İnşaAllah gebelik vardır ama belirtiler için şuan çok erken değil mi ? Belki de kendinde belirti aradığın için bu kadar çok buluyorsundur.Hepimiz aynı şekildeyşz otadan biliyorumKızlar günaydın teste göre 16 sındaa öğlen pik akşam çatlama oldu 2 gün önce ilişki oldu bi de ertesi sabah oldu ve ben aşırı derece belirti hissediyorum ben 7 haftalıkken boş gebelik evde düşürüp kürtaj oldum maalesef o zaman 5 haftalıkken hissettiklerimi şuan hissediyorum sol kasık batması var aşırı mide yanması ve midem bi tuhaf bulantı değil kasıklarımda dolgunluk idrara bile çok gidiyorum akıntı aşırı yok ama hafif var kürtajdan sonra 30. Gün oldum yine 30. Gün sayarsam 29 u bat psikolojik de olabilir ama belirti için de çok erken değil mi ilk kasık batmaları oldu ben dedim psikolojik ama belirtiler artıyor buna şaşıyorum daha bat a 9 gün var
Tamamdır öyle yapalım. Bende test almadım hala daha erken diye. Netten alayım diyorum ama şimdi yoksa boşa da para vermek istemiyorum. Kararsız kaldım.28 Mayıs'ta beraber yapalım o zaman test olurmutest sipariş edeceğim bende
Amin canım inşallah.Olur inşallah Allah büyük bizler de anne olucaz
O daha çok yumurtlama ile alakalı aslında regl ile değil. Yumurtlama üzerinden 13-14 gün geçmesi gerekiyorBata kaç gün kala test yapmamız gerekir acaba? Benim bugün 5 gün kaldı dün test yaptım negatif çıktı çok mu erken yapmışım?
Çok teşekkürler benim yumurtlama üzerinden 10 gün geçmiş test yaptığımda.O daha çok yumurtlama ile alakalı aslında regl ile değil. Yumurtlama üzerinden 13-14 gün geçmesi gerekiyor
4 gün sonra kaset testle silik bile olsa çıkarÇok teşekkürler benim yumurtlama üzerinden 10 gün geçmiş test yaptığımda.
İnşallah bakalım4 gün sonra kaset testle silik bile olsa çıkar
Ama onlar yalancı pozitif çıkartıyor dikkat et canımİnşallah bakalımbende prodoctorun erken testleri var onları deneyeceğim
Daha önce yapmış mıydınYarin yani şu an itibariyle regl günümbiraz önce yaptım resmen pike yakın kızlar yarın gebelik testi alıp eğer negatif olursa bu ovulasyon tezini çürütecegim hepimiz adına
Bilmiyordum uyardığınız için çok teşekkür ederim.Ama onlar yalancı pozitif çıkartıyor dikkat et canım
İnşallah bunlar gebelik belirtisidir. Bu gruptaki çoğumuz yumurtlamadan sonra bu ağrıları yaşadık. Hatta buraya da yazdim. Sonucunu ,aman gösterecekKızlar günaydın teste göre 16 sındaa öğlen pik akşam çatlama oldu 2 gün önce ilişki oldu bi de ertesi sabah oldu ve ben aşırı derece belirti hissediyorum ben 7 haftalıkken boş gebelik evde düşürüp kürtaj oldum maalesef o zaman 5 haftalıkken hissettiklerimi şuan hissediyorum sol kasık batması var aşırı mide yanması ve midem bi tuhaf bulantı değil kasıklarımda dolgunluk idrara bile çok gidiyorum akıntı aşırı yok ama hafif var kürtajdan sonra 30. Gün oldum yine 30. Gün sayarsam 29 u bat psikolojik de olabilir ama belirti için de çok erken değil mi ilk kasık batmaları oldu ben dedim psikolojik ama belirtiler artıyor buna şaşıyorum daha bat a 9 gün var
