Ayy maşallahh geç döllenme mi oldu acaba kaç gün geçti yumurtlamadan canımKızlarr sonucum cıktııı 9.5 cıktıama çok düşük bi değer salı tekrse kan vermemi istedi dr
Ya nasıl sevindim anlatamam. İnşallah sağlıkla ilerlerKızlarr sonucum cıktııı 9.5 cıktıama çok düşük bi değer salı tekrse kan vermemi istedi dr
İnşallah canım düşük bi değer bakalımYa nasıl sevindim anlatamam. İnşallah sağlıkla ilerler
13 Mayıs da çatlama gördüm bugün 12.gün .. İki gündür çok az silik gördüm testlerdeAyy maşallahh geç döllenme mi oldu acaba kaç gün geçti yumurtlamadan canım
AminnnYaaaaa bana da dua et olsun gebelik varmış demek ki bugün regl günüm bakalım çok sevindim Allah doğumunu da nasip etsin inşallah
Bugün 12.gün canım iki gündür çok silik gördüm testlerdeMaşallah canım hayırlı olsun yumurtlamadan kaç gün geçti ?
Maşallah canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler tadını çıkarBugün 12.gün canım iki gündür çok silik gördüm testlerde
Canım belirtilerin nasıl şuan anlatsana göğüs kaşık ağrısı yada akıntı falan var mıBugün 12.gün canım iki gündür çok silik gördüm testlerde
Belirtilerim bundan 6 gün önce buraya da yazmıstım inanılmaz bir karın hareketliliği baloncuklar patlıyormus gibi oldu gece uykudan uyandım yani.. Sonrasında duruldu hiç bir şey yoktu. Dün geceden beri yins başladı baloncuklar.. Ve mide yanması çok kötü başladı normalde hiç yaşamam..Canım belirtilerin nasıl şuan anlatsana göğüs kaşık ağrısı yada akıntı falan var mı
Kızlarr sonucum cıktııı 9.5 cıktıama çok düşük bi değer salı tekrse kan vermemi istedi dr
Gözünaydın sağlıcakla kucağına alırsın inşAllahBugün 12.gün canım iki gündür çok silik gördüm testlerde
Allah nasip etsin kuzum bize de çok güzel anlatmışsın bende akıntı yok kaşık ağrım var göğüslerim de ağrı yok regl günüm umarım olmamBelirtilerim bundan 6 gün önce buraya da yazmıstım inanılmaz bir karın hareketliliği baloncuklar patlıyormus gibi oldu gece uykudan uyandım yani.. Sonrasında duruldu hiç bir şey yoktu. Dün geceden beri yins başladı baloncuklar.. Ve mide yanması çok kötü başladı normalde hiç yaşamam..
Onun haricinde ne akıntı, ne göğüs ağrısı (göğüslerim normalden de küçük şu an) hiç bir şey yok.. İştah kesilmesi var ama üç kilo vermişim bi haftada ( bazılarında tam tersi iştah artıyor)
Bu ay farklı olarak yaptıgım şeyleri de yazayım belki birinin işine yarar
-tsh ım yüksekti o düştü ilaçla biraz
-2 aydır ben proxyfemin, eşim sperra ve keçiboynuzu özü içti
- avokado ve yumurta yemeye calıştım her gün
-bir de kızlar etkisi var mı bilmiyorum ama bu sefer ilişkiden sonra yüzüstü yattm bunu burada okumuştumrahim daha ön tarata olduğu için spermler daha rahat gelir diye düşündüm belki vesiledir
İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza alalım inşallah en kısa zamandadualarnıza talibim ben de
Evet canım silik de olsa gösterdiGözünaydın sağlıcakla kucağına alırsın inşAllah
Demekki laboquick kaset test (20 ml yazıyor ) ama baya hassas ki 20 den aşağısını da algılamış
Amin inşallah canımAllah nasip etsin kuzum bize de çok güzel anlatmışsın bende akıntı yok kaşık ağrım var göğüslerim de ağrı yok regl günüm umarım olmam
Gebesin bana da ismen dua etsene canım İnci ismimAmin inşallah canımakıntıya bakmayın göğüs ağrısı da sıfırrr
Ettim canım Allâh kabul etsin inşallahGebesin bana da ismen dua etsene canım İnci ismim
Amin kuzum inşallahEttim canım Allâh kabul etsin inşallah
Olsun canım daha erkendir belkiİnşallah canım düşük bi değer bakalım
13 Mayıs da çatlama gördüm bugün 12.gün .. İki gündür çok az silik gördüm testlerde
Hayırlısı olsun,çok sevindim silik çizgiyi gördüğümüz test markası Laboquik miydiKızlarr sonucum cıktııı 9.5 cıktıama çok düşük bi değer salı tekrse kan vermemi istedi dr
Yumurtlamadan sonra kaçıncı günün canımtest aldım awox marka deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?