9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Biraz ağrı oluyor ama her zaman da anlaşılmıyor bence. Catlamadigi zamanlar da oluyor çünkü ay çok karışık bir fizyolojimiz var gerçekten. Allah verdiği mucize bu gebelik olayı
Ben hiç bilmiyorum ya. Sırf bu yüzden ovulasyon takip edeceğim. Testte nasıl anlaşıyor peki çatlama ve yumurtlama

İnşallah o kadar çok dua ediyorum ki her namazım da bu konuya girdiğimden beri hepimiz için dua ediyorum inşallah bir mucize olur ve hepimiz hamile kalırız :)

Ay hadi inşallah ben dünü değerlendiremedim malesef yumurtlamayı değerlendirdim artık beklemedeyim

Ben hiç bilmiyorum ya. Sırf bu yüzden ovulasyon takip edeceğim. Testte nasıl anlaşıyor peki çatlama ve yumurtlama
Başla bencede. Adet bittikten sonra testlere başlıyorsun. Testte t çizgisi genelde hafif çıkıyor. Yumurtlama günü c çizgisine yakın ya da daha koyu çıkıyor. Catladıgında da silik çıkıyor. O günleri değerlendiriyorsun
Sen yapmaya başlayınca biz sana yardımci oluruz. İnşallah bu ay gebelik olur gerek kalmaz
İnşallah o kadar çok dua ediyorum ki her namazım da bu konuya girdiğimden beri hepimiz için dua ediyorum inşallah bir mucize olur ve hepimiz hamile kalırız :)
İnşallah canım

Ya işte bu adet bitme durumu ne zaman oluyor onu anlamıyorum. Mesela benim en az 3-4 gün az az kahverengi leke şeklinde geliyor. O da bitince mi başlamam gerekiyor

Ya işte bu adet bitme durumu ne zaman oluyor onu anlamıyorum. Mesela benim en az 3-4 gün az az kahverengi leke şeklinde geliyor. O da bitince mi başlamam gerekiyor
Kaç gün sürüyor ki adetin

Bir doktoru dinlemiştim adet bitimini lekeler bittikten sonra beyaz akıntıyla anlayabilirsiniz diyordu

Kaç gün sürüyor ki adetin
Kahverengi lekelenmeyi saymazsak 4 gün sayarsam 7-8 gün sürüyor.
Bir doktoru dinlemiştim adet bitimini lekeler bittikten sonra beyaz akıntıyla anlayabilirsiniz diyordu
Evet ama bu ay tuhaf oldu. Mesela bu yumurtlama dönemi sümüksü akıntı dün kırmızı ve kahverengi leke ile beraber geldi mesela

Ben de 6 gün önce erken gebelikte öğrenmiştim reglim 2 gün geçti üzülmemek elde mi ? İnsanlar anlamıyor bu hissi İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin yine ağlıyorum ben
Ağlama canım rabbim sağlık versin gerisi her şekilde olur diye düşünüyorum rabbim güldürsün yuzlerimizi.. aglatmasin

Olsun canım değerlendir bende bugünden itibaren her gün degerlendiricem ovulasyon yapmama rağmen bunay öyle düşünüyorum.. şimdiye kadar gunasiriydi

My force ile hamile kalan cok okudum burada sen de öylesin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…