9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Benn.. Dün çok kötüydü bugün duruldu biraz ama kabarcık kabarcık sesler geliyor alt karından anlamadım. Sol kasık sızlıyor iki dakikada bir diyebilirim. Senin yumurtlamadan sonra kaçıncı gün canım
12 13ünde pikti 14ünde çatladı.yumurtlamanın 7 çatlamanın 6.günündeyim.Yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim 3 4 gündür akıntım var ama az önce hafifledi yoksa çok fena sanki hemen adet olacakmışım gbi bir ağrı oldu.

Arada geliyor o his evetama bende göğüs hassasiyeti sıfır yani bu ay o kadar sönükler ki akıntı da yok.. Of bilmiyorum inşallah vardır hepimizin

Arada geliyor o his evetama bende göğüs hassasiyeti sıfır yani bu ay o kadar sönükler ki akıntı da yok.. Of bilmiyorum inşallah vardır hepimizin
Ben ilk defa bu ay yumurtlama dönemindede kasıklarımda çok ağrı hissettim ve o zamandan başlayan göğüs hassasiyetim devam ediyor.El değmeyecek kadar değil ama uçları çok hassas ve acıyor.
Az önce dedim yumurtlamayı yanlış gördüm heralde regl olacağım ama sadece akıntıymış.
İnşaAllah hepimizin gönlü şenlenir.

Sagol canim evett yaa artık sırtıma vuruo agri midem de hala çok kötü bakalim insallah kötü bisey cikmaz
Çok geçmiş olsun inşaAllah güzel haberler alırsın.Bize de haber ver muhakkak.

Kızlar benimde 14 mayısta ovülasyon testim pikti ve o gün çok kasık ağrım vardı ertesi gün geçti ve en ufak bir belirtim bile yok benim açıkçası

Gecen ay benim göğüs uçları hayatımda ilk kez acımıstı ağrıyordu.. Ama negatif.. Bu hormonlara aklım ermiyor gerçekten. Bu ay da hiç bir şey yok mesela. Tek çare beklemek sanırım

Benimde 27sinde olmam gerekiyor daha 1 hafta var nerdeyse, bebek icin ozellikle calismadik duzenli bir seyler olmadı ama 2 3 gundur goguslerimde agrı var uclarinda degil bolgede var yani dolulul desem degil sızı desem degil (daha onceki gebeligimde uclari sizliyodu dolgunlasmisti) anlayamadim
Kasık agrim durduk yere yok bugun temizlik yaparken egildigimde bi batma oldu bicak saplanir gibi saniyelikdi bide 3 gun once ayaktayken mutfaga dogru gidiyordum o esnada ayni sekilde oldu. Akintim genel anlamda hafif hafif oluyor regle 1 hafta kala aman aman degil ama.
Onceki gebeligimde 6 gun kala gozle gorulur silik cizgi ile ogrenmistim henuz test yapmadim varsa cikmaz belki diye bilmiyorum vicudumu cok dinlemekde istemiyorum diyorum ya hususi bebek calismasi yapmadik ama insan heycanlanıyo ♡ Rabbim isteyen herkese sağliklı hayirlı bi bebis nasip etsin insallah

Geçmiş olsun canım usuttun belkide ya dikkat et kendine

Kızlar sarı akıntım başladı sümüksü gibi acaba regl mi gebelik mi bi kaç gündür hiç bir şey yoktu of biraz heyecanlandım da korkuyorum

Selam kızlar,
9 mayıstı benimde. Sabah test yaptım sizce var mı

Eklentiler

• IMG_8416.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_8420.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_8422.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…