Ay inşallah o kadar istiyorum ki Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizinMy force ile hamile kalan cok okudum buradasen de öylesin zaten
11 ve 12 Mayıs yumurtlama oldu canımSenin hangi günlerdi yumurtlama.
Ben de yumurtlama günlerini degerlendirebildim
Yumurtlama ne zaman olmuştu ?Kızlar benim yumurtlamadan beri ağrım vardı. Bugün biraz hafiflemisti. Akşama misafirim var. Biraz iş yaptım. Çocukların odasında dolap yeri değiştirdimkasıklarım yine ağrımaya başladı. İnşallah sıkıntı olmaz. Daha varlığı bile belli değil ama işle beraber ağrı artınca korkuyorum
Yani öyle olmalı bence de. Hiç belli olmuyor çünküOlsun canım değerlendir bende bugünden itibaren her gün degerlendiricem ovulasyon yapmama rağmen bunay öyle düşünüyorum.. şimdiye kadar gunasiriydi
Walla bu kadar oldu gerisi Allah’a kalmışovulasyon pik çıktığı 3 gün öncesi ilişkiden bile hamile kalma şansı varmış spermler 3 yada 5 gün canlı kalıyormuş
Ne yapayım walla öyle oldu canım bakalımAllah senibenim 1 Haziran yaaaa düşün
Zamanlama bence mükemmel daha ne olsunWalla bu kadar oldu gerisi Allah’a kalmış
Hadi bakalım aşırı ağrım var anlamadım kaşık ağrım akıntım da var azıcık bugün bakacağım akıntım devam edecek miZamanlama bence mükemmel daha ne olsun
ne olur ne olmaz bugünü de değerlendir ben dün akşam uyuyakaldım da içim hiç rahat değilHadi bakalım aşırı ağrım var anlamadım kaşık ağrım akıntım da var azıcık bugün bakacağım akıntım devam edecek mi
Nerdey aynı bizim. Benim de 10 11 Mayıs11 ve 12 Mayıs yumurtlama oldu canım
10 11 benim de yumurtlama gunleriYumurtlama ne zaman olmuştu ?
Ben de ağrı olmayınca korkuyorum jdjfj hiç bi belirti yok diyeKızlar benim yumurtlamadan beri ağrım vardı. Bugün biraz hafiflemisti. Akşama misafirim var. Biraz iş yaptım. Çocukların odasında dolap yeri değiştirdimkasıklarım yine ağrımaya başladı. İnşallah sıkıntı olmaz. Daha varlığı bile belli değil ama işle beraber ağrı artınca korkuyorum
Canım çatlamanın 3 günü hiç bilmiyorum ki değerlendirsem olur mu diyene olur ne olmaz bugünü de değerlendir ben dün akşam uyuyakaldım da içim hiç rahat değil
benim en son regli tarihim 23 nisan ben 28 nisandan beri değerlendiriyorum 3 mayısa kadar ovulasyon testi yapmadım ama 28 ve 1 mayıs arası hergün hemen hemen sonra görümcem geldi de ama 3 mayıs piki gördüm görümce filan umursamadım yeminleCanım çatlamanın 3 günü hiç bilmiyorum ki değerlendirsem olur mu diye
Olayı akılına bıraksan biraz rahat olmayı dene canım. Eşinle ilişkiyi bebek için değilde ikiniz arasındaki duygusal ritim için yaşarsan vücudunda rahatlar sende ruhen rahatlarsın. O zaman olur. Kafanın rahat olması gerekiyor.ya benim bugün de çok koyu değerlendirsem mi akşam yeminle bıktım her gün bitti diye en başa dönüyorum geç mi yumurtladım acaba yada yarın akşam mı geç kalmış olurmuyum acaba ?
Bugün 4 kaldı sabah yaptım negatif kaset testAy çok erken yapmışsin bekle canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız bu ay
he yok eşimi çok seviyorum ve o konu da ikimiz de de sıkıntı yok ikimizin de libidosu yüksek sadece iki gündür yorgun ve uykusuzum dün üşendim açıkcası yoksa görev gibi olmadı aslaOlayı akılına bıraksan biraz rahat olmayı dene canım. Eşinle ilişkiyi bebek için değilde ikiniz arasındaki duygusal ritim için yaşarsan vücudunda rahatlar sende ruhen rahatlarsın. O zaman olur. Kafanın rahat olması gerekiyor.
Bakalım deneriz belkibenim en son regli tarihim 23 nisan ben 28 nisandan beri değerlendiriyorum 3 mayısa kadar ovulasyon testi yapmadım ama 28 ve 1 mayıs arası hergün hemen hemen sonra görümcem geldi de ama 3 mayıs piki gördüm görümce filan umursamadım yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?