Ben de diyorum çok erken diye ama yumurtlamanın ardından hemen kasık ağrısı başladı belirti aramıyordum yani farkındayım erken olduğunu canım şaşkınım sadece hep belirti olurdu bu defa farklı sanki nasip yaaaİnşaAllah gebelik vardır ama belirtiler için şuan çok erken değil mi ? Belki de kendinde belirti aradığın için bu kadar çok buluyorsundur.Hepimiz aynı şekildeyşz otadan biliyorum
Yok hayır, değişik bir şey de yemedimSen bu ay bal çörek otu kür vs kullanmış mıydın ?
Ağrı degil de fokurduyor gibi orasıSeyirme gibi değil di mi ? Benim de sabahtan beri sızlıyor. Adet olacak gibi
Ben bal çörek otu kullandığım ay sürekli seyirme hissetmiştim. Acaba senin de ondan mı düşündüm. Rahmim sürekli hareket ediyordu.Yok hayır, değişik bir şey de yemedim
Bu arada yunurtlama günlerinde yine hissediyorum. Ama bir iki kere. Bu ay hissetttim. Devam etmediBen bal çörek otu kullandığım ay sürekli seyirme hissetmiştim. Acaba senin de ondan mı düşündüm. Rahmim sürekli hareket ediyordu.Baya korkmustum. Namaz kılarken falan hissediyordum. 3 4 gün aşırı sık olmuştu. Sonra az az azaldı. Adetle bitti. O sıra doktora gitmedim ama. Sonrasında gittim bir sikinti yoktu
Hadi yaBen bal çörek otu kullandığım ay sürekli seyirme hissetmiştim. Acaba senin de ondan mı düşündüm. Rahmim sürekli hareket ediyordu.Baya korkmustum. Namaz kılarken falan hissediyordum. 3 4 gün aşırı sık olmuştu. Sonra az az azaldı. Adetle bitti. O sıra doktora gitmedim ama. Sonrasında gittim bir sikinti yoktu
Brn de kullandım evet yumurtlamayı çok hissettim acaba ondan mı kasık batması ama bu defa seyirme değil batma oluyo yaBen bal çörek otu kullandığım ay sürekli seyirme hissetmiştim. Acaba senin de ondan mı düşündüm. Rahmim sürekli hareket ediyordu.Baya korkmustum. Namaz kılarken falan hissediyordum. 3 4 gün aşırı sık olmuştu. Sonra az az azaldı. Adetle bitti. O sıra doktora gitmedim ama. Sonrasında gittim bir sikinti yoktu
Ay inşAllahh hep psikolojik belirti hissederdim ama bu defa yumurtlamanın peşine oldu ya daha belirti aramaya fırsatım olmamıştı ahhaİnşallah bunlar gebelik belirtisidir. Bu gruptaki çoğumuz yumurtlamadan sonra bu ağrıları yaşadık. Hatta buraya da yazdim. Sonucunu ,aman gösterecek
İnşallahSeri iyiyse sıkıntı yok. Laboquik bu ay ovulasyonunu kullandım. Pik gördüm. Sıkıntı olmadı. Gebeliği denemedim.İnşallah onda da pik görürüm
Canım ben o kuru çörek otu yağıyla yaptım. O etkiledi sanırım. Fazla kullandım galiba iyi gelmedi. O seyirmelerden sonra adet günü lekelenme başladı. Ve 10 günden fazla devam etti bitti. Sonraki ay adetim de öne geldi. Bir de ramazan ayıydı baya sıkıntı yaşadım.Brn de kullandım evet yumurtlamayı çok hissettim acaba ondan mı kasık batması ama bu defa seyirme değil batma oluyo ya
Yok ben kullandığım ay kalmıştım yumurtlamaya yuöurta büyümesine çok fayda sağladı yağını kasıklarıma sürdüm o da çok iyi geldiCanım ben o kuru çörek otu yağıyla yaptım. O etkiledi sanırım. Fazla kullandım galiba iyi gelmedi. O seyirmelerden sonra adet günü lekelenme başladı. Ve 10 günden fazla devam etti bitti. Sonraki ay adetim de öne geldi. Bir de ramazan ayıydı baya sıkıntı yaşadım.
Daha önce kullandım canım ben. Bir gebenin günlüğü ve innovita. Hepsinde pik gördüm sıkıntı yaşamadım.İnşallahBen ovulasyonda geçen ay laboquik kullandım bu ay ise innovita kullandım ve daha koyu gösterdiği için daha net anlayabildim piki ve ovulasyon başlangıcını, nedense daha bir güven verdi kullanımı da daha kolay bence o yüzden tavsiye ederim. Laboquikte bazıları lekeli falandı kontrol çizgisi onda damlatarak olduğu için damlatılan miktar sanıyorum daha hassas.
Doğrudur. Bana daha önce çörek otu yağı iyi geldi diye öyle yaptım ama yapmamak gerekiyormuşYok ben kullandığım ay kalmıştım yumurtlamaya yuöurta büyümesine çok fayda sağladı yağını kasıklarıma sürdüm o da çok iyi geldi
Yok kasıklarına sür kuzu yumurtlama dönemine yakınDoğrudur. Bana daha önce çörek otu yağı iyi geldi diye öyle yaptım ama yapmamak gerekiyormuş
Eğer olmazsa öyle yaparımYok kasıklarına sür kuzu yumurtlama dönemine yakın
İnşAllahh gerek kalmaz minnoşlarımıza kavuşuruz yaaaEğer olmazsa öyle yaparıminşallah gerek kalmaz
İnşallah canım. Hepimiz tek tek güzel haberler verelim burdanİnşAllahh gerek kalmaz minnoşlarımıza kavuşuruz yaaa
Hemen hemen benle aynı cikmis test.. ogleden sonra cikcem cnm test almaya aşırı bi mide bulantısı var sabahtan beri regl öncesi de oluyor bazen ama bilemedim kasigimda da ağrı varCanım zaten pik olduysa zaten gebelik testi de pozitif olur ben kimyasal yaşadığımda adetime üç gün kala piki görmüştüm kan verdim beta 60 di ama işte ilerleyemedk yarım kaldı sevinçler. Rabbim sağlıklı gebelik nasp etsin sana ve bizlere.. bak ovulasyon böyleydi
Yaparsan bizimle paylaş mutlakaHemen hemen benle aynı cikmis test.. ogleden sonra cikcem cnm test almaya aşırı bi mide bulantısı var sabahtan beri regl öncesi de oluyor bazen ama bilemedim kasigimda da ağrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?