Hadi bakalım inşallah
Hadi bakalım inşallah
Bence vaaarrYaptim eşime aldırdım geldi ama güvenilir marka değil
Nasıl bi akıntın var canım ve belirtiler ne zaman başladıKiz dur netleştirelim belirti yazarim da aksine bileyim yok adet belirtisi de yokdaha önce yazdığım gibi akintim devam ediyor bugun de midemde bulantı var anlamsız şekilde kasiklarimda agri var aynı regl gibi
Hayırlı olsun canım güvenilirdir kalbini temiz tut güzel sonuçlarını bekliyoruz grubun ilk gebesisin inşallah devamında bizlerde yazarızYaptim eşime aldırdım geldi ama güvenilir marka değil
Hiç bilmiyorum ki ilk defa gördüm hatta bunları eczaneden mi aldın canım bat kaç gün kaldı 6 gün öncesine kadar çıkar diyorlar daKızlar bu iki rest hakkında bilginiz var mı? Bugün bunlardan aldım. Zamanı gelince yapacağım
Evet eczaneden aldım iyi diye verdi. Yok daha varda ben aldım dursun diye 12 gün var dahaHiç bilmiyorum ki ilk defa gördüm hatta bunları eczaneden mi aldın canım bat kaç gün kaldı 6 gün öncesine kadar çıkar diyorlar da
Ben genelde predictor alıyorum artık erken gebelik testi almayacağım verdiğim paralara üzülüyorum ovulasyon içindekini yapacağım bakalım son 5 günEvet eczaneden aldım iyi diye verdi. Yok daha varda ben aldım dursun diye 12 gün var daha
Ayy hadi bakalım heycanla bekliyoruzz senin sonucuBen en iyisi kan verip geleyim kardeşimi arayayım hemen onla gideyim insallah vardır
Softec kullandım canım hatta ben üç tane almıştım ucundede pozifti gidip kan verdim dogruydu ama erken gebelik değildi eşim almisfi kaset testtiKızlar bu iki rest hakkında bilginiz var mı? Bugün bunlardan aldım. Zamanı gelince yapacağım
Sanki dün akşamı çatlamış gibi gözüküyor canım sen yinede bugün degerlendir nasip her seyEki Görüntüle 3594008
Dünü değerlendiremedik dün mü çatlamış acaba bugün mü 19 undaki testlerin biri sabah biri akşam. Bugünü değerlendirsek olur mu acaba
Teşekkür ederimSanki dün akşamı çatlamış gibi gözüküyor canım sen yinede bugün degerlendir nasip her sey
Bende üzülüyorum ama ne bileyim işte. Söylediğin marka çok pahalı eczane 300 tl diyince yok kaşsın dedim. Şimdi negatifse eğer boşa gider o para.Ben genelde predictor alıyorum artık erken gebelik testi almayacağım verdiğim paralara üzülüyorum ovulasyon içindekini yapacağım bakalım son 5 gün
Çok sağol canım. Deneyeceğim bakalım haftayaSoftec kullandım canım hatta ben üç tane almıştım ucundede pozifti gidip kan verdim dogruydu ama erken gebelik değildi eşim almisfi kaset testti
Cnm su gibi sürekli islaklik hissi varNasıl bi akıntın var canım ve belirtiler ne zaman başladı
Kan verdim cnm insallah bekliyormHayırlı olsun canım güvenilirdir kalbini temiz tut güzel sonuçlarını bekliyoruz grubun ilk gebesisin inşallah devamında bizlerde yazarız
Kan verdim geldim 2 saat dediler bekliyorum bakalimAyy hadi bakalım heycanla bekliyoruzz senin sonucu
Merhaba ben geçen ay yaptım doğru çıkmıştı softec ana tabi kimyasal olduğunu öğrendim sonraKızlar bu iki rest hakkında bilginiz var mı? Bugün bunlardan aldım. Zamanı gelince yapacağım
Güzel haberlerini bekliyoruz sonra da hepimize umut ol da belirtilerini anlatCnm su gibi sürekli islaklik hissi var
Kan verdim cnm insallah bekliyorm
Kan verdim geldim 2 saat dediler bekliyorum bakalim
Bira geç çıkıyor maalesef 6yi bile bulabilir keşke bide barkod isteseydinCnm su gibi sürekli islaklik hissi var
Kan verdim cnm insallah bekliyorm
Kan verdim geldim 2 saat dediler bekliyorum bakalim
Yok cnm cikti sonuç kocaman bir negatifBira geç çıkıyor maalesef 6yi bile bulabilir keşke bide barkod isteseydin
Kaç gün vardı reglaYok cnm cikti sonuç kocaman bir negatif
Yanlis alarm yani freley test de guveniler değilmiş kanıtlandı.. regl olmayı bekleyeceğim Elendim
Bugn olması gerekiyorKaç gün vardı regla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?