9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Yok cnm cikti sonuç kocaman bir negatif
Yanlis alarm yani freley test de guveniler değilmiş kanıtlandı.. regl olmayı bekleyeceğim Elendim
Yanlis alarm yani freley test de guveniler değilmiş kanıtlandı.. regl olmayı bekleyeceğim Elendim
Ya o marka zaten yalancı pozitif çıkarıyor ama seninki bayağı belirgindi ya kaç çıktı Beta

Kaset test ile diğer testlerin farkı nedir acaba güvenilirlikleri veya gösterme süreleri açısından bir fark var mıdır?

2 gün mü geçti 2 gün mü kaldı evt varsa kanda cikar kan testi en garantisi
2 gün var bugün kan verdim bekliyorum sonucu ama adet olucakmis gibi ağrım başladı normalde tam günümde ağrım olur

Kaset test öneriniz var mıdır acaba? Bir de normal testlerden farkı nedir? Daha erken mi sonuç veriyor?

Kaset test öneriniz var mıdır acaba? Bir de normal testlerden farkı nedir? Daha erken mi sonuç veriyor?
Ben kaset testlerde sıkıntı yaşamadım şuana kadar. Varsa gösterdi yoksa göstermedi. Ama tam bat zamani yapmak gerekiyor biraz yüksek beta algılıyor erken gebelikler göre. Bu ay laboquik test var. Biri erken bir kaset. Yarın erken gebelik denicem sanırım bugün hafif hafif adet olcakmis gibi bir de sıcak basması yaşıyorum. Olduğunu da sanmıyorum ama testleri bu ay bitirmeye yemin etmiş gibiyim

Regl olmadıysan umut hala var demektir.Ben senden umutluydum ya zaman yaklaştıkça bende umudumu kaybediyorum.Bende de değişik akıntı göğüs hassasiyeti ara ara bel ağrısı mevcut

Beta gözükmüyor canim negatif yazio

Insallah cnm nasip artık
Tamam ama o değerde önemli hadi yukselebilen bir değerse atıyorum 4.99 ise onada negatif yazarlar ki daha regl de olmamissin.. neyse canım regl olmazsan bir hafta sonra yeniden kan ver

Benim bir saattir sanki adet olacakmışım gibi şiddetli karın ağrım var bu şekilde olan var mı arkadaşlar ?

Ay inanmıyorum hiç yalancı negatif gibi durmuyordu ya.. bu testlerin hangi birine güvenicez acaba
Bn artik sadece kana güveniyorum.
Regl olmadıysan umut hala var demektir.Ben senden umutluydum ya zaman yaklaştıkça bende umudumu kaybediyorum.Bende de değişik akıntı göğüs hassasiyeti ara ara bel ağrısı mevcut
Nasip cnm ya
Tamam ama o değerde önemli hadi yukselebilen bir değerse atıyorum 4.99 ise onada negatif yazarlar ki daha regl de olmamissin.. neyse canım regl olmazsan bir hafta sonra yeniden kan ver
Özel de yaptirmistim cnm sağlık ocağı yetismez die.anlamadim kagitta deger yazmiyor . su an acildeyim ağrıdan duramadım belki de başka bsey var birçok tahlil yaptılar bekliyorum serum taktılar

Benim bir saattir sanki adet olacakmışım gibi şiddetli karın ağrım var bu şekilde olan var mı arkadaşlar ?
Benn.. Dün çok kötüydü bugün duruldu biraz ama kabarcık kabarcık sesler geliyor alt karından anlamadım. Sol kasık sızlıyor iki dakikada bir diyebilirim. Senin yumurtlamadan sonra kaçıncı gün canım

Geçmiş olsun canım kasık ağrısı mı böyle yaptı seni ya

Ya bazen sisteme sonucu girmeyi unutuyolar. Öyle bir şey değil di mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…