9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Of canım nasıl anlatsana biraz ilk defa bende oluyor hiç gebelik yaşamadım bat 4 gün benimde
Geçenki gebeliğimde de akşam peçeteye sarımsı akıntı gelmişti. Sabah test yapmıştım pozitifti.

Dünde aynı akıntıyı gördüm işte sabah test yaptım silik çizgi çıktı. Kan vermeyi düşünüyorum bugun.

İnşallah ikimizinde pozitiftir

Ben de dün bütün gün adet ağrısı çekince acaba mı dedim bugün erken gebelik test yaptım. Yok tabi ki. Olsa şaşardım zaten o yüzden bana güle güle. İnşallah sizlerin vardır. Sağlıklı bir şekilde tutunur ve doğar

Ay canım az mı çok mu geldi belirtin var mıydı kaç gün önceden test yaptın çok soru sordum ama merak ettim

Ay canım az mı çok mu geldi belirtin var mıydı kaç gün önceden test yaptın çok soru sordum ama merak ettim
Bugün yaptım üç gün var ama adetime. Sadece bir kere peçeteye çok az geldi o kadar. kasık ağrısı dışında bir belirtim yok.

Öbüründe de böyle olmuştu ama düşük oldu inşallah bu sefer sağlıklı ilerler hepimizin

Ayyyy amin canım inşallah gebelik çıkar benim de hangi testi yaptın atar mısın canım

Sabah mı yaptın canım ilk idrarla mı oldu

İnşallah bende bekliyorum son adet 6 Mayıs 11 mayısta bitti klomen kullandım önümüzdeki 3 4 günü değerlendiricem inşallah nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…