9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Canım belirtilerin nasıl şuan anlatsana göğüs kaşık ağrısı yada akıntı falan var mı
Belirtilerim bundan 6 gün önce buraya da yazmıstım inanılmaz bir karın hareketliliği baloncuklar patlıyormus gibi oldu gece uykudan uyandım yani.. Sonrasında duruldu hiç bir şey yoktu. Dün geceden beri yins başladı baloncuklar.. Ve mide yanması çok kötü başladı normalde hiç yaşamam..

Onun haricinde ne akıntı, ne göğüs ağrısı (göğüslerim normalden de küçük şu an) hiç bir şey yok.. İştah kesilmesi var ama üç kilo vermişim bi haftada ( bazılarında tam tersi iştah artıyor)

Bu ay farklı olarak yaptıgım şeyleri de yazayım belki birinin işine yarar
-tsh ım yüksekti o düştü ilaçla biraz
-2 aydır ben proxyfemin, eşim sperra ve keçiboynuzu özü içti
- avokado ve yumurta yemeye calıştım her gün
-bir de kızlar etkisi var mı bilmiyorum ama bu sefer ilişkiden sonra yüzüstü yattm bunu burada okumuştum rahim daha ön tarata olduğu için spermler daha rahat gelir diye düşündüm belki vesiledir

İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza alalım inşallah en kısa zamanda dualarnıza talibim ben de

Allah nasip etsin kuzum bize de çok güzel anlatmışsın bende akıntı yok kaşık ağrım var göğüslerim de ağrı yok regl günüm umarım olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…