9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Evet benimde öyleydi. Bende erken yumurtladım. Çünkü normalde 17 si yumurtlama görünüyordu ama o gün testte pik değildi. Olur bekleyelim canım
Bat ne zaman sizin bende 11. Gün pik gördüm bu durumda 3_4 gün ons gelmesi gerekli aslında batın bakalım ne olacak cumartesi doktor randevum var progesteron bakacak 21. Günü döngünün

Diğer hamileliklerde ilk belirtileei ne zaman hissetmiştin canım? kendini dinliyormussun ben de öyleyim de kimisi hiç hissetmedim diyor öyle diyenler kendilerini dinlemeyenler mi onu merak ediyorum
Ben iki gebeligimde ortak olarak şunları hissettim. Yumurtlama günü ağrı ve ertesi gün ağrı. Çatlama gününde.sonra hafif batmalar.
Asıl belirtileri 3. Haftada hissetmiştim. Özellikle geceleri olan şişkinlik. Hatta ilk gebeligimde bu ne böyle sanki 9 aylık hamileyim dediğimi hatırlıyorum. Göğüs hassasiyeti. Genelde önceden başlayan. Yoksa her adet öncesi ağrıyordu. Hafif hafif adet olacakmış gibi ağrılar. Bir de akşamları 8 9 gibi tatlı bir uyku hali olmuştu.
İlk gebeligimde 11. Gün ikiz olmasına rağmen pozitif göremedim. Bu ay da olmadı dedim. Cuma negatif pazar pozitif gördüm. Pazartesi adet gunumdu.
2. Boş gebelikte 11. Gün pozitif gördüm erken gebelik testi ile. O da kürtajla sonuçlandı zaten.
Gerçekten sizleri çok iyi anlıyorum çocuğu daha olmayanları. Ben de uğraşıyorum anca öyle oluyor. Rabbim isteyenlere en yakın zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin.
Şunu farkettim bir de. Sağlıklı beslenme ve egzersiz yapmak yumurta ve sperm kalitesini arttırıyor. İlk gebeligimde bir ay boyunca dikkat ettik eşimle. Yürüyüşler koşular. Diğer ay nasip oldu.
Uzun bir süre 2. Gebelik olmadı. İstediğimiz halde. Ben geçen sene güzel bir kilo verdim. Düzensiz adetlerim düzene girdi. 5. Ayda gebelik oldu. Şuan kilolarımı geri aldımm. Kürtajdan sonra yine olmuyor. Nasip artık
Çok konuştum

Yaa hayırlısı olsun gebe kalabilmen de güzel demek ki sağlıklı bir sperm gelse hemen tutunabilecek
Sağlıklı beslenme o kadar önemli mi diyorsun ya.. Biz eşimle pek dikkat etmiyoruz asitli şeyler tatlılsr ekmek vs aşırıys kaçmıyorız ama tüketiyoruz bunları. Nasıl olsa baya takviye kullanıyoruz diye ayy hiç yemiyim ben mademm

Evet çok şükür. İlk sene olmayınca doktor bizi direkt tüp bebeğe yönlendirdi. Eşimin değerleri kötüydü. Yaşımız küçük diye gitmedik. Ama eşim hemen sigarayı bıraktı o gün. Normalde hiç icmeyecegi kaciboynuzu kürü vs. Kullandı. Bir de üroloji doktoru takviye verdi. Bende pko var ama gebe kalmana engel değil demişlerdi. Doktor yine de klomen vermişti. Öyle oldu ikizler
2. Gebelikte ben biraz dikkat ediyordum ama eşim dikkat etmiyordu. O da sağlıksız oldu zaten.
Tabi yine her şey nasip meselesinden geçiyor. Ne sağlıksız olup gebe kalanlar var. Bazen evlatla bazen evlatsızlıkla imtihan oluyoruz. Rabbim en hayırlısından nasip etsin

Bat ne zaman sizin bende 11. Gün pik gördüm bu durumda 3_4 gün ons gelmesi gerekli aslında batın bakalım ne olacak cumartesi doktor randevum var progesteron bakacak 21. Günü döngünün
31 Mayıs görünüyor ama ben ya iki gün önce ya iki gün sonra oluyorum genelde. Şu anda direkt 2 haziranı bekliyorum. 2 hazirandan 5 gün önce gebelik testi yapmaya başlarım

kızlar yine ben ve bir şey soracağım son 2 aydır adet döngüm 27 gün oluyor ve uygulamada pik olarak 13'ünü gösteriyor ve ben geçen de yazdım acaba 15inde mi pik oldu diye. neyse bütün araştırmalarıma göre ayın 10unda pik olduğum yazıyor ve o gün cinsel ilişki olu. o günden beri bütün belirtilerim var ama son 3-4 gündür kasık ve bel ağrım, gaz sancım, bulantım, göğüs şişliği, saçma bir duygusallık, koku almada keskinlik ve ne alakaysa dünden beri burun tıkanıklığım var. uygulamaya göre reglime 1 hafta var ama döngüm 27 gün olursa reglime 4 gün kalmış oluyor. sizce test yapmalı mıyım veya bunlar cidden gebelik belirtileri mi? çok uzun yazdım kusura bakmayın ama heyecanlıyımmmm

