9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Kızlar benim yumurtlamadan beri ağrım vardı. Bugün biraz hafiflemisti. Akşama misafirim var. Biraz iş yaptım. Çocukların odasında dolap yeri değiştirdim kasıklarım yine ağrımaya başladı. İnşallah sıkıntı olmaz. Daha varlığı bile belli değil ama işle beraber ağrı artınca korkuyorum

Yumurtlama ne zaman olmuştu ?

ya benim bugün de çok koyu değerlendirsem mi akşam yeminle bıktım her gün bitti diye en başa dönüyorum geç mi yumurtladım acaba yada yarın akşam mı geç kalmış olurmuyum acaba ?

Ben de ağrı olmayınca korkuyorum jdjfj hiç bi belirti yok diye

Canım çatlamanın 3 günü hiç bilmiyorum ki değerlendirsem olur mu diye
benim en son regli tarihim 23 nisan ben 28 nisandan beri değerlendiriyorum 3 mayısa kadar ovulasyon testi yapmadım ama 28 ve 1 mayıs arası hergün hemen hemen sonra görümcem geldi de ama 3 mayıs piki gördüm görümce filan umursamadım yeminle

ya benim bugün de çok koyu değerlendirsem mi akşam yeminle bıktım her gün bitti diye en başa dönüyorum geç mi yumurtladım acaba yada yarın akşam mı geç kalmış olurmuyum acaba ?
Olayı akılına bıraksan biraz rahat olmayı dene canım. Eşinle ilişkiyi bebek için değilde ikiniz arasındaki duygusal ritim için yaşarsan vücudunda rahatlar sende ruhen rahatlarsın. O zaman olur. Kafanın rahat olması gerekiyor.

he yok eşimi çok seviyorum ve o konu da ikimiz de de sıkıntı yok ikimizin de libidosu yüksek sadece iki gündür yorgun ve uykusuzum dün üşendim açıkcası yoksa görev gibi olmadı asla

Canım doktora gittim yumurtam bir tame oluşmuş 20mm dedi çatlatma iğnesi verdi yarın akşam yaptır dedi ama iğne bulamadım bakalım eczanelerden haber bekliyorum ovitrelle pek bulunmuyor bulamazsam gonalpeptyl olanı yaptıracam bu arada eve gelince ovalüsyon yaptım ama pik deil yani bu ovalüsyonlar yumurta kaç olunca pik oluyor acaba cansin001

Bakalım deneriz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…