9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Kızlar bu iki rest hakkında bilginiz var mı? Bugün bunlardan aldım. Zamanı gelince yapacağım

Eklentiler

• image.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 43
Kiz dur netleştirelim belirti yazarim da aksine bileyim yok adet belirtisi de yok daha önce yazdığım gibi akintim devam ediyor bugun de midemde bulantı var anlamsız şekilde kasiklarimda agri var aynı regl gibi
Nasıl bi akıntın var canım ve belirtiler ne zaman başladı

Hiç bilmiyorum ki ilk defa gördüm hatta bunları eczaneden mi aldın canım bat kaç gün kaldı 6 gün öncesine kadar çıkar diyorlar da
Evet eczaneden aldım iyi diye verdi. Yok daha varda ben aldım dursun diye 12 gün var daha

Kızlar bu iki rest hakkında bilginiz var mı? Bugün bunlardan aldım. Zamanı gelince yapacağım
Softec kullandım canım hatta ben üç tane almıştım ucundede pozifti gidip kan verdim dogruydu ama erken gebelik değildi eşim almisfi kaset testti

Ben genelde predictor alıyorum artık erken gebelik testi almayacağım verdiğim paralara üzülüyorum ovulasyon içindekini yapacağım bakalım son 5 gün
Bende üzülüyorum ama ne bileyim işte. Söylediğin marka çok pahalı eczane 300 tl diyince yok kaşsın dedim. Şimdi negatifse eğer boşa gider o para.
Softec kullandım canım hatta ben üç tane almıştım ucundede pozifti gidip kan verdim dogruydu ama erken gebelik değildi eşim almisfi kaset testti
Çok sağol canım. Deneyeceğim bakalım haftaya

Nasıl bi akıntın var canım ve belirtiler ne zaman başladı
Cnm su gibi sürekli islaklik hissi var
Hayırlı olsun canım güvenilirdir kalbini temiz tut güzel sonuçlarını bekliyoruz grubun ilk gebesisin inşallah devamında bizlerde yazarız
Kan verdim cnm insallah bekliyorm
Ayy hadi bakalım heycanla bekliyoruzz senin sonucu
Kan verdim geldim 2 saat dediler bekliyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…