- 24 Aralık 2024
- 1.970
- 1.012
- 48
Ne biliyim heveslenmemeye çalışıyorum yine de.. Nasip belki de seninki de belirtisiz gösterecek kendiniİnşallah canım ya belli mi olur ovulasyon da öyle çıktı diye hamilelik yok demek olmaz ki. Baksana gebelik testine bile güven yok pozitif gösterip kan negatif çıkıyo
İnşallah canım ya inşallah sürpriz yapsınlar bize belirtimiz de adet geçilmesiyle başlasın iyi düşünelim iyi olsunNe biliyim heveslenmemeye çalışıyorum yine de.. Nasip belki de seninki de belirtisiz gösterecek kendini
Benim ovulasyon da öyle silik çıkıyo iki kere yaptım iki tane kalmıştı zaten onlara bakayım hem dedim bı daha da almamYalnız dün ovulasyon yaptım koyulasma var mı diye çok silikboşuna hevesleniyorum sanırım..
Canım bende bidaha ovulasyon almayı düşünmüyorum ya stres yaptığını düşünmeye başladımBenim ovulasyon da öyle silik çıkıyo iki kere yaptım iki tane kalmıştı zaten onlara bakayım hem dedim bı daha da almam
Evet az çok zaten biliyoruz artk tarihleriBenim ovulasyon da öyle silik çıkıyo iki kere yaptım iki tane kalmıştı zaten onlara bakayım hem dedim bı daha da almam
Bende stres den dolayı almayacağım insan odaklanıyo bugün olacak olmak zorunda diye her gün test yapmak zor bazen insanın işi oluyo aynı saate denk gelmiyor. En güzeli düzenli iki güne 3 güne bir devam etmekCanım bende bidaha ovulasyon almayı düşünmüyorum ya stres yaptığını düşünmeye başladımsen niye almayacaksın?
Evet canım kesinlikle.. bide zaten ben 3 aydır kullanıyorum yumurtlamam 15 veya 16.gün oldu bunu anladım o yüzden önümüzdeki ay gün aşırı ilerlemeyi düşünüyorumBende stres den dolayı almayacağım insan odaklanıyo bugün olacak olmak zorunda diye her gün test yapmak zor bazen insanın işi oluyo aynı saate denk gelmiyor. En güzeli düzenli iki güne 3 güne bir devam etmek
Aynen canım bende öyle devam edeceğim artık kurban bayramından sonra biz de köyde zor oluyo değerlendirmek eşimle ayrı odalarda oluyoruz kalabalık olunca temmuz da devam ederim gene artıkEvet az çok zaten biliyoruz artk tarihleri
Aynen öyle 3 ay denediysen bir de adetlerin de düzenliyse hiç alma zaten ovulasyonla uğraşma derim bende inşallah hepimiz aynı anda müjdeli haberler alırızEvet canım kesinlikle.. bide zaten ben 3 aydır kullanıyorum yumurtlamam 15 veya 16.gün oldu bunu anladım o yüzden önümüzdeki ay gün aşırı ilerlemeyi düşünüyorumtest mecburiyet hissi yüklüyor insana
Düzenli canım 30-31 günde oluyorum en geç.. inşallah hepimiz o mutluluğu yaşarız en kısa zamandaAynen öyle 3 ay denediysen bir de adetlerin de düzenliyse hiç alma zaten ovulasyonla uğraşma derim bende inşallah hepimiz aynı anda müjdeli haberler alırız
bana da yorum yapın noooluurrrkızlaarrr yardımmmmbugün aynı saatte hem ovülasyon testi hem gebelik testi yaptımm, ikisi de 4 dakika içinde bu şekilde çıktı. gebelik testi silik ama telefonda belli olmuyor. siz ne diyorsunuz bu duruma? belirtilerim tam gaz devam ediyor. bat'a ya 4 gün yada 6 gün varrr.
Benim de öyle 31 günde oluyor düzenli inşaallah bu ay olmasa da öbür aylar olacakDüzenli canım 30-31 günde oluyorum en geç.. inşallah hepimiz o mutluluğu yaşarız en kısa zamanda
Canım gebelik olduğunda ovulasyon pik görünüyor sanırım senin şuan silik ama adetine daha 4-6 gün varmış erken bence o yüzden de silik olabilir.. testi tekrarla 2 gün kala bakalım koyulaşma var mıkızlaarrr yardımmmmbugün aynı saatte hem ovülasyon testi hem gebelik testi yaptımm, ikisi de 4 dakika içinde bu şekilde çıktı. gebelik testi silik ama telefonda belli olmuyor. siz ne diyorsunuz bu duruma? belirtilerim tam gaz devam ediyor. bat'a ya 4 gün yada 6 gün varrr.
Ovulasyon tam pik değil gibi gebelik testinde telefon da hiç çizgi yok gibi ama burda bariz çizgi görüpte kan da negatif olanları görünce insan testlere de güvenmeyecek heraldekızlaarrr yardımmmmbugün aynı saatte hem ovülasyon testi hem gebelik testi yaptımm, ikisi de 4 dakika içinde bu şekilde çıktı. gebelik testi silik ama telefonda belli olmuyor. siz ne diyorsunuz bu duruma? belirtilerim tam gaz devam ediyor. bat'a ya 4 gün yada 6 gün varrr.
Benim 7 gün var ama belirtilerim sanki artarak devam ediyor regli yaklaştı diye mi yoksa gebelik mi emin değilim sendeki belirtiler nelerBat 4 gün kalan kızlar ne durumdasınız belirti ya da ağrı falan var mı ?
evet benim pik değil ama yumurtlama dönemim bitti o yüzden umutlandım. ve ikinci çizgi normalde daha belirginCanım gebelik olduğunda ovulasyon pik görünüyor sanırım senin şuan silik ama adetine daha 4-6 gün varmış erken bence o yüzden de silik olabilir.. testi tekrarla 2 gün kala bakalım koyulaşma var mı
evet evet pik değil ama gebelik testinde silik çizgi var ve burada görünmüyor. ben geçen ay 8 tane test yaptım ve hep silik çizgi belliydi, sonuç hüsran.. muhtemelen kimyasal yaşadım..Ovulasyon tam pik değil gibi gebelik testinde telefon da hiç çizgi yok gibi ama burda bariz çizgi görüpte kan da negatif olanları görünce insan testlere de güvenmeyecek heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?