Benim elimde geçen seneden vardı. Kasım da gebeligimi bununla öğrenmistim. Toplu almıştım. Daha önce hiç silik kuruma vs. Çıkmamıştı. Kürtajdan sonra ona güvenerek tekrar toplu aldım. Bu yenilerde hep sıkıntı çıktı. Kuruma çizgisi gösterdi. Yine belki bir ihtimal diyerek 6 lı yine almıştım. Onlar da öyle. O yüzden ben de güvenmiyorum artık prodoctora.Bilmiyordum uyardığınız için çok teşekkür ederim.Şimdiye kadar önceki döngüde de birkaç kez yapmıştım ama hep aşırı net negatif çıkarmıştı belki de şansıma sağlam test denk gelmiştir
BelkideBilmiyordum uyardığınız için çok teşekkür ederim.Şimdiye kadar önceki döngüde de birkaç kez yapmıştım ama hep aşırı net negatif çıkarmıştı belki de şansıma sağlam test denk gelmiştir
Çok haklısınız en mantıklısı kan ama kendimi her şüphemde kan vermeye de alıştırmak istemiyorum çünkü suyunu çıkarabilirm her ay veripBenim elimde geçen seneden vardı. Kasım da gebeligimi bununla öğrenmistim. Toplu almıştım. Daha önce hiç silik kuruma vs. Çıkmamıştı. Kürtajdan sonra ona güvenerek tekrar toplu aldım. Bu yenilerde hep sıkıntı çıktı. Kuruma çizgisi gösterdi. Yine belki bir ihtimal diyerek 6 lı yine almıştım. Onlar da öyle. O yüzden ben de güvenmiyorum artık prodoctora.Sen yine bu testi yap. Sonra tekrar kaset test kullanırsın. Güvenilir bir şey. Hatta ona da gerek yok direk kan vermek daha mantıklı
Seri iyiyse sıkıntı yok. Laboquik bu ay ovulasyonunu kullandım. Pik gördüm. Sıkıntı olmadı. Gebeliği denemedim.Çok haklısınız en mantıklısı kan ama kendimi her şüphemde kan vermeye de alıştırmak istemiyorum çünkü suyunu çıkarabilirm her ay veripSanıyorum bendeki seri sağlam olabilir çünkü şimdiye kadar 1 ay önce yaptıklarım da dahil 5 test yapmışımdır, kuruma çizgisi dahi olmadı ve ben de çok şaşırdım nasıl bu kadar tertemiz negatif olabilir diye. Trendyoldan almıştım 10lu paket halinde. Elimde ovulasyon testlerinden çıkan 2 tane laboquick var onun hakkında bilginiz var mı acaba? İnnovitaya trendyolda kötü yazmışlar yanlış poz veriyor diye.
Bir de kasıklar sızlıyor hafiftenKızlarr dün gece acile gidiyorduk az kalsın inanılmaz bir karın hareketliliği...ishal sandım ama ishal gibi tuvalete gitmedim. Rahmimin orada baloncuklar patlıyor gurul gurul karnım değil rahmim. Sürekli hareketli dün geceden beri. Hiç uyumadım.
Böyle bir şey duydunuz mu
Seyirme gibi değil di mi ? Benim de sabahtan beri sızlıyor. Adet olacak gibiBir de kasıklar sızlıyor hafiften
Kasıktaki Seyirme evet ama rahim bölgesi çok hareketli hastaneye mi gitsem anlamadım üşüttüm desem ishal de değil midem ağrımıyor bagırsak agrımıyorSeyirme gibi değil di mi ? Benim de sabahtan beri sızlıyor. Adet olacak gibi
Sen bu ay bal çörek otu kür vs kullanmış mıydın ?Kasıktaki Seyirme evet ama rahim bölgesi çok hareketli hastaneye mi gitsem anlamadım üşüttüm desem ishal de değil midem ağrımıyor bagırsak agrımıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?