadan takip ediyorum. Bedenimle bir de dün ve önceki gün şeffaf yapışkan akıntım geliyordu. Değerlendirdik ama bakalım. Tam bilemediğim için her günü değerlendiriyoruz
Boşuna harcıyorsun ovulasyonları:) gebesin bence

çatlamanın ikinci günündeyim beklemedeyiz. Keşke döllendiği gibi öğrenebilseydik
Ay keşke ama ya. Ne kadar güzel olurdu

Allah sanave burdaki bütün arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı bir gebeliği bu ay nasip etsin inşallah. Ben seni çok iyi anlıyorum. Ama bu kafa karışıklığıni çözecek tek şey ya kan testi vermek ya da gebelik testi yapmak. Bu şekilde kafan çok karışıyor bence. Herkesin belirtisi de bir değil gerçekten. İkiz olup sıfır belirti yaşayanlar da var. Bebek olmayıp belirti yaşayanlar da var ( 6 aydır inan öyleyim ) demek istediğim bunu netleştirmek gerekiyor. Ama dün saydığın bir çok şey gebelik belirtisiydi zaten. İnşallah vardır. Sağlıklıdır kavusursunuz

Çatlamayı nasıl anlıyorsunuz kızlar? Test haricinde
Biraz ağrı oluyor ama her zaman da anlaşılmıyor bence. Catlamadigi zamanlar da oluyor çünkü ay çok karışık bir fizyolojimiz var gerçekten. Allah verdiği mucize bu gebelik olayı

Değerlendirme bitti bence bugünden sonrası isteğe kalmış yumurta bir gün canlı kalıyor cünkü
Tamam canım sağolasın hakkımız da hayırlısı olsun bakalım olursa seviniriz olmazsa yola devam ederiz haberdar edelim birbirimizi sonuçlar dan ne olursa olsun sonuç iyi yada kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…