9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Ayy cnm bilmiom ki yaaa kimseye demeden direk buraya yazdım ya marka yalancıysa ya kimyasal olursa yine sevinemedim bile
Yalancı değildir çünkü ovulasyon da pik göstermiş. Ben ilk gebeligimi ovulasyon pikken öğrendim. Sonra testim silik çıkmıştı

Ayy cnm bilmiom ki yaaa kimseye demeden direk buraya yazdım ya marka yalancıysa ya kimyasal olursa yine sevinemedim bile
Her şekilde bir süreçten geçiyoruz her ihtimaller var ama bunu düşünerek kötüyü çağırma iyi şeyler düşün iyi olsun. O marka evet güvenli değil ama seninki bayağı bir belirgin çıkmış buna yalancı pozitif diyemeyiz

Bu da silik ztn çok net değil durdukça netlesti
Tamam canım bu normal zaten. Benim ikiz olmasına rağmen bir gün önce silik çıkmıştı. İnşallah sağlıklıdır bu sefer kavuşursun yavrucuguna. Güzel düşün güzel olsun

Ben en iyisi kan verip geleyim kardeşimi arayayım hemen onla gideyim insallah vardır

Tamam canım bu normal zaten. Benim ikiz olmasına rağmen bir gün önce silik çıkmıştı. İnşallah sağlıklıdır bu sefer kavuşursun yavrucuguna. Güzel düşün güzel olsun
Yine bekleyemedim oglanda 3 gün geçmişti ayni anda kopkuyuydu 2 çizgi de kaset test birde en iyisi kan verip geleyim

Birazcık belirtilerinden bahsedelim ne belirtilerin vardı
Kiz dur netleştirelim belirti yazarim da aksine bileyim yok adet belirtisi de yok daha önce yazdığım gibi akintim devam ediyor bugun de midemde bulantı var anlamsız şekilde kasiklarimda agri var aynı regl gibi

Kızlar bu arada 2 gündur hiç ağrım yoktu. Bugün kasık ağrılarım var. Adet olacakmış gibi. Böyle bir gerginlik var.

Kiz dur netleştirelim belirti yazarim da aksine bileyim yok adet belirtisi de yok daha önce yazdığım gibi akintim devam ediyor bugun de midemde bulantı var anlamsız şekilde kasiklarimda agri var aynı regl gibi
E zaten anlamsız kasık ağrıları belirti değil mi neyse sustum. Çok konuşuyorum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…