9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Ya bazen sisteme sonucu girmeyi unutuyolar. Öyle bir şey değil di mi ?
Canim 2.5 mus beta yani yok malesef önümüzdeki aya artik nasip
İnşallah üşütmüş de olabilirsin inşallah bebek tutunuyordur
Galiba usuttum bisey de demediler bi serum yolladılar ama midem hala çok kötü
Çok geçmiş olsun inşaAllah güzel haberler alırsın.Bize de haber ver muhakkak.
Sagol canim beta 2.5 bebek yok yani
Geçmiş olsun canım usuttun belkide ya dikkat et kendine
Yüksek ihtimalle usuttum sanirim üşütecek durumum da olmadı ama bilemiyorum bebek oldu sağlıksız oldu ondan bu haldeyim desem anlamadim inan ki bakalim regl gelene kadar umut var ama ilac kullanmaya başladım

Hiç sorma şok oldum

Negatif 1.20. Erken mi acaba ne bileyim nasıl moralim bozuldu
Yaa burada testte pozitif kanda negatif olan bir kaç kişinin sonradan kana yansıdığını gördüm..bekle bence yine regl geçince kan verirsin bu hastanelrin tahlillerinde bi hata mı oluyor anlamıyorum ki

Freely erken gebelik testi yorumlarına baktım hep yalancı pozitif çıkıyor demişler. Tüh

O sarımsı akıntı enfeksiyon filan o zaman
Aha cnm freely bu da iste dun yaptim sonra kanda koca bir negatif

Eklentiler

• Screenshot_20250521_160130_Gallery.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 45
Kim bilir canım ya dedim ya belirti yok zaten de hormon tahlili yaptırdım sonucunu da götürüp göstereceğim bakalım sen ne durumdasin var mı belirti
Hayırlısı olsun canım hormon önemli benim de tsh yüksekti bays şimdi düşmüş mesela Dr mutlaka düşür onu demişti..
Belirti var gibi dedigim gibi alt karın gurul durul dün gece de aynı oldu bu gece beş gibi o hareletliliğe uyandım ishal de değilim anlamadım.
Bir de hafif mide bulantısı... Bir de tek bi noktaya on on beş defa igne battı gibi rahimde.

9 aydır deniyoruz böyle bir sey ilk kez yaşıyorum hayırlara cıksın.

İnşallah canım ya belli mi olur ovulasyon da öyle çıktı diye hamilelik yok demek olmaz ki. Baksana gebelik testine bile güven yok pozitif gösterip kan negatif çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…