Benimde 3 gün var. Dün sarımsı akıntı gördüm bende. Geçenki gebeliğimde de görmüştüm o akıntıyı4 gün kaldı canım
Off korkuyorum ya yaptorcam inşallahVar canım kan testi yaptır bat ne zaman senin
Of canım nasıl anlatsana biraz ilk defa bende oluyor hiç gebelik yaşamadım bat 4 gün benimdeOff korkuyorum ya yaptorcam inşallah3 gün var
Geçenki gebeliğimde de akşam peçeteye sarımsı akıntı gelmişti. Sabah test yapmıştım pozitifti.Of canım nasıl anlatsana biraz ilk defa bende oluyor hiç gebelik yaşamadım bat 4 gün benimde
Ay canım az mı çok mu geldi belirtin var mıydı kaç gün önceden test yaptın çok soru sordum ama merak ettimGeçenki gebeliğimde de akşam peçeteye sarımsı akıntı gelmişti. Sabah test yapmıştım pozitifti.
Dünde aynı akıntıyı gördüm işte sabah test yaptım silik çizgi çıktı. Kan vermeyi düşünüyorum bugun.
İnşallah ikimizinde pozitiftir
Test yapsan cıkar belki4 gün kaldı canım
Bugün yaptım üç gün var ama adetime. Sadece bir kere peçeteye çok az geldi o kadar. kasık ağrısı dışında bir belirtim yok.Ay canım az mı çok mu geldi belirtin var mıydı kaç gün önceden test yaptın çok soru sordum ama merak ettim
Ayyyy amin canım inşallah gebelik çıkar benim de hangi testi yaptın atar mısın canımBugün yaptım üç gün var ama adetime. Sadece bir kere peçeteye çok az geldi o kadar. kasık ağrısı dışında bir belirtim yok.
Öbüründe de böyle olmuştu ama düşük oldu inşallah bu sefer sağlıklı ilerler hepimizin
Korkuyorum canım ya açıkçası daha önce yalancı pozitif gördüm eşim çok heyecanlanmıştıTest yapsan cıkar belki
Amin inşallah.Ayyyy amin canım inşallah gebelik çıkar benim de hangi testi yaptın atar mısın canım
Var bence hayırlı olsunAmin inşallah.
Bir erken bir kaset test yaptım inşallah doğrudur
Acelesi yok bat günü yaparsın bekleyeniliyorsan. Ben şimdiye yapmıstım iki üç taneKorkuyorum canım ya açıkçası daha önce yalancı pozitif gördüm eşim çok heyecanlanmıştı
Ayy inşallah teşekkür ederimVar bence hayırlı olsun
Ay hadi inşallah canım benim akıntım günlük pedim de sarı biraz sümüksü gibiydi bakalım inşallah hamileyizdirAmin inşallah.
Bir erken bir kaset test yaptım inşallah doğrudur
Ay geçen ay çok yaptım psikolojim bozuldu ya inovita var aslında bende bir kararsızımAcelesi yok bat günü yaparsın bekleyeniliyorsan. Ben şimdiye yapmıstım iki üç tane
Sabah mı yaptın canım ilk idrarla mı olduBugün yaptım üç gün var ama adetime. Sadece bir kere peçeteye çok az geldi o kadar. kasık ağrısı dışında bir belirtim yok.
Öbüründe de böyle olmuştu ama düşük oldu inşallah bu sefer sağlıklı ilerler hepimizin
Evet ilk idrarla yaptım testiSabah mı yaptın canım ilk idrarla mı oldu
Ne zaman kan vereceksin canımEvet ilk idrarla yaptım testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?