Amin biz de eşimle iki aydır takviye kullanıyoruz keçiboynuzu özü ve sperra diye bir sey içiyor, ben de proxyfemin içiyorum avokado yiyorum. Bu ay jel de kullandım ama nasip tabi her şey

Evet gebelik belirtileri bunlar test yapsan bellki çıkar ama yine erken gibi geldi bir iki gün sonra yapardım ben olsam

31 Mayıs görünüyor ama ben ya iki gün önce ya iki gün sonra oluyorum genelde. Şu anda direkt 2 haziranı bekliyorum. 2 hazirandan 5 gün önce gebelik testi yapmaya başlarım
28 Mayıs'ta beraber yapalım o zaman test olurmu test sipariş edeceğim bende

Evet gebelik belirtileri bunlar test yapsan bellki çıkar ama yine erken gibi geldi bir iki gün sonra yapardım ben olsam
ayy şuan daha da heyecanlandımmm inşallah 11 ayın sonunda hayırlısıyla nasip olur.. erken yapmak istememin sebebi ilaç kullanıyorum, ona göre hareket edeceğim. antidepresan kullanıyorum çünkü. bir de aşçı olduğum için çok hareketli çalışıyorum, dikkat etmem gerekecek

Amin biz de eşimle iki aydır takviye kullanıyoruz keçiboynuzu özü ve sperra diye bir sey içiyor, ben de proxyfemin içiyorum avokado yiyorum. Bu ay jel de kullandım ama nasip tabi her şey
İnşallah bu ay tutmuştur güzel haberler alırız hepinizden

Evet haklısın aslında ama işte meraklanıyor insan. Çok zor beklemek. Keşke sürpriz olsa

Olabilir canım ne demek. Valla bende de var o eksiklik inşallah ama pek umudum yık bakalım nasip diyelim
Olur inşallah Allah büyük bizler de anne olucaz

Yarin yani şu an itibariyle regl günüm biraz önce yaptım resmen pike yakın kızlar yarın gebelik testi alıp eğer negatif olursa bu ovulasyon tezini çürütecegim hepimiz adına

Eklentiler

• Screenshot_20250520_010825_Gallery.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 52
inşallah yarın testinizde de pozitifi götürürsünuz
Insallah rabbim hayırlısını versin. Bu gruptaki herks pozitifi görsün. Hic annelik tatmamis kişiler benden önce bu duyguyu yaşasın insallah çok şükür rabbim uzun sağlıklı ömürler versin bi çocuğum var. Kardeş istiyoruz artık önce hiç olmayanlar sonra ben diyorum

Yarin yani şu an itibariyle regl günüm biraz önce yaptım resmen pike yakın kızlar yarın gebelik testi alıp eğer negatif olursa bu ovulasyon tezini çürütecegim hepimiz adına
Canım zaten pik olduysa zaten gebelik testi de pozitif olur ben kimyasal yaşadığımda adetime üç gün kala piki görmüştüm kan verdim beta 60 di ama işte ilerleyemedk yarım kaldı sevinçler. Rabbim sağlıklı gebelik nasp etsin sana ve bizlere.. bak ovulasyon böyleydi

Eklentiler

• 1000060046.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar günaydın teste göre 16 sındaa öğlen pik akşam çatlama oldu 2 gün önce ilişki oldu bi de ertesi sabah oldu ve ben aşırı derece belirti hissediyorum ben 7 haftalıkken boş gebelik evde düşürüp kürtaj oldum maalesef o zaman 5 haftalıkken hissettiklerimi şuan hissediyorum sol kasık batması var aşırı mide yanması ve midem bi tuhaf bulantı değil kasıklarımda dolgunluk idrara bile çok gidiyorum akıntı aşırı yok ama hafif var kürtajdan sonra 30. Gün oldum yine 30. Gün sayarsam 29 u bat psikolojik de olabilir ama belirti için de çok erken değil mi ilk kasık batmaları oldu ben dedim psikolojik ama belirtiler artıyor buna şaşıyorum daha bat a 9 gün var

Çok uzun oldu kusura bakmayın ama fikriniz var mı ya da ben gibi olan merak ettim ğco var bende hamile kaldığımda 15. Gün pik gördüm bu defa 18. Gün belki adetten hemen sonra da yumurtlama olmuş olabilir diye düşündüm çünkü bal tarçın çörek otu yapmıştım erken de yumurtlama olabilir çatlamadan hemen sonra kasık batması başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…