9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

İnşaAllah gebelik vardır ama belirtiler için şuan çok erken değil mi ? Belki de kendinde belirti aradığın için bu kadar çok buluyorsundur.Hepimiz aynı şekildeyşz otadan biliyorum

Bata kaç gün kala test yapmamız gerekir acaba? Benim bugün 5 gün kaldı dün test yaptım negatif çıktı çok mu erken yapmışım?

Bata kaç gün kala test yapmamız gerekir acaba? Benim bugün 5 gün kaldı dün test yaptım negatif çıktı çok mu erken yapmışım?
O daha çok yumurtlama ile alakalı aslında regl ile değil. Yumurtlama üzerinden 13-14 gün geçmesi gerekiyor

Yarin yani şu an itibariyle regl günüm biraz önce yaptım resmen pike yakın kızlar yarın gebelik testi alıp eğer negatif olursa bu ovulasyon tezini çürütecegim hepimiz adına
Daha önce yapmış mıydın lh testi bata yakınken

İnşallah bunlar gebelik belirtisidir. Bu gruptaki çoğumuz yumurtlamadan sonra bu ağrıları yaşadık. Hatta buraya da yazdim. Sonucunu ,aman gösterecek

Benim elimde geçen seneden vardı. Kasım da gebeligimi bununla öğrenmistim. Toplu almıştım. Daha önce hiç silik kuruma vs. Çıkmamıştı. Kürtajdan sonra ona güvenerek tekrar toplu aldım. Bu yenilerde hep sıkıntı çıktı. Kuruma çizgisi gösterdi. Yine belki bir ihtimal diyerek 6 lı yine almıştım. Onlar da öyle. O yüzden ben de güvenmiyorum artık prodoctora. Sen yine bu testi yap. Sonra tekrar kaset test kullanırsın. Güvenilir bir şey. Hatta ona da gerek yok direk kan vermek daha mantıklı

Çok haklısınız en mantıklısı kan ama kendimi her şüphemde kan vermeye de alıştırmak istemiyorum çünkü suyunu çıkarabilirm her ay verip Sanıyorum bendeki seri sağlam olabilir çünkü şimdiye kadar 1 ay önce yaptıklarım da dahil 5 test yapmışımdır, kuruma çizgisi dahi olmadı ve ben de çok şaşırdım nasıl bu kadar tertemiz negatif olabilir diye. Trendyoldan almıştım 10lu paket halinde. Elimde ovulasyon testlerinden çıkan 2 tane laboquick var onun hakkında bilginiz var mı acaba? İnnovitaya trendyolda kötü yazmışlar yanlış poz veriyor diye.

Seri iyiyse sıkıntı yok. Laboquik bu ay ovulasyonunu kullandım. Pik gördüm. Sıkıntı olmadı. Gebeliği denemedim. İnşallah onda da pik görürüm

Kızlarr dün gece acile gidiyorduk az kalsın inanılmaz bir karın hareketliliği...ishal sandım ama ishal gibi tuvalete gitmedim. Rahmimin orada baloncuklar patlıyor gurul gurul karnım değil rahmim. Sürekli hareketli dün geceden beri. Hiç uyumadım.
Böyle bir şey duydunuz mu

Bir de kasıklar sızlıyor hafiften

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…