Yok cnm cikti sonuç kocaman bir negatif
Yanlis alarm yani freley test de guveniler değilmiş kanıtlandı.. regl olmayı bekleyeceğim Elendim
Ya o marka zaten yalancı pozitif çıkarıyor ama seninki bayağı belirgindi yaYok cnm cikti sonuç kocaman bir negatif
Yanlis alarm yani freley test de guveniler değilmiş kanıtlandı.. regl olmayı bekleyeceğim Elendim
geç dölenme oluyor diyorlar benim pek bilgim yok ama ,birdaha ki ay inşallahBugn olması gerekiyor
Gerçekten şaşkınım yineYok cnm cikti sonuç kocaman bir negatif
Beta gözükmüyor canim negatif yazioYa o marka zaten yalancı pozitif çıkarıyor ama seninki bayağı belirgindi yakaç çıktı Beta
Insallah cnm nasip artıkgeç dölenme oluyor diyorlar benim pek bilgim yok ama ,birdaha ki ay inşallah
Ay inanmıyorum hiç yalancı negatif gibi durmuyordu ya.. bu testlerin hangi birine güvenicez acabaYok cnm cikti sonuç kocaman bir negatif
Bana artık para tuzağı gibi geliyorAy inanmıyorum hiç yalancı negatif gibi durmuyordu ya.. bu testlerin hangi birine güvenicez acaba
Insallah rabbim hayırlısını versin. Bu gruptaki herks pozitifi görsün. Hic annelik tatmamis kişiler benden önce bu duyguyu yaşasın insallahçok şükür rabbim uzun sağlıklı ömürler versin bi çocuğum var. Kardeş istiyoruz artık önce hiç olmayanlar sonra ben diyorum
2 gün var bugün kan verdim bekliyorum sonucu ama adet olucakmis gibi ağrım başladı normalde tam günümde ağrım olur2 gün mü geçti 2 gün mü kaldı evt varsa kanda cikar kan testi en garantisi
Kaset test öneriniz var mıdır acaba? Bir de normal testlerden farkı nedir? Daha erken mi sonuç veriyor?Benim elimde geçen seneden vardı. Kasım da gebeligimi bununla öğrenmistim. Toplu almıştım. Daha önce hiç silik kuruma vs. Çıkmamıştı. Kürtajdan sonra ona güvenerek tekrar toplu aldım. Bu yenilerde hep sıkıntı çıktı. Kuruma çizgisi gösterdi. Yine belki bir ihtimal diyerek 6 lı yine almıştım. Onlar da öyle. O yüzden ben de güvenmiyorum artık prodoctora.Sen yine bu testi yap. Sonra tekrar kaset test kullanırsın. Güvenilir bir şey. Hatta ona da gerek yok direk kan vermek daha mantıklı
Ben kaset testlerde sıkıntı yaşamadım şuana kadar. Varsa gösterdi yoksa göstermedi. Ama tam bat zamani yapmak gerekiyor biraz yüksek beta algılıyor erken gebelikler göre. Bu ay laboquik test var. Biri erken bir kaset. Yarın erken gebelik denicem sanırımKaset test öneriniz var mıdır acaba? Bir de normal testlerden farkı nedir? Daha erken mi sonuç veriyor?
Regl olmadıysan umut hala var demektir.Ben senden umutluydum ya zaman yaklaştıkça bende umudumu kaybediyorum.Bende de değişik akıntı göğüs hassasiyeti ara ara bel ağrısı mevcutYok cnm cikti sonuç kocaman bir negatif
Tamam ama o değerde önemli hadi yukselebilen bir değerse atıyorum 4.99 ise onada negatif yazarlar ki daha regl de olmamissin.. neyse canım regl olmazsan bir hafta sonra yeniden kan verBeta gözükmüyor canim negatif yazio
Insallah cnm nasip artık
Bn artik sadece kana güveniyorum.Ay inanmıyorum hiç yalancı negatif gibi durmuyordu ya.. bu testlerin hangi birine güvenicez acaba
Nasip cnm yaRegl olmadıysan umut hala var demektir.Ben senden umutluydum ya zaman yaklaştıkça bende umudumu kaybediyorum.Bende de değişik akıntı göğüs hassasiyeti ara ara bel ağrısı mevcut
Özel de yaptirmistim cnm sağlık ocağı yetismez die.anlamadim kagitta deger yazmiyor . su an acildeyim ağrıdan duramadım belki de başka bsey var birçok tahlil yaptılar bekliyorum serum taktılarTamam ama o değerde önemli hadi yukselebilen bir değerse atıyorum 4.99 ise onada negatif yazarlar ki daha regl de olmamissin.. neyse canım regl olmazsan bir hafta sonra yeniden kan ver
Benn.. Dün çok kötüydü bugün duruldu biraz ama kabarcık kabarcık sesler geliyor alt karından anlamadım. Sol kasık sızlıyor iki dakikada bir diyebilirim. Senin yumurtlamadan sonra kaçıncı gün canımBenim bir saattir sanki adet olacakmışım gibi şiddetli karın ağrım var bu şekilde olan var mı arkadaşlar ?
Geçmiş olsun canım kasık ağrısı mı böyle yaptı seni yaBn artik sadece kana güveniyorum.
Nasip cnm ya
Özel de yaptirmistim cnm sağlık ocağı yetismez die.anlamadim kagitta deger yazmiyor . su an acildeyim ağrıdan duramadım belki de başka bsey var birçok tahlil yaptılar bekliyorum serum taktılar
Sagol canim evett yaa artık sırtıma vuruo agri midem de hala çok kötü bakalim insallah kötü bisey cikmazGeçmiş olsun canım kasık ağrısı mı böyle yaptı seni ya
Ya bazen sisteme sonucu girmeyi unutuyolar. Öyle bir şey değil di mi ?Bn artik sadece kana güveniyorum.
Nasip cnm ya
Özel de yaptirmistim cnm sağlık ocağı yetismez die.anlamadim kagitta deger yazmiyor . su an acildeyim ağrıdan duramadım belki de başka bsey var birçok tahlil yaptılar bekliyorum serum taktılar
İnşallahSagol canim evett yaa artık sırtıma vuruo agri midem de hala çok kötü bakalim insallah kötü bisey cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?