Ben hiç bilmiyorum ya. Sırf bu yüzden ovulasyon takip edeceğim. Testte nasıl anlaşıyor peki çatlama ve yumurtlamaBiraz ağrı oluyor ama her zaman da anlaşılmıyor bence. Catlamadigi zamanlar da oluyor çünküay çok karışık bir fizyolojimiz var gerçekten. Allah verdiği mucize bu gebelik olayı
İnşallah o kadar çok dua ediyorum ki her namazım da bu konuya girdiğimden beri hepimiz için dua ediyorum inşallah bir mucize olur ve hepimiz hamile kalırız :)Allah sanave burdaki bütün arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı bir gebeliği bu ay nasip etsin inşallah.Ben seni çok iyi anlıyorum. Ama bu kafa karışıklığıni çözecek tek şey ya kan testi vermek ya da gebelik testi yapmak. Bu şekilde kafan çok karışıyor bence. Herkesin belirtisi de bir değil gerçekten. İkiz olup sıfır belirti yaşayanlar da var. Bebek olmayıp belirti yaşayanlar da var ( 6 aydır inan öyleyim ) demek istediğim bunu netleştirmek gerekiyor. Ama dün saydığın bir çok şey gebelik belirtisiydi zaten. İnşallah vardır. Sağlıklıdır kavusursunuz
Ay hadi inşallah ben dünü değerlendiremedim malesef yumurtlamayı değerlendirdim artık beklemedeyimKızlarrr umarım bu pik olur geçen ay hep silikti böyle oldu ama ertesi gün yine silik ve kist olmuştu bebiş varken böyle oldu ertesi gün pik oldu sonra çatladı bu akşam da yapcam yarın sabahta bakalım neler olcakkk
İnşAllahhhh güzel haberler gelirsin bu ay yaaaAy hadi inşallah ben dünü değerlendiremedim malesef yumurtlamayı değerlendirdim artık beklemedeyim
Amin canım inşallah hep beraberİnşAllahhhh güzel haberler gelirsin bu ay yaaa
Başla bencede. Adet bittikten sonra testlere başlıyorsun. Testte t çizgisi genelde hafif çıkıyor. Yumurtlama günü c çizgisine yakın ya da daha koyu çıkıyor. Catladıgında da silik çıkıyor. O günleri değerlendiriyorsunBen hiç bilmiyorum ya. Sırf bu yüzden ovulasyon takip edeceğim. Testte nasıl anlaşıyor peki çatlama ve yumurtlama
İnşallah canımİnşallah o kadar çok dua ediyorum ki her namazım da bu konuya girdiğimden beri hepimiz için dua ediyorum inşallah bir mucize olur ve hepimiz hamile kalırız :)
Senin hangi günlerdi yumurtlama.Kızlar bu ay sadece yumurtlamayı değerlendirdim çatlamayı değerlendiremedim bakalım ne olacak
Ya işte bu adet bitme durumu ne zaman oluyor onu anlamıyorum. Mesela benim en az 3-4 gün az az kahverengi leke şeklinde geliyor. O da bitince mi başlamam gerekiyorBaşla bencede. Adet bittikten sonra testlere başlıyorsun. Testte t çizgisi genelde hafif çıkıyor. Yumurtlama günü c çizgisine yakın ya da daha koyu çıkıyor. Catladıgında da silik çıkıyor. O günleri değerlendiriyorsun
Sen yapmaya başlayınca biz sana yardımci oluruz. İnşallah bu ay gebelik olur gerek kalmaz
İnşallah canım
ovulasyon pik çıktığı 3 gün öncesi ilişkiden bile hamile kalma şansı varmış spermler 3 yada 5 gün canlı kalıyormuşKızlar bu ay sadece yumurtlamayı değerlendirdim çatlamayı değerlendiremedim bakalım ne olacak
Kaç gün sürüyor ki adetinYa işte bu adet bitme durumu ne zaman oluyor onu anlamıyorum. Mesela benim en az 3-4 gün az az kahverengi leke şeklinde geliyor. O da bitince mi başlamam gerekiyor
Bir doktoru dinlemiştim adet bitimini lekeler bittikten sonra beyaz akıntıyla anlayabilirsiniz diyorduYa işte bu adet bitme durumu ne zaman oluyor onu anlamıyorum. Mesela benim en az 3-4 gün az az kahverengi leke şeklinde geliyor. O da bitince mi başlamam gerekiyor
Kahverengi lekelenmeyi saymazsak 4 gün sayarsam 7-8 gün sürüyor.Kaç gün sürüyor ki adetin
Evet ama bu ay tuhaf oldu. Mesela bu yumurtlama dönemi sümüksü akıntı dün kırmızı ve kahverengi leke ile beraber geldi meselaBir doktoru dinlemiştim adet bitimini lekeler bittikten sonra beyaz akıntıyla anlayabilirsiniz diyordu
Ağlama canım rabbim sağlık versin gerisi her şekilde olur diye düşünüyorum rabbim güldürsün yuzlerimizi.. aglatmasinBen de 6 gün önce erken gebelikte öğrenmiştim reglim 2 gün geçti üzülmemek elde mi ? İnsanlar anlamıyor bu hissi İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin yine ağlıyorum ben
bir an gülüyorum bir an ağlıyorum ama düşük yaptığımdan beri böyleyim bu da belirti değil yani :) AminAğlama canım rabbim sağlık versin gerisi her şekilde olur diye düşünüyorum rabbim güldürsün yuzlerimizi.. aglatmasin
Olsun canım değerlendir bende bugünden itibaren her gün degerlendiricem ovulasyon yapmama rağmen bunay öyle düşünüyorum.. şimdiye kadar gunasiriydiBen uygulamadan takip ediyordum ama sanırım kaydı günlerim. Test alacağım bende bu ayda olmazsa bir de öyle deneyeceğim.
Hadi inşallah. Bende uygulamadan takip ediyorum. Bedenimle bir dedün ve önceki gün şeffaf yapışkan akıntım geliyordu. Değerlendirdik ama bakalım. Tam bilemediğim için her günü değerlendiriyoruz
Ay keşke ama ya. Ne kadar güzel olurdu
Ahahaha canım yaabir an gülüyorum bir an ağlıyorum ama düşük yaptığımdan beri böyleyim bu da belirti değil yani :) Amin
Allah seniDeğerlendiremedim dünü uyuya kalmışımbat 25 Mayıs
My force ile hamile kalan cok okudum buradaBen de 2 aydır kullanıyorum My Force folikasit omega d3 birde bal polen ve arısütü karışımı kullanıyorum sabahları aç karnına acı eşiğim yüksek hissetmemem normal aslın da önceki gebeliğimde de belirti yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?