9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Bende bugün çok şiddetli göğüs ağrısı başladı ek olarak.Karnım sanki çatlayacakmış gbi şiş gaz dolu.Reglime 7 gün var çatlamanın 7.günü regl yaklaşıyor diye düşüneceğim ama benim göğüs ağrım hiç olmaz.Önceleri hafifti ama iimdi iç çamaşırım değdikçe acıyor denedim yani psikolojik değil cidden acıyor.İnşallah beynim bana oyun oynamıyordur

kızlaarrr yardımmmm bugün aynı saatte hem ovülasyon testi hem gebelik testi yaptımm, ikisi de 4 dakika içinde bu şekilde çıktı. gebelik testi silik ama telefonda belli olmuyor. siz ne diyorsunuz bu duruma? belirtilerim tam gaz devam ediyor. bat'a ya 4 gün yada 6 gün varrr.

Eklentiler

• IMG_0844.webp
    168,9 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0845.webp
    190,3 KB · Görüntüleme: 42
Canım bende bidaha ovulasyon almayı düşünmüyorum ya stres yaptığını düşünmeye başladım sen niye almayacaksın?
Bende stres den dolayı almayacağım insan odaklanıyo bugün olacak olmak zorunda diye her gün test yapmak zor bazen insanın işi oluyo aynı saate denk gelmiyor. En güzeli düzenli iki güne 3 güne bir devam etmek

Bende stres den dolayı almayacağım insan odaklanıyo bugün olacak olmak zorunda diye her gün test yapmak zor bazen insanın işi oluyo aynı saate denk gelmiyor. En güzeli düzenli iki güne 3 güne bir devam etmek
Evet canım kesinlikle.. bide zaten ben 3 aydır kullanıyorum yumurtlamam 15 veya 16.gün oldu bunu anladım o yüzden önümüzdeki ay gün aşırı ilerlemeyi düşünüyorum test mecburiyet hissi yüklüyor insana

Aynen öyle 3 ay denediysen bir de adetlerin de düzenliyse hiç alma zaten ovulasyonla uğraşma derim bende inşallah hepimiz aynı anda müjdeli haberler alırız

bana da yorum yapın noooluurrr

Canım gebelik olduğunda ovulasyon pik görünüyor sanırım senin şuan silik ama adetine daha 4-6 gün varmış erken bence o yüzden de silik olabilir.. testi tekrarla 2 gün kala bakalım koyulaşma var mı

Ovulasyon tam pik değil gibi gebelik testinde telefon da hiç çizgi yok gibi ama burda bariz çizgi görüpte kan da negatif olanları görünce insan testlere de güvenmeyecek heralde

Bat 4 gün kalan kızlar ne durumdasınız belirti ya da ağrı falan var mı ?
Benim 7 gün var ama belirtilerim sanki artarak devam ediyor regli yaklaştı diye mi yoksa gebelik mi emin değilim sendeki belirtiler neler

Canım gebelik olduğunda ovulasyon pik görünüyor sanırım senin şuan silik ama adetine daha 4-6 gün varmış erken bence o yüzden de silik olabilir.. testi tekrarla 2 gün kala bakalım koyulaşma var mı
evet benim pik değil ama yumurtlama dönemim bitti o yüzden umutlandım. ve ikinci çizgi normalde daha belirgin tekrarlayacağım her gün aynı saatte bakalım güzel sonuç görebilecek miyim

Ovulasyon tam pik değil gibi gebelik testinde telefon da hiç çizgi yok gibi ama burda bariz çizgi görüpte kan da negatif olanları görünce insan testlere de güvenmeyecek heralde
evet evet pik değil ama gebelik testinde silik çizgi var ve burada görünmüyor. ben geçen ay 8 tane test yaptım ve hep silik çizgi belliydi, sonuç hüsran.. muhtemelen kimyasal yaşadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…