- 20 Şubat 2019
- 1.065
- 500
- 123
- 33
Geçmiş olsun canım inşallah hamilesindir ya hayırlısı ileBenn.. Dün çok kötüydü bugün duruldu biraz ama kabarcık kabarcık sesler geliyor alt karından anlamadım. Sol kasık sızlıyor iki dakikada bir diyebilirim. Senin yumurtlamadan sonra kaçıncı gün canım
12 13ünde pikti 14ünde çatladı.yumurtlamanın 7 çatlamanın 6.günündeyim.Yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim 3 4 gündür akıntım var ama az önce hafifledi yoksa çok fena sanki hemen adet olacakmışım gbi bir ağrı oldu.Benn.. Dün çok kötüydü bugün duruldu biraz ama kabarcık kabarcık sesler geliyor alt karından anlamadım. Sol kasık sızlıyor iki dakikada bir diyebilirim. Senin yumurtlamadan sonra kaçıncı gün canım
Arada geliyor o his evetama bende göğüs hassasiyeti sıfır yani bu ay o kadar sönükler ki12 13ünde pikti 14ünde çatladı.yumurtlamanın 7 çatlamanın 6.günündeyim.Yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim 3 4 gündür akıntım var ama az önce hafifledi yoksa çok fena sanki hemen adet olacakmışım gbi bir ağrı oldu.
İnşallah hepimiz canımGeçmiş olsun canım inşallah hamilesindir ya hayırlısı ile
Ben ilk defa bu ay yumurtlama dönemindede kasıklarımda çok ağrı hissettim ve o zamandan başlayan göğüs hassasiyetim devam ediyor.El değmeyecek kadar değil ama uçları çok hassas ve acıyor.Arada geliyor o his evetama bende göğüs hassasiyeti sıfır yani bu ay o kadar sönükler kiakıntı da yok.. Of bilmiyorum inşallah vardır hepimizin
Çok geçmiş olsun inşaAllah güzel haberler alırsın.Bize de haber ver muhakkak.Sagol canim evett yaa artık sırtıma vuruo agri midem de hala çok kötü bakalim insallah kötü bisey cikmaz
İnşallah canım merakla bekliyoruz adet gelene kadar ümit varİnşallah hepimiz canımbugün çok az geliyo o his dün baya kötüydü acile gitmeyi düşündük
Gecen ay benim göğüs uçları hayatımda ilk kez acımıstı ağrıyordu.. Ama negatif.. Bu hormonlara aklım ermiyor gerçekten. Bu ay da hiç bir şey yok mesela. Tek çare beklemek sanırımBen ilk defa bu ay yumurtlama dönemindede kasıklarımda çok ağrı hissettim ve o zamandan başlayan göğüs hassasiyetim devam ediyor.El değmeyecek kadar değil ama uçları çok hassas ve acıyor.
Az önce dedim yumurtlamayı yanlış gördüm heralde regl olacağım ama sadece akıntıymış.
İnşaAllah hepimizin gönlü şenlenir.
İnşallah canım senin bata ne kadar var aynı zamanda mıydıİnşallah canım merakla bekliyoruz adet gelene kadar ümit var
Geçmiş olsun canım usuttun belkide ya dikkat et kendineBn artik sadece kana güveniyorum.
Nasip cnm ya
Özel de yaptirmistim cnm sağlık ocağı yetismez die.anlamadim kagitta deger yazmiyor . su an acildeyim ağrıdan duramadım belki de başka bsey var birçok tahlil yaptılar bekliyorum serum taktılar
Evet canım 26 sında seninle aynı günler yumurtlamisiz hemen ertesi gün de çatlamayi hissetmistikİnşallah canım senin bata ne kadar var aynı zamanda mıydı
Cuma günü doktor randevusu aldım hatta Allah'ım diyorum hiç ümidim yok ama hamilesin dese keşke ben hani bir yıldır denememize rağmen olmadı bı daha gideyim ne diyecek diye aldım adet olmadanİnşallah canım senin bata ne kadar var aynı zamanda mıydı
Ne güzel olurCuma günü doktor randevusu aldım hatta Allah'ım diyorum hiç ümidim yok ama hamilesin dese keşke ben hani bir yıldır denememize rağmen olmadı bı daha gideyim ne diyecek diye aldım adet olmadan
Kaç gün kaldı bataKızlar sarı akıntım başladı sümüksü gibi acaba regl mi gebelik mi bi kaç gündür hiç bir şey yoktu of biraz heyecanlandım da korkuyorum
4 gün kaldı canımKaç gün kaldı bata
Var canım kan testi yaptır bat ne zaman seninSelam kızlar,
9 mayıstı benimde. Sabah test yaptım sizce var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?