Verdim 2 saate çıkar bakalımNe zaman kan vereceksin canım
Canim 2.5 mus beta yani yok malesef önümüzdeki aya artik nasipYa bazen sisteme sonucu girmeyi unutuyolar. Öyle bir şey değil di mi ?
Galiba usuttum bisey de demediler bi serum yolladılar ama midem hala çok kötüİnşallahüşütmüş de olabilirsin inşallah bebek tutunuyordur
Sagol canim beta 2.5 bebek yok yaniÇok geçmiş olsun inşaAllah güzel haberler alırsın.Bize de haber ver muhakkak.
Yüksek ihtimalle usuttum sanirim üşütecek durumum da olmadı ama bilemiyorum bebek oldu sağlıksız oldu ondan bu haldeyim desem anlamadim inan ki bakalim regl gelene kadar umut var ama ilac kullanmaya başladımGeçmiş olsun canım usuttun belkide ya dikkat et kendine
Ayyy ben senden daha heyecanlı olabilirim canım inşallah güzel haberlerini bekliyorumVerdim 2 saate çıkar bakalım
Negatif çıktı kandaAyyy ben senden daha heyecanlı olabilirim canım inşallah güzel haberlerini bekliyorumBi de akıntıyı bi kere gördün diye mi anladın
İnanmıyorum yaaaa nasıl iki testin de pozitif nasıl öyle oldu yaaa kaç çıktı değerinNegatif çıktı kanda
Hiç sorma şok oldumİnanmıyorum yaaaa nasıl iki testin de pozitif nasıl öyle oldu yaaa kaç çıktı değerin
Erken bence canım bu kadar pozitif olması imkansız yoksaHiç sorma şok oldum
Negatif 1.20. Erken mi acaba ne bileyim nasıl moralim bozuldu
Yaa burada testte pozitif kanda negatif olan bir kaç kişinin sonradan kana yansıdığını gördüm..bekle bence yine regl geçince kan verirsin bu hastanelrin tahlillerinde bi hata mı oluyor anlamıyorum kiHiç sorma şok oldum
Negatif 1.20. Erken mi acaba ne bileyim nasıl moralim bozuldu
Freely erken gebelik testi yorumlarına baktım hep yalancı pozitif çıkıyor demişler. TühErken bence canım bu kadar pozitif olması imkansız yoksa
Aynen adetim geçerse bakıcam artıkYaa burada testte pozitif kanda negatif olan bir kaç kişinin sonradan kana yansıdığını gördüm..bekle bence yine regl geçince kan verirsin bu hastanelrin tahlillerinde bi hata mı oluyor anlamıyorum ki
Canım adetini bekle ben predictor yaptın sandım o yüzden kaset testte mi aynı markaFreely erken gebelik testi yorumlarına baktım hep yalancı pozitif çıkıyor demişler. Tüh
O sarımsı akıntı enfeksiyon filan o zaman
Yok o farklı bir markaydı ismini hatırlamıyorum değişik uzun bi ismi vardı. Aynen canım hayırlısı artıkCanım adetini bekle ben predictor yaptın sandım o yüzden kaset testte mi aynı marka
Sakın sıkma canını daha Regle var zaten hiç belli olmaz en azından değerim biraz varYok o farklı bir markaydı ismini hatırlamıyorum değişik uzun bi ismi vardı. Aynen canım hayırlısı artık
Aha cnm freely bu da iste dun yaptim sonra kanda koca bir negatifFreely erken gebelik testi yorumlarına baktım hep yalancı pozitif çıkıyor demişler. Tüh
O sarımsı akıntı enfeksiyon filan o zaman
Yükselir regl olmana kadar şans var stres yapma kendineHcg 2.0 çıktı, yükselir mi acaba regl 4 gün var daha
Kim bilir canım ya dedim ya belirti yok zaten de hormon tahlili yaptırdım sonucunu da götürüp göstereceğim bakalım sen ne durumdasin var mı belirtiNe güzel olurmüjde olur tam. Tahlil yaptırmış mıydın
Hayırlısı olsun canımKim bilir canım ya dedim ya belirti yok zaten de hormon tahlili yaptırdım sonucunu da götürüp göstereceğim bakalım sen ne durumdasin var mı belirti
Yalnız dün ovulasyon yaptım koyulasma var mı diye çok silikKim bilir canım ya dedim ya belirti yok zaten de hormon tahlili yaptırdım sonucunu da götürüp göstereceğim bakalım sen ne durumdasin var mı belirti
İnşallah canım ya belli mi olur ovulasyon da öyle çıktı diye hamilelik yok demek olmaz ki. Baksana gebelik testine bile güven yok pozitif gösterip kan negatif çıkıyoHayırlısı olsun canımhormon önemli benim de tsh yüksekti bays şimdi düşmüş mesela Dr mutlaka düşür onu demişti..
Belirti var gibi dedigim gibi alt karın gurul durul dün gece de aynı oldu bu gece beş gibi o hareletliliğe uyandım ishal de değilim anlamadım.
Bir de hafif mide bulantısı... Bir de tek bi noktaya on on beş defa igne battı gibi rahimde.
9 aydır deniyoruz böyle bir sey ilk kez yaşıyorum hayırlara cıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?