İnşAllahhhh canım yaaaaEn geç yarına pik olur canım inşallah
İnşallah yarın testte çıkmazsa salı günü doktor randevum var zaten artık gerisi Rabbime kaldıBu kadar gün pozitif olması imkansız zatenhamilesin kesinlikle
İnşallah belli olur zaten önümüzdeki hafta ne olduğu ama kullandığım takviyelerin etkisi olduğunu düşünüyorum hamile gibi hissetmiyorum hayırlısı olur inşallahBoşuna harcıyorsun ovulasyonları:) gebesin bence
Bugün test yapsan yine çıkar. Hamile gibi hissetmiyorum diyorsun ama dün yazdıkların hepsi gebelik belirtisiydiİnşallah yarın testte çıkmazsa salı günü doktor randevum var zaten artık gerisi Rabbime kaldı
Çıkar canım çıkar kesinlikle.. ben adetime 3 gün kala pik görmüştüm testlerimde pozitifti.. betamda 60 ama kimyasal oldu hala üzülüyorumİnşallah yarın testte çıkmazsa salı günü doktor randevum var zaten artık gerisi Rabbime kaldı
Çatlamayi değerlendirdin mi dün geceBoşuna harcıyorsun ovulasyonları:) gebesin bence
çatlamanın ikinci günündeyimbeklemedeyiz. Keşke döllendiği gibi öğrenebilseydik
Neler kullanıyorsun canımm ben de çok kullanıyorum ama iki ay önce başladım belki yeni efkisi baslamıstır.İnşallah belli olur zaten önümüzdeki hafta ne olduğu ama kullandığım takviyelerin etkisi olduğunu düşünüyorum hamile gibi hissetmiyorum hayırlısı olur inşallah
Evet canım değerlendirdik o kadar istemeye istemeye oldu kiÇatlamayi değerlendirdin mi dün gecebende aynı keşke anlayabilsek ne olduğunu şu anda dollendi mi döllenmedi mi şuanda değerlendirme günü bitti mi yani bizim artık
Aynen canım ya biz de öyleEvet canım değerlendirdik o kadar istemeye istemeye oldu kibilmiyorum inşallah tutmuştur. Kasık ağrısı vs yok şu an sende nasıl
Ben de 2 aydır kullanıyorum My Force folikasit omega d3 birde bal polen ve arısütü karışımı kullanıyorum sabahları aç karnına acı eşiğim yüksek hissetmemem normal aslın da önceki gebeliğimde de belirti yoktuNeler kullanıyorsun canımm ben de çok kullanıyorum ama iki ay önce başladım belki yeni efkisi baslamıstır.
Bir de gynoseed jel de kullandım bu ay bakalım.
Belirtisiz hamilelik de oluyormuş kendini normaldr dinliyor musun peki acı eşigin falan nası
Değerlendirme bitti bence bugünden sonrası isteğe kalmışAynen canım ya biz de öylekasik ağrısı falan yok bende de dün çok fazlaydı göğüs hassasiyeti vardı şuan da tık yok bitti hepsi de değerlendirme günleri de bitti mi ovulasyon testi yapacak mıyız bı daha
Ben de 6 gün önce erken gebelikte öğrenmiştim reglim 2 gün geçti üzülmemek elde mi ? İnsanlar anlamıyor bu hissi İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin yine ağlıyorum benÇıkar canım çıkar kesinlikle.. ben adetime 3 gün kala pik görmüştüm testlerimde pozitifti.. betamda 60 ama kimyasal oldu hala üzülüyorum
Ama gögüs hassasiyetim bugün yok uçlar da var hafif kasık ağrım da yok böyle belli belirsiz bir sizlama var kasıklarım da şimdi uyku olayı da benim için belirti değil ben hep uyurum valla bıraksalar bebekliğimden beri uykuyu çok severim inşallah destekleriniz için sağolun Allah hepimize nasip etsin bu ayBugün test yapsan yine çıkar. Hamile gibi hissetmiyorum diyorsun ama dün yazdıkların hepsi gebelik belirtisiydio yüzden canını sıkma. Olumlu düşün. Güzel haber alacaksın inanıyorum
Ben uygulamadan takip ediyordum ama sanırım kaydı günlerim. Test alacağım bende bu ayda olmazsa bir de öyle deneyeceğim.Ben teste devam ediyorum canım daha pik görmedimsenin nasıl gidiyor?
Hadi inşallah. Bende uygulamadan takip ediyorum. Bedenimle bir deGünaydın canım
Ben henüz piki göremedim bugün belki olur iki gündür yumurtlama ağrılarım var.. sen ne durumdasin
Ay keşke ama ya. Ne kadar güzel olurduBoşuna harcıyorsun ovulasyonları:) gebesin bence
çatlamanın ikinci günündeyimbeklemedeyiz. Keşke döllendiği gibi öğrenebilseydik
Benim koca baya bir üzüldü değerlendirmelerin bitmesine :)Değerlendirme bitti bence bugünden sonrası isteğe kalmışyumurta bir gün canlı kalıyor cünkü
Allah sanave burdaki bütün arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı bir gebeliği bu ay nasip etsin inşallah.Ama gögüs hassasiyetim bugün yok uçlar da var hafif kasık ağrım da yok böyle belli belirsiz bir sizlama var kasıklarım da şimdi uyku olayı da benim için belirti değil ben hep uyurum valla bıraksalar bebekliğimden beri uykuyu çok severim inşallah destekleriniz için sağolun Allah hepimize nasip etsin bu ay
Biraz ağrı oluyor ama her zaman da anlaşılmıyor bence. Catlamadigi zamanlar da oluyor çünküÇatlamayı nasıl anlıyorsunuz kızlar? Test haricinde
Tamam canım sağolasınDeğerlendirme bitti bence bugünden sonrası isteğe kalmışyumurta bir gün canlı kalıyor cünkü
Değerlendiremedim dünü uyuya kalmışımAmin inşallahsenin yumurtlama ne zaman olmuştu adetine yine az var bence benim 17 gün falan